Şimdi Ara

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ

(En Son Oy Tarihi: 17.9.2016)
Giriş
    Tabiki hemen

Ankara 90

Ege 80

Çapa 70

Cerrahpaşa 40

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Hacettepeyi bitiren diğer ünileri bitirenden fazla ne elde eder.ve hacettepe de sosyal hayat nasıldır

• Peki çapanın ve egenin kalabalığı ile ilgili ne düşünüyosun. ve şu bilgiyi de vereyim. bu tıpların içinde kalma oranı en düşük olan ankara tıp

• Alpernfz6 kullanıcısına yanıt
    Hocam çapa aşırı kalabalık geçen sene bir konu açmışlardı burada tuvalette kedi geziyordu VAllaha. Siniflarda anfide yer kalmayıp yerde oturabilirsin yüksek ihtimalle. Egeyi bilemiyorum ama senede 1 hafta tatili var yaz tatili hariç buda ciddi sıkı anlamına geliyor. Ankara hakkında pek bilemiyorum ama bir uzaktan bir tanıdık gidiyor 3 e geçti. Görsen manken dersin. Popi dersin ama Ankara tıp öğrencisi Manken gibi mübarek

• Bence sosyal ortam ve çevre de çok önemli üniversiteyi Sağlam şekilde bitirmek lazım.insanin egeye gidip mükemmel şekilde okuyası geliyo ama her istediğimiz de olmuyo.peki üniversitelerin hep ilk 3 yılı hakkında bilgi verilio 4 ve 5. sınıflar nasıl olacak zorlukta

Cerrahpaşa 6. Sene rahat oluyor. Marmara da da intörnlük olmuyor diye biliyorum. Çünkü entegre sistem uygulanıyor hasta başı eğitim vs. Hacettepe'yi biliyorum onu söyliyim iliğini kemiğini sömürüyor kafayı yememek elde değil

• İNTORNLUK çok önemli çünkü hacettepe de İNTORNLUK yoğun olduğu için tusu kazanmak zorlaşıyor.sizce tıpta devamsızlık yapmak doğru mudur peki bi süre sonra

Bilmiyorumda intörnlükten kasıtları amele gibi ayak işleri yaptırmak oluyor genelde idrar taşıma vsvsvs Marmara bu açıdan çok iyi bence

• Ankara tıpta klasik sınav yapıldığını sanan arkadaş çapa cerrahpaşa mezunlarını iğne yapmayı bilememekle eleştirmiş. Yaşnız şu var ki; iğne yapmak hekimin işi değildir hayatınızda kaç kez serum takan iğne yapan doktor gördünüz. Bana iğne yap deseler o benim işim değil ben fakültede 3 5 kez anca görmüşümdür, hemşire bu işi günde onlarca kez yapıyor ona yaptırın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz ingilizce tıpla ilgili ne düşünüyorsunuz.okumak nasıldır + ları -leri nedir

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    Siz cerrahpaşa da kaç notları geçiyorsunuz. ve de yüzde kaç kalıyo sınıfta

Hocam yurtdışı hiç düşünüyor musunuz?

• Yurt dışı isterim ama gezmeyi tercih ederim. ülkeme hizmet etmek isterim fakat şunu sormak istiyorum akademisyen olmak istiyorum türkçe tıp okumanın akademisyenlige eksisi olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpernfz6

Siz cerrahpaşa da kaç notları geçiyorsunuz. ve de yüzde kaç kalıyo sınıfta

Yüzdeyi bilmiyorum da kalan oluyor yine bayağı.
    Bizde geçme botu 60, 50 üstü de sorumlu geçiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam kısaca şöyle izah ediyim yurtdışını gezmek istiyorsan Türkiye de çalışmak istiyorsan kendine hamallık etme derim. Zaten akreditesi var eğer çok istersen gidersin ingilizce kursuna kısa bir süre yine çıkarsın yurtdışına. Akademisyenlikte makale yazmak zorunda olacaksın. Ve doçent prof vs olacaksan bilmek zorundasın ama onu kısa kurslarla halledebilirsin yani yine diyorum kendine hamallık etme.

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt
    siz peki hangi pişmanlık duydunuz mu cerrahpaşa dan

• türkçe daha uygun yanı. çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için

Rica ederim olursa yine sorunuz istediğiniz zaman sorun

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tıp fakültesine gidersen git sosyal ortamı biraz zor bulursun çünkü fakülte genellikle kampüs değildir ve hastane çevresindedir.
    Ankara Tıp hastanesine, binasına kırık dökük diyen kişi herhalde hiç Ankara tıp morfoloji kampüsünü görmemiş o kişiye görmesini öneriyorum ve şaşıracaktır. Çapayı Cerrahpaşa'yı görse ne der acaba binaların o yıkıntı halini
    Kardeşim, Ankara Tıp geliyorsa düşünmeden yaz, okuldan ve Ankara Tıplı olmaktan gurur duyacağına teminat veririm .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.