Şimdi Ara

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Hangi tıp ANKET ÖNEMLİİİ

(En Son Oy Tarihi: 17.9.2016)
Giriş
    Çok teşekkür ederim bu özgüveni verdiğiniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ankette ege tip cikmazsa bilin ki burada izmirli yoktur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul daki tip fakültelerin yükselme nedenleri bir şehir faktörü. Bazıları için İstanbul da yasamak hayaldir çünkü. Iki kolaya kaçmak. Üç ismi(Cerrahpaşa adında asalet var )
    Ben ülkenin en iyi tiplari olarak Hacettepe-Ankara-Ege olarak görüyorum. Zor ama kaliteli. Cerrahpaşa ve capa yi bunların arkasına koyuyorum.
    Ankara tip i öneririm. Mezun olunca gurur duyacağın fakültelerden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohouse -- 22 Temmuz 2016; 21:01:59 >
  • nohouse kullanıcısına yanıt
    Ben de istanbulun çok abartıldığını düşünüyorum.disiplin ve düzgünluk ankaradadır

• Alpernfz6 kullanıcısına yanıt
    Gerçekler bu, Rica ederim .

• Pratikte hangi uni sizce ege - ankara?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru mu bu ctf yazıp geçersin pişman olma

• Zor bir yerde okumak istediğine göre ders çalışmayı çok seviyorsun herhalde?

• O ankara tıp çok zor eskidendi.70 barajı 60 yaptılar , finalsiz geçme var. Klasik sınav diyen arkadaş ne yaşıyor bilmiyorum. Hacettepede 4 yanlış 1 doğruyu götürür.Geçme notu 60 dır ve final barajı 50 dir. Zor okuldur ama değer bence çok yi hocalarımız var klinikte ben 5 im. Senin yerinde olsam ankaralıysam 1 e hacettepe türkçe 2 ye ege yazarım . Ankara dışındansan direk ege yaz git.
  • DiBEVeDa D kullanıcısına yanıt
    Yıllarca bu kadar emek verdim. en önemli noktaya geldim.neden kolaya kaçayım.

• elegantt E kullanıcısına yanıt
    Ankara'daki finalsiz geçme nasıl oluyor.4 y 1d kalktı diye biliyodum hacettepede

• Alpernfz6 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlarımdan biliyorum. Bizde ortalaman 90 olsa da finale çalışıp 50 Alman lazım. Alamazsan kalıyorsun. Ankara'da 80 ortalama yapsan mesela 30 alıp finalden geçersin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elegantt E kullanıcısına yanıt
    Çok iyimiş.butun senenin acısını çekmek yerine kolayca geçmek mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpernfz6

Hacettepeyi bitiren diğer ünileri bitirenden fazla ne elde eder.ve hacettepe de sosyal hayat nasıldır

Dostum eğitimi gerçekten iyi. Diğer üniversitelerden ayıran en önemli özellik de tıp fakültesi öğrenciliği döneminde alacağın pratik eğitimdir. El becerisi ve amelelik işleri konusunda diğer üniversitelerden mezun olanlardan çok daha fazla şey bilirsin. Çünkü internlükte sana insan dışı görev, sorumluluk ve iş yüklerler. El mecbur her şeyi öğreniyorsun. Cerrahpaşa'da böyle değil. Adamlar internlükte yatıp TUS çalışabiliyor. O da onlar için bir avantaj. Bir diğer fark ise Türkiyede toplamda sadece 10 vakanın görüldüğü bir hastalığı görme şansın var. Hastanede stajyerken mutlaka çok nadir bir hastalığa denk geliyorsun. Ufuk açıcı bir şey olsa gerek. En azından ablam öyle söylerdi.

Hocalarımız da çok iyi. Hani Türkiye'de doktorluk yapacaksan çok da fark etmiyor Ankara Tıp veya Hacettepe Tıp okumuş olman. Puanına göre davran.

• KaramelizeYogurt K kullanıcısına yanıt
    Umarım intörnlük tus için 1 yıl kayıp verdirmez

• katilim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.