Şimdi Ara

HANGİ TIP NEREDE EĞİTİM VERİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
3.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce kastamonu tıpın aybüde eğitim verdiğini öğrendim. siirt aynı şekilde vanda veriyormuş, bildiğiniz başka böyle var mı? yahut diş hekimliklerinde böyle bir durum var mı?

• Kırklareli Tıp, Namık Kemal Tıp’ta eğitim veriyor.

3 yıl daha öyle devam edecek.

Diş Hekimliğinde bu durum yok, yeni olan fakültelerde eğer bina yoksa aynı okulun Tıp Fakültesinde devam ediyorlar.
  • yeni acilan bandirma tip ilk uc sene hacettepede egitim verecek dedi hocam
  • buncayilsenle kullanıcısına yanıt
    Bandırma nere Hacettepe nere çok uzak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Temmuz 2020; 11:21:2 >
    Ama çapa tıpta eğitim verecek ilk 3 yıl
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum ama soyelyen adam osymde gorevli matematik uzmani :D trol gibi oldu boyle soyleyince de
  • quote:

Orijinalden alıntı: buncayilsenle

bilmiyorum ama soyelyen adam osymde gorevli matematik uzmani :D trol gibi oldu boyle soyleyince de
    Yo çapada eğitim verecek kesin bilgi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    olabilir duydugumu soyledim zaten
    Yo abi vermeyecek hatta araaştırabilirsin çapa tıpta eğitim verecek diye dur atayım sitesini

Sabah
    Bandırma’da Tıp Fakültesi çalışmaları başladı
    https://www.sabah.com.tr/balikesir/2020/06/26/bandirmada-tip-fakultesi-calismalari-basladi

tamam dedim ya hasta misin ya neyi uzatiyorsun
    Ama her duyduğunu söylersen de burada bilgi kirliliği olur, yoksa özür dilerim kırdıysam:(
  • Turgut özal üniversitesi -inönú
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    ya zqaten inönü ile turgut özal tıp merkezi birbirinin yanı değil mi niye oraya üni kuruyorlar ki

olacak olan şey inönünün kontenjanını azaltıp o kontenjanı turgut özala ekleyecekler bundan ne anladık ki

haklı değil miiym
    hatta tıp fakültesi ile tıp merkezi iç içe de diyebiliriz ayni binada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Temmuz 2020; 13:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

ya zqaten inönü ile turgut özal tıp merkezi birbirinin yanı değil mi niye oraya üni kuruyorlar ki

olacak olan şey inönünün kontenjanını azaltıp o kontenjanı turgut özala ekleyecekler bundan ne anladık ki

haklı değil miiym
    Yok hocam ya totm inönüye ait bir oluşum turgut özal üniversitesinin hastanesi yok ve kampüs ayrı,hep karıştırılıyor

Benim tanıdığım devlet kontenjan artırımı yapar dediğinizin aksine ama amfiye zaten zor sığıyorduk, bakalım ne olacak

aynen ünisi farklı yerde

ben turgut özal tıp merkezini diyorum elazığı yolu üzerindeki tıp fakültesinin içindekini diyom

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

hatta ismi böyle normalde inönü tıp fakültesi de aynı hastaneyi kullanıyor

ama öyle olursa da inönü tıp fakültesi hastanesi olmayacak inönü tıp fakültesinin hastanesi yok zaten onu kullanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Temmuz 2020; 13:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

aynen ünisi farklı yerde

ben turgut özal tıp merkezini diyorum elazığı yolu üzerindeki tıp fakültesinin içindekini diyom

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

hatta ismi böyle normalde inönü tıp fakültesi de aynı hastaneyi kullanıyor

ama öyle olursa da inönü tıp fakültesi hastanesi olmayacak inönü tıp fakültesinin hastanesi yok zaten onu kullanıyordu
    Hocam hastane inönü üniversitesinin 30 yıldır kullanılıyor bu hastane,aslında tam olarak uninin de değil araştırma hastanesi diye geçiyor

Sizin malatya ile bir geçmişiniz var herhalde konumu falan da biliyorsunuz

bilirim ben

hatta öyle konuşuluyordu hacettepe de bir zamanlar tıp merkeziydi ankara tıp fakültesinin yanındaydı ama onda ankara tıp fakültesi de vardı hacettepe tıp fakültesi kurulunca bir sorun yaşanılmadı
    ama oraya tıp fakütlesi açanlar da inönü tıp fakültesi ve turgut özal tıp merkezinin farklı şeyler olduğunu turgut özal tıp fakültesindeki öğrencilerin turgut özal tıp merkezinde inönüdekilerin de inönü tıp fakültesinde eğitim göreceklerini sanıyorlar
    asıl komik olan bu

• Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesinin fakülte hastanesi var kampüs içinde ancak eğitimin devamını sağlayacak dersliklerin olduğu bir binaları yok.Geçen sene geziye gittiğimizde yapım aşamasındaydı şu an ne durumda bilmiyorum.Bina yapımı bitene kadar öğrenciler farklı fakülte binalarının dersliklerini kullanacaklarmış.
  • BANDIRMA TIP HACETTEPEDE Mİ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.