Şimdi Ara

Hangi tur bisiklet almalıyım?Varsa bana uyacak marka onerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar bisiklet almaya karar verdim ama kafam karışık 190cm ,120 kg lik iris sayilabilecek birisiyim gunluk 20 km yi geçmeyecek kısa mesafeli surusler yapmayı düşünüyorum (kocamustafapaşa to sultanahmet tramway yolu uzerinden) Ve arada sirada köye gitceğim zaman yayla köy arası yarı asfalt 20 km lik bir mesafede ve 1,2 km arazide (engebe baya az)kullanabilecegim(yılda max 1 ay kalirim) bir bisiklet almayi dusunuyorum. kısaca şehirde kullanicağim(öncelik) ama köydede işime yaricak micirda pati atmicak bir bisiklet arıyorum.Ve şimdi soruma gelelim ben ne bisikleti almaliyim gezi,tur bisikleti mi ? . 1000 2000 arasi butçem var.Bisikleti alirken nelere dikkat etmeliyim bana uygun bisikleti seçmeme yardimci olabilecek arkadaslarima simdiden tesekkur ederim.
    Not:Yokuşta beni yormayacak bisey olsa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasirdmrc

Öncelikle merhaba arkadaşlar bisiklet almaya karar verdim ama kafam karışık 190cm ,120 kg lik iris sayilabilecek birisiyim gunluk 20 km yi geçmeyecek kısa mesafeli surusler yapmayı düşünüyorum (kocamustafapaşa to sultanahmet tramway yolu uzerinden) Ve arada sirada köye gitceğim zaman yayla köy arası yarı asfalt 20 km lik bir mesafede ve 1,2 km arazide (engebe baya az)kullanabilecegim(yılda max 1 ay kalirim) bir bisiklet almayi dusunuyorum. kısaca şehirde kullanicağim(öncelik) ama köydede işime yaricak micirda pati atmicak bir bisiklet arıyorum.Ve şimdi soruma gelelim ben ne bisikleti almaliyim gezi,tur bisikleti mi ? . 1000 2000 arasi butçem var.Bisikleti alirken nelere dikkat etmeliyim bana uygun bisikleti seçmeme yardimci olabilecek arkadaslarima simdiden tesekkur ederim.
    Not:Yokuşta beni yormayacak bisey olsa iyi olur.

Arkadaşım 29 jant hidrolik mtb almak daha mantıklı olacaktır ... Fiyatı uygun markalar. salcano carraro kron sedona ... Tabi bunlarında yüksek modelleri var. yüksek kaliteli markalar ise.. Gaint mosso ghost
    gibi tabi daha yüksek markalarda var... Ama sen orta kalite yüksek donanımlı bir bisiklet alırsan iyi olur... Marka olarak tavsiyeden ziyade 29 jantlı hidrolik bir mtb alman en iyisi olacaktır...

• Baska diyeceği olan arkadaşlar var mı ?

• Yasirdmrc Y kullanıcısına yanıt
    İyi bayramlar.

Öncelikle kafa karışıklığınızı gidermek için söyleyelim "29 jant hidrolik mtb" diye bir bisiklet türü mevcut değil. Forumda bisiklet ile ilgili hemen her soruya bu yanıtı veren bir kişilik mevcut ve sorduğunuz bir akrobasi bisikleti dahi olsa aynı öneriyi alırdınız. Bir tür kendini tatmin yöntemi olmalı.
    Sorunuza gelirsek, 1.90 olan boyunuz ile en rahat sürüş sağlayabileceğiniz kadro boyu 20,5" - 21" şeklinde. Tabi burada esas etken bacak içi boyunuzdur, fakat genel olarak 21" kadroya sahip bir cross ile rahat edersiniz. Yerli üreticilerin (kron, sedona, salcano, carraro-bianchi ve mosso) malesef bu kadro boyunda modelleri bulunmuyor. Alternatiflere bakıldığında en yüksek fiyat performans oranına sahip bisikletler Merida Crossway serisi olarak öne çıkıyor. Belirttiğiniz fiyat aralığında Crossway 300 modelini kesinlikle önerebilirim. 11-34 kaset ve 48-38-28 aynakol ile yokuşlarda da rahat edersiniz.

• Teşekkur ederim iyi sizede iyi bayramlar

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    11-34 kaset ve 48-38-28 aynakol dediğiniz şey ayrı şeyler değil mi ? bisiklete ve çoğu aksesuarına çok yabancıyım dediklerinizi nerden edinebilirim(kazıklanmadan?) @sadettinz
  • Yasirdmrc Y kullanıcısına yanıt
    Aynakol bisikletin pedallarına bağlı, genelde 3 yapraklı bir dişli grubudur, kaset ise arka tekere bağlı olan dişli grubudur. Verdiğim rakamlar bu dişlilerdeki diş sayılarını ifade eder. Bunlar alacağınız bisikletin üzerinde geleceği için dışarıdan satın almanız gerekmez. İlerde deneyimli bir kullanıcı olursanız, bir kaç yıl sonra alıp kendiniz değiştirmek isteyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadettinz

İyi bayramlar.

Öncelikle kafa karışıklığınızı gidermek için söyleyelim "29 jant hidrolik mtb" diye bir bisiklet türü mevcut değil. Forumda bisiklet ile ilgili hemen her soruya bu yanıtı veren bir kişilik mevcut ve sorduğunuz bir akrobasi bisikleti dahi olsa aynı öneriyi alırdınız. Bir tür kendini tatmin yöntemi olmalı.
    Sorunuza gelirsek, 1.90 olan boyunuz ile en rahat sürüş sağlayabileceğiniz kadro boyu 20,5" - 21" şeklinde. Tabi burada esas etken bacak içi boyunuzdur, fakat genel olarak 21" kadroya sahip bir cross ile rahat edersiniz. Yerli üreticilerin (kron, sedona, salcano, carraro-bianchi ve mosso) malesef bu kadro boyunda modelleri bulunmuyor. Alternatiflere bakıldığında en yüksek fiyat performans oranına sahip bisikletler Merida Crossway serisi olarak öne çıkıyor. Belirttiğiniz fiyat aralığında Crossway 300 modelini kesinlikle önerebilirim. 11-34 kaset ve 48-38-28 aynakol ile yokuşlarda da rahat edersiniz.

sen nerde yasiyon bilader kutuplarda mı.. 29 jant hidrolik frenli bisiklet yok mu.. ben ne kullanıyorum o zaman .. biraz bisikletler ilgili araştırmalar yap sonra gel burda yorum yap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego10ribas -- 30 Temmuz 2014; 22:04:52 >

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş sen ayrıca belirtince bende sandımki yokuşta iyi gitmek için ''merida crossway 300'' serisi bisikletin o aparatlarını değiştirmek gerekiyor. kesinleştirmek için soruyorum, bu MC300 markası tek tipmi
    ilk tavsiyenizde belirttiğiniz gerek kadro boyu gerek kaset ve radyo özellikleri:)) bakımından aynı değilmi tüm MC300 ler aynı dimi . @sadettinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasirdmrc -- 30 Temmuz 2014; 22:24:00 >
  • diego10ribas D kullanıcısına yanıt
    Yavaş gel biraz. Eğer okuman varsa"29 jant hidrolik frenli bisiklet" yazmadığını görürsün orada. Önce konunun başından itibaren oku ve hidrolik bisiklet diye birşey duyduysan beri gel, anlamadan dinlemeden ortaya atlıyorsun. 29 jant bisikletinle mutluluklar sana.
  • Adam yine konuna gelmis senin ona bu sekilde davranma hakkin yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.