Şimdi Ara

Hangi TV almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arşivde baya bir araştırdım ancak ilgili başlık bulamadım.
    geniş ekranlı tv almaya karar verdik.
    100 Hz ve 82 ekran olsun istiyorum.
    Ailem ise bu konuyu araştırmayı bana devretti.
    Ben de pek sevgili dostlarım donanımhaber ahalisine başvuruyorum.
    Ailemde bir Sony takıntısı vardır.
    Sony 100Hz 82 Ekran widescreen bir tvye 2,500,000,000 tl fiyat biçmişler.
    Bu fiyat uygun mudur?
    Yoksa bana marka ve özellik tavsiye eder misiniz
    Ayrıca ben diyordum ki onun yerine bir projektör alsak daha iyi olmaz mı diye
    Yaklaşık aynı fiyata aynı kalitede görüntü veren bir projektör almamız mümkün müdür?
    Herkese iyi çalışmalar
    www.acilyardımlarınızıbekliyorum.com

• sony ürünündeki kaliteyi prjeksiyonlu tv de bulamayabilirsin benimde merakım var projeksiyonlu tv ye büyük olduğu için ama gel gelelim görüntü kalitesi aynı diğil.

bence flat olmasına dikkat et
    ben geçen ay beko 84 55 düz ve 55 flat aldım
    evde de philips 72 var
    55 flat daki zevki philipsten almadım işin gerçeği

o yüzden flat tv yi incele derim.
    projeksiyonlularda samsung 109 lar 3 milyar ses sistemide dahil bu da olabilir.
  • abi ben yanlış anlaşıldım ya da yanlış biliyorum
    projeksiyonlu tv ne demek abi?
    ben baya projeksiyon diyorum tavana koyuyorsun perdede görüntü oluşuyor.
    projeksiyonlu tv ile benim bildiğim bu aynı şey değil
    (bkz:www.sony.com.tr)
    onun dışındı dcr özelliği nedir?
    ve bilen mutlaka fiyat yazsın önerdiği ürün ile ilgili
    teşekkürler ederim kale alındığım için
  • bu sitede aradıklarını bulacaksın.iyi seyirler.
    http://www.sunumsistemleri.com/evsinemasi.htm

• arkadaşlar bilgilendirme için teşekkürler
    sizden son bir isteğim olucak
    bana panasonic, loewe, sony, samsung, philips gibi markaların modellerini kıyaslar ve puan verir misiniz?
    iyi çalışmalar dilerim
    not: seçimde zorlanıyorum
  • arkadas, bende ailenin genci olarak bu durumu gecen yaz yasadim. ve sonun da sony e karar kildim. 109 ekran projeksiyonlu 41k...(tam hatirlamiyorum) modelini aldik. tuplu televizyonlar kalite olarak herzaman daha iyi. ama tv yi kullanacaginiz yer onemli. kendimde mimarim ve boyle seylerin kullanim alanina gore secilmesi taraftariyim. loewe biraz daha ustun ve ust kesime hitap eden tasarimlari var. ancak ucretleri baya yuksek olmasi lazim. bi ara loewede 102 ekrandi galiba tuplu televizyon gormustum. ama fiyet-performans kurtarmaz. tabi bunlara aile yasantiniz ve kullanim alaniniz dogrultusunda karar verirsiniz. bizim evde salonda, tv-oturma grubu mesafesi 4-5 metre falan. projeksiyon tv son derece verimli. ancak 3 -4 metrenin altinda ayni performansi vermeyebilir. bide acili bakislarda kalite kaybi oluyo ama buda cok srun olmuyo. cunku onaa gore duzen kuruyosun zaten alinca. (oturma grubunu ayarlamak gibi,tabi yeteri kadar hacim olmasi lazim evde). tavana monte prejeksiyon sistemlere gelince, boyle bi sistem televizyon kullanimi icin verimli olmaz bence. projeksiyonlarin belli bi sure ampul omurleri var ve tv kullaniminda kisa surede bitecektir,dolayisiyla, bir yil dolmadan yuklu miktarda bir ampul masrafi cikacaktir yine. bide gunduzleri goruntu kaybi yasayabilirsin aydinliktan oturu.
    bi arkadas samsung onermis. 109 samsung yazin 3 milyar civariydi ve ses sistemide iceriyodu.fena sayilmaz. ancak ben normalde japonyaya satilan turkiyeye saniyorum farkli sekillerde sokulan bu 109 41k... modelini 3 milyara bulunca aldim. sony nin bu modeli, turkiyede sony garantisiyle satilan diger 104 ekran gibi modellerden cok daha ustun. menuleri falan ingilizce yalniz. bide ayarlarinda hrtz secimini kendin yapiyosun. secenekler arasinda 50-100ve 1250 var. tabi 1250 nin hertz olmasi saniyorum mumkun degil ama o ayara getirince diger modellere fark atigini yanyana kiyaslamalarimda gordum. bu modele saticilar kendi teknik servisleriyle garanti veriyolar. bende 3 yil garantili yerden aldim. samsung ve sony disindaki modelleri pek dusunmedim ben.
    neyse baya yazdim bildiklerimi, umarim yardimci olur. yine kendi sartlarin dogrultusunda yap secimini. kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi monitörü almalıyım
    4 ay önce açıldı
    OTOMATİK HANGİ MARKA ALMALIYIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbuldaysan doğu banktan al , çok fiyat farkı var.... sony wega projeksiyon tv yi 1 ay önce 3.300 ytl'ye aldık bir akrabaya... (WS 112 ekran) bunu izledikten sonra diğer tv'lere dönüp bakmazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.