Şimdi Ara

Hangi Type-c usb dönüştürücü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar forumu çok aktif olmadığı için burada açayım dedim. Küçük portları kabloya bağlayarak ya da alüminyum folyolayarak kullanmak mı mantıklı yoksa başka bir çoğaltıldı almak mı? Minik bir jammera dönüyormuş bu dönüştürücüler. Folyolamak kısa vadeli çözüm olabilir gibi geldi bana. Bunun dışında düzgün bir seçenek var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Folyo kısa vadede çözüm olur ama paran varsa hiç uğraşma bence alırsın sağlam bir şey uzuuun süre kullanırsın.

• Hemen hemen hepsinde aynı durum var deniyor hocam. Çok kesin bir çözüm gözüme çarpmadı. Çoklu dönüştürücülerde iyi para. Apple 200 liraya sadece usb olanı satıyor fakat aynı aparat 10-15 lira falan zaten. Apple koruyuculu falan mı yapıyor acaba?

• -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben appleın ürünlerini baya beğenen biriyim ama bu aparatları aşırı pahalı. Normal değil yani. Aşağı yukarı 20-30₺lik ürünü 200-300₺ye satıyorlar. 50₺lik bir şey alın baya işinizi görür. Appleın ürünleri bir de şık vs sade. Derseniz görüntü önemli benim işin o zaman tercih edebilirsiniz tabiki ama öğrenci adamız hocam gidin f/p alın

• Görüntüsünü yiyim hocam .d
    200 lira verdikten sonra aynı hareketi yapacaksa giderim ucuzunu alırım. Tek çekincem ucuz bir şey alıp soketi bozmak. O kadar masraf oldu zaten bilgisayarı alacaz diye. Denizi geçip gölde boğulmayalım :)

Macbook aldınız sanırsam. Şöyle güzelce piyasayı araştırın ucuz orta ve pahalı diye 3 kategori belirleyin ortayı alın çıkın. Ucuza kaçmayın pahalıyada kaçmayın :)

Tam olarak nasıl bir şey istediğinizi söyleyin araştırayım sizin için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok bi fark olmaz herhalde. Dediğiniz gibi biraz daha araştırayım. Model olarak kullanıp tavsiye verebilecek arkadaşlar varsa söylerlerse çok iyi olur. Teşekkür ederim hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 6 Eylül 2021; 14:7:21 >
  • Zahmet olmasın hocam. Ben bi bakayım. Arada kalırsam size paylaşayım cihazları

Tamam hocam nasıl isterseniz.

• Sağolun vakit ayırdığınız için

ne demek :)

• Yukarı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.