Şimdi Ara

Hangi Xbox ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YasoDéSouza 15 yaşındasın ve ailenden maddi destek almıyorsun çalışarak xbox alacaksın helal olsun
  • Arkadasım fan sistemine zarar verir!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

valla sana fıyat veren yer cok ıyı fıyat vermıs arcade al gec derım hdd falan yalan ben de onceden kalma bı 8gb flash vardı en cok oynadıgım oyunu flasha kuruyorum ordan oynuyorum ..bu sekılde bır oyunu bıtırmeden dıger oyuna gecmemıs oluyorum..çünkü bazen oyle oluyorku oyunları yarım yarım oynamaktan oyun bıtıremez hale gelıyor ınsan.....

İstesem dahada aşağı fiyata çekerim ama oda sonuçta ekmeğinin peşinde zor durumda kalmasını istemem zaten gayet iyi bir fiyat vermiş.

Benim seçimimde arcade'den yana olucak sırf siyah rengi ve kulaklığı için elite'ye 160 lira fazla veremem. Eğer çok lazım olursa hdd sonradan alabilirim.

Yana fan takmasam bile arkaya takılan fanlardan alıcam kesinlikle ve dar bir mekanda tutmiycam makineyi. Geniş,yerden 10-15cm yüksek ve hava alabileceği yerde yatay kullanıcam.

Herkese teşekkürler :)

Bence fan olayını cıhazı almadan alma derım cunku cıhazı kullandıktan sonra kullanmaya gerek olmadıgını anlayacaksın...ama ılla bır fan alacam dıyosan laptop ların altına konan altlık seklındekı fanları onerırım cunku xboxa arkadan takılanların farklı yabancı forumlarda cok saglıklı olmadıgını okudum.....Dusunmeden o fıyata arcade al gec zaten beyaz renklı xbox ın sıyahtan daha asil oldugunu goreceksın...Fıyat cok ıyı 5 oyun zaten 25 tl yapar adamlar bıde vga kablo 1 yılda garantı vermıs beklemenın anlamı yok....

• ben slim bekleme taraftarı değilim yeni ürün diye rahat bir 700 tl isteyeckeler peki bir wifi + elitten 150 gb harddisk falza diye verilecke bir farka benzemiyor haksızmıyım ?
  • ben de xbox almayı düşünüyorum. slimler geldiğinde pahalı olacak , ondan dolayı seçeneklerimin arasında yok. arcade almak daha mantıklı gözküyor benim için. harici hdd var.16 gb lık bölümlere ayırınca flash bellek gibi bağlanabiliyormuş.hdd almak yerine kullanmak daha mantıklı. yeni xbox larda da 3k oranı %3 müş. fan takmaya da gerek yok gibi gözüküyor. bu yüzden en mantıklısı arcade alıp oyun keyfini sürmek kalıyor. bi de lazım olursa kulaklık almak şart tabi konuşmalar için
  • @ Pinky_Demon

bilkons arkadaşımdan 250gb hdd almayı düşünüyorum. Böylece hem ses gidicek,hem lens bozulmıycak hemde loading azalacak.
    Bunlarıda senin bir konuda yazılarından öğrendim sağolasın

@ berksus

Fan sistemi derken dışarıdan içeri üflemiyecek. İçerideki sıcak havayı dışarıya vericek. Düşündüğüm şey şöyle bişey :

http://www.youtube.com/watch?v=RAHpc_0mLjo&feature=related

@ İlkermurat

Sağol kardeşim 4 yıldır sucuda çalışıyorum önceleri telefonlara bakıyodum şimdi servis falan atıyorum Ailemin maddi yardımına ihtiyaç duymuyorum yani Ev otel gibi oda + yemek Gerisi bana kalmış Boksörüm bide oradan gelirim var azda olsa.

@ MadMan272

Onu bekle bunu bekle fiyatının inmesini bekle.. Bekle bekle nereye kadar ? Ayrıca bizim memleketimizde şöyle bir durum var. Yeni bir ürün geldiği zaman eski ürünün fiyatıda düşmez. Yeni gelen ürünü yüksek fiyata kakışlarlar o yüzden ben deyiceğini sanmıyorum kaldı ki ben 440 liralık bir ürün alıyorum o geldiği zaman 850-900 TL'den aşağı bir fiyat biçeceklerini sanmam.

Yani bende Jasper Arcade alıp oynıycam sanırım Fw ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 6 Temmuz 2010; 0:30:49 >

• Eğer kaliteli birsey düşünüyorsan fan alabilirsin. Ama dediklerim de 50 liradan aşağı değildir sanırsam. Simdi telefonda oldugum için videoyu izleyemiyorum o yüzden net bir yorum yapamayacağım. Bana kalırsa 50-60 lira vermenin geregi yok. Zaten su ana kadar jasper 3k gören yok denecek kadar az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Eğer kaliteli birsey düşünüyorsan fan alabilirsin. Ama dediklerim de 50 liradan aşağı değildir sanırsam. Simdi telefonda oldugum için videoyu izleyemiyorum o yüzden net bir yorum yapamayacağım. Bana kalırsa 50-60 lira vermenin geregi yok. Zaten su ana kadar jasper 3k gören yok denecek kadar az.

Aslında bakarsan bu fan işi biraz benim için zevk işi gibi bişey olucak Biraz uğraş harcamak istiyorum diyebilirim
  • Bende bazen böyle ugrasmayi severim. Hdd olayını Napacaksin kullanacak mısın hdd?
  • quote:

Bende bazen böyle ugrasmayi severim. Hdd olayını Napacaksin kullanacak mısın hdd?

bilkons adında bir arkadaş var forumda. Kendisi 250gb hdd yapıyor ve garanti veriyor. Ondan almayı düşünüyorum.
  • External hdd'in var mı varsa onu kullan diyecektim o yüzden sordum.
  • quote:

External hdd'in var mı varsa onu kullan diyecektim o yüzden sordum.

Malesef ki yok. Bu arada ilgin için çok çok teşekkür ederim. Bütün gün post kasan kişilerden ziyade, senin gibi yardım etmek isteyen daha çok kişi olmalı forumda.
  • Bu arada son birsey ekleyeyim. Oyunlar genelde 4 gb oluyor ortalama. Gta tarzı oyunlar 6 gb bulabiliyor. Yani 250 gb hdd'e 46 oyun atabilirsin tahminen. (230 gb oluyor) 120 gb'a ise 21 oyun atabilirsin yine ortalama olarak.
    Yani 120 gb'da dusunebilirsin. 20 oyunu bir arada oynayacağını sanmıyorum. Aynı anda en fazla 6 ya da. 7 oyun oynarsin tahminimce. Bir de arada sırada oynadığın 4-5 oyun bulundurursun. 20 oyun dahi yüklememiş olursun kısacası. Tabi ki son karar sana ait.
  • quote:

Bu arada son birsey ekleyeyim. Oyunlar genelde 4 gb oluyor ortalama. Gta tarzı oyunlar 6 gb bulabiliyor. Yani 250 gb hdd'e 46 oyun atabilirsin tahminen. (230 gb oluyor) 120 gb'a ise 21 oyun atabilirsin yine ortalama olarak.
    Yani 120 gb'da dusunebilirsin. 20 oyunu bir arada oynayacağını sanmıyorum. Aynı anda en fazla 6 ya da. 7 oyun oynarsin tahminimce. Bir de arada sırada oynadığın 4-5 oyun bulundurursun. 20 oyun dahi yüklememiş olursun kısacası. Tabi ki son karar sana ait.

Ben film falanda yüklerim büyük ihtimal. Ama haklısın 250gb fazla gelebilir ama fiyatı uygunsa olabilir :)
  • Filmi hiç düşünmedim. Ama yine bir bakiyorumda 13 oyun atmış olsan 65 gb filmler vb. İcin 52 gb kalıyor yine
  • quote:

Filmi hiç düşünmedim. Ama yine bir bakiyorumda 13 oyun atmış olsan 65 gb filmler vb. İcin 52 gb kalıyor yine

Haklısın :) 120gb veya 250gb hangisini uygun fiyata bulabilirsem onu alıcam sanırım. Sonuçta 2sinide tıka basa dolduramıycam :)
  • Bende external kullaniyorum. Daha 23 gb doldurabildim o da zorlayarak. Su sıralar sadece 2 oyun oynuyorum. Onlar da 12 gb yer tutuyor. Yani doldurmaya çalışmasaydım 20 gblik bir hdd bana yeterdi.
  • quote:

Bende external kullaniyorum. Daha 23 gb doldurabildim o da zorlayarak. Su sıralar sadece 2 oyun oynuyorum. Onlar da 12 gb yer tutuyor. Yani doldurmaya çalışmasaydım 20 gblik bir hdd bana yeterdi.

Yardımların için tekrar teşekkürler
  • Önemli değil. İyi geceler.
  • Bence elite al tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.