Şimdi Ara

Hangi Xbox ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15 yaşındayım xbox almaya karar verdim ve ben ailemden maddi destek almayan birisiyim. Çalışarak kazandığım parayı akıllıca kullanmam lazım o yüzden size danışmam lazım. Sizce Jasper Arcade mi , Jasper Elite mi , Jasper Jtag Arcade mi ?

Fiyatlar :

Jasper Arcade = Fw + 5 oyun + Altın Hdmi kablo + 1 yıl garanti = 440 TL
    Jasper Elite = Fw + 5 oyun + Altın Hdmi kablo + 1 yıl garanti = 600 TL
    Jasper Arcade Jtag = 600 TL

Benim gönlüm Jasper Arcade alıp soğutucu bir fan takmaktan yana. Çünkü Elite ile arasında pek bir fark yok benimde maddi durumum pek el vermediği için Arcade almak istiyorum. Arcade ile devam edip sonra gerekirse Jtag yaptırmayı düşünüyorum.

Sizinde görüşlerinizi almak isterim.

• Hiçbiri Benim tavsiyem Xbox 360 S(lim) 250 GB PAL 16 Temmuz'u bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Hiçbiri Benim tavsiyem Xbox 360 S(lim) 250 GB PAL 16 Temmuz'u bekle.

Pinky ağzından bal damlıyor vallahi bal... 16 temmuzda gelse keşke türkiyeye garantili fwsiz
  • quote:

Yeah aynısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Yeah aynısından

slimler akacak kadis

• Sahibinden'de gördüm birtane S modeli. 830 lira fiyat biçmiş. O kadar verebileceğimi sanmıyorum.
  • Arcade al birde fan alma alete yarardan çok zarar verir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jasper arcade jtag mükemmel bişi bulursan hiç kaçırma
  • Kesinlikle arcade al ama sana tavsiyem fw siz al oyunları da orjinal almaya çalış birer ikişer alıp takaslarsın felan hem oyun yapımcılarının da hakkını verirsin.
  • Ben sk8ata ya katılmadım çünkü xbox'da orjinal oyun bulmak zor Türkiyede.Takas'ta hep eski oyunlar var bence zaten arkadaş online düşünmüyor gibi jtagli arcade al keyfine bak(ps3 kullanıyorum ama sana tavsiye olarak bunlardan birini seçtim yoksa ps3 daha iyi bence)
  • Jtagli makineye 600 tl vericegime elite alırım veya arcade alıp orijinal kullanirim ama asla jtagli makina almam o fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Ben sk8ata ya katılmadım çünkü xbox'da orjinal oyun bulmak zor Türkiyede.Takas'ta hep eski oyunlar var bence zaten arkadaş online düşünmüyor gibi jtagli arcade al keyfine bak(ps3 kullanıyorum ama sana tavsiye olarak bunlardan birini seçtim yoksa ps3 daha iyi bence)

Online ile bir ilgim olucağını sanmıyorum açıkcası. Bulunduğum yerde istediğim herşey elimin altında ister jtaglı xbox ister jtag :) Ps3'de bir seçenek ama oturup düşündüğün zaman 4-5 oyun parasına bi arcade alınabiliyor. O yüzden ps3 seçenekler arasında yok :) Sanırım Arcade alıcam sonradan gerekirse 100 lira gibi bir ücrete jtag yaptırıcam. Böylece bana 540 lira gibi bir fiyata mal olucak. Fan neden zarar onu anlamadım ? Gördüğüm bazı xbox'larda sıvı soğutma bile vardı. Ben yerden 10 cm kadar yüksekte yatay kullanıp fan takmayı planlıyorum. Arkaya çiftli özel fan yan kapağada artı fan hava akışı sağlanacak şekilde böylece uzun saatler ısınmadan gönül rahatlığıyla oynayabilicem. Dediğim gibi S modelini alabilecek kadar maddi durumum yok + onun fiyatlarının inmesini bekleyebileceğimi sanmıyorum :) Birde şunu sorayım. Jtag'lı aletlere Linux kurulabiliyor. Eğer Linux kurup kullanırsam internet portunu kullansam ban yiyo muyum ? Birde Linux kullanırsam makine çok ısınır mı ? Neden derseniz 3K yemekten aşırı korkuyorum :) Fikirlerinize saygım sonsuz burası bir forum ve sonuçta bende aldığım fikirlerden yola çıkarak bir yere ulaşıcam :) Sorularımın cevaplarını alırsam çok makbule geçer herkese teşekkürler.

Not: İnternet konusunda saçmaladıysam kusura bakmayın kafam gerçekten karışık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 5 Temmuz 2010; 20:28:14 >

• Hepsine jtag olmuyor dostum ondan pahalı
  • Arkadasim fanlar xbox içindeki hava akışını bozuyor ve buda aletin soğumasından çok ısınmasına yol acıyor.3k ihtimali artıyor yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 5 Temmuz 2010; 20:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Yeah aynısından

slimler akacak kadis

Hojam bunlar siggara içiyo yaa

• Slimlere fw atılıyomu bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sumaq

Slimlere fw atılıyomu bilginiz var mı ?

atılabiliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nef'i -- 5 Temmuz 2010; 21:10:08 >
  • valla sana fıyat veren yer cok ıyı fıyat vermıs arcade al gec derım hdd falan yalan ben de onceden kalma bı 8gb flash vardı en cok oynadıgım oyunu flasha kuruyorum ordan oynuyorum ..bu sekılde bır oyunu bıtırmeden dıger oyuna gecmemıs oluyorum..çünkü bazen oyle oluyorku oyunları yarım yarım oynamaktan oyun bıtıremez hale gelıyor ınsan.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodygod

valla sana fıyat veren yer cok ıyı fıyat vermıs arcade al gec derım hdd falan yalan ben de onceden kalma bı 8gb flash vardı en cok oynadıgım oyunu flasha kuruyorum ordan oynuyorum ..bu sekılde bır oyunu bıtırmeden dıger oyuna gecmemıs oluyorum..çünkü bazen oyle oluyorku oyunları yarım yarım oynamaktan oyun bıtıremez hale gelıyor ınsan.....

İstesem dahada aşağı fiyata çekerim ama oda sonuçta ekmeğinin peşinde zor durumda kalmasını istemem zaten gayet iyi bir fiyat vermiş.

Benim seçimimde arcade'den yana olucak sırf siyah rengi ve kulaklığı için elite'ye 160 lira fazla veremem. Eğer çok lazım olursa hdd sonradan alabilirim.

Yana fan takmasam bile arkaya takılan fanlardan alıcam kesinlikle ve dar bir mekanda tutmiycam makineyi. Geniş,yerden 10-15cm yüksek ve hava alabileceği yerde yatay kullanıcam.

Herkese teşekkürler :)

• HDD siz bir xbox sefildir benim gözümde arcade alacaksan bari yanına hdd de al yüz kere yazdık buraya artılarını.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.