Şimdi Ara

Hangi Xbox ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sk8ata

Arkadaşın 520'ye sattığı paket de çok avantajlı hem iki oyunla geliyor. Param olsa direk alırım.

Evet bende şuan param olsa kesinlikle alırdım. 2 tane orjinal oyun 2 orjinal oyunda ben alsam tamamdır. Ama dönüştürücü falan lazım.
    Kaldı ki money yok.
  • Media markt gibi yerlerede bak istersen. Fatih Abi'den de alabilirsin. Ben ondan aldım memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Media markt gibi yerlerede bak istersen. Fatih Abi'den de alabilirsin. Ben ondan aldım memnunum.

Fatih abinin dükkanı burada bende ondan almayı planlıyorum.
    Arcade + macun değişmesi+Xclamps vidalı sistemle değiştirilmesi+çift fanlı soğutma modu: 510 tl.
    90 TL'yede bi 120 gb'lık falan harddisk bulursam tamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 8 Temmuz 2010; 14:40:22 >
  • Jasper aldığın konsol için bu kadar soğutma vs uğraşmana gerek olmadığını düşünüyorum rahat hava almasını sağlarsan 30 dereceye yakın bir odada bile makul derecede ısınıyor.Mod yapman için söylemiyorum bunu mod zevk işi ama ek fan ve yukarıda yazdığın gibi eklentilere gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Jasper aldığın konsol için bu kadar soğutma vs uğraşmana gerek olmadığını düşünüyorum rahat hava almasını sağlarsan 30 dereceye yakın bir odada bile makul derecede ısınıyor.Mod yapman için söylemiyorum bunu mod zevk işi ama ek fan ve yukarıda yazdığın gibi eklentilere gerek yok bence.

Evet haklısın. Zaten bunu hemen aldığım gün değil biraz uzun vadede düşünüyorum. Öncelik konsol + orjinal oyunda. Sonrası teferruat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 8 Temmuz 2010; 16:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Kesinlikle arcade al ama sana tavsiyem fw siz al oyunları da orjinal almaya çalış birer ikişer alıp takaslarsın felan hem oyun yapımcılarının da hakkını verirsin.

+++++ arkadaş çok haklı şuan elimde 3 tane oyun var ve bana yetiyorda artıyor bile :)
  • en dogrusunu yapmıssın live da canlı canlı online cod bc2 world cup red dead redemption split second vss oyna bak bakalım nasıl oluyor

burdaki herkese 5tl ye oyun almak cazip geliyor ama hep single makinaya karsı sıkabilir diye dusunuyorum bunu online oynayınca fark ettim ayda 1 oyun alsan ve online bikaç kucuk live oyunu indirsen online ı zevkli yeter artar bile zamanlada takas yada satıs yapıp istediğin diğer oyunları alırsın ama xboxda neyazkki ps3 gibi oyun piyasası yok kullanıcısı daha az online ıda ps3 gibi aktif değil

ama yabancılarla rahatca oynarsın
  • Bende takaslı oynamayı düşünüyorum. Yarım yarım bırakmak istemiyorum açıkcası oyunları zaten oynıycağım oyunlarda belli.

Monitör olaraktahttp://www.exa.com.tr/aoc/monitorlcd/aoc_e2236swa-407-10477.html düşünüyorum.

Sizce nasıl gider bu monitör ? Tabi zamanla alırım ancada taksit falan yaptırabilirsem babamın kartıyla daha kısa sürede alırım.
  • Madem orjinal kullanacaksın ps3 al. Türkiyeden live oynayan çok az yada hiç gibi bir şey.PS3'te bu sayının 100 katı neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus

Hocam o zaman kesinlikle gold gibi yerlerden alın. 2 yıl garanti veriyorlar fw'siz makinaya !!!

Goldun verdiği garanti pek güvenilir olmaya bilir.
    Garantili alacaksanız. Aralın getirdiği ürünlerden alın makinanın arkadasında daha çok duracaktır gibime geliyor.

Live istemiyorsanız bence JTAGli Jasper ben yeni aldım. Akşam bi denedim gerçekten güzel bir şey. Menüden seç seç oyna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88
    Madem orjinal kullanacaksın ps3 al. Türkiyeden live oynayan çok az yada hiç gibi bir şey.PS3'te bu sayının 100 katı neredeyse.

turkıye de de lıve de takılan baya var ama oyun bır zevktır ve hangı ulkeden oldugunun onemı yok bence
  • Ben jtag'li arcadealabilirim ps3'le takas yapıp gt5 oynayayım biilmiyorum gidişata bağlı Türkçe oyunlar gerçek olursa satmam.
  • Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Elite ile jtagli arcade arasında kaldım, fiyatları yakın. İşin ehli arkadaşlar + ve - lerini yazabilirler mi? Bir de Elite modeli destekleyen arkadaşlar var nedenlerini:
    -DVD sürücünün ömrünü uzatmak
    -DVD sürücünün sesinden kurtulmak demişler. Başka var mı? Mesela ısınma olayına karşı kesin bi avantajı var mı HDD den oynamanın?
  • JTAG için hdd gerektiğinden JTAG'li makinada hdd var. Online oynamayacaksan JTAG'li makina alabilirsin.
  • Arcade + HDD. Başka söze gerek yok. Evet HDD'den oynamanın daha zor ısınma avantajı daha uzun lens ömrü gibi yararları var. Daha kısa loading vb. Elitenin tek farkı HDD ve Headset. Arcade 440 TL + 120 GB HDD 100 TL + LİVE KULAKLIK '20 TL = 560 TL 30 lira daha verip 250 gb'da alabilirsin.

Mesela bende alıcam şöyle yapcam. Arcade 440 TL + 120 GB HDD 100 TL + KonsolTurk Soğutma 50 TL = 590 TL

HERKESİN TERCİHİ BAŞKA TABİKİDE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 12 Temmuz 2010; 22:29:05 >
  • Peki arcade alıp HDD kendim alsam, bu HDD XBOX360'a özel mi yoksa herhangi bir HDD oluyor mu? Birde HDD XBOX'ın içine mi takılıyor yoksa external olarak mı kullanılıyor. External kullanılıyorsa, ısınma sorununa karşı çok iyi olacaktır, HDD ısıyı makinanın içine vermemiş olur.
    Bir de bu jtagde güncelleme olmuyormuş diye duydum doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterorion -- 12 Temmuz 2010; 22:31:50 >
  • JTAG'li makinada hdd fark etmez. Fakat Fw'li makinada external HDD'i 16gb parçalara bölüp kullanmanız gerekiyor. Detaylı bilgi için TIKLA
  • Irmak Toysland'da jtaglı XBOX360 baktım şöyle diyor: "Tüm video formatlarını izleyebilirsiniz." Doğru mu? Divx (altyazılı), MKV seyredilebiliyor mu?
  • Seyrediliyor. Ama altyazılı izlemek için gömmen şart.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.