Şimdi Ara

Hangi Xbox ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amaç hdd den oynamak değilmi :)
    120 lik hdd alsan oda 125 desek
    yani onu 600 olarak düşünme...
  • Jasper Elite = Fw + 5 oyun + Altın Hdmi kablo + 1 yıl garanti = 600 TL sana tavsiyem bunu alman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

Jasper Elite = Fw + 5 oyun + Altın Hdmi kablo + 1 yıl garanti = 600 TL sana tavsiyem bunu alman

Arcade alıp üzerine fan falan takıp zevk işi modifiye yapmaya karar verdim arkadaşlar. İlginize teşekkürler iyi forumlar.
  • Haydi hayırlısı.
    Yapınca Ss'sini isteriizzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTock-

Haydi hayırlısı.
    Yapınca Ss'sini isteriizzz

Sağol SS'ler gelicek mavi mavi ışıklı falanlı filanlı bişeyler düşünüyorum.
  • Arkadaslar bir futbol oyununu fifa 2010 pes 2010 world cup 2010 veya gears of war veya forza veya nba ,call of duty , vsvsvsvs online oynamadan makinaya karsı nekadar zevkli oluyor yani fw yaptıgınıza pişman degilmisiniz 30 40 oyun alıyrsunuz 4liradan kopya hangi birini tam olarak bitirdiniz? saglam 4 orjinal oyununuz olsa ve 1 yıl boyunca online oynsanız daha zevkli olmazmı? ayda 1de alan wake tarzı single oyun almak mantıklı olmazmı dusunuyorumda 30 40 oyun dene dene bırak yada en kalitelilerini al uzun sure oyna sat ve yeniden al sizce hangisi mantıklı

single amkineye karsı oynamak sımıyormu kısacası ??

neyazkki bu sorun bzm gibi geliri dusuk ve AB de olmayan dolayısıyla gumruk ve özel vergileri fazlasıyla gelen bi ulşkede mevcut avrupada oyunlar 60 tl vss ve 60 tl onlara 20 30 tl gibi geliyor rahatca alıyorlar oyunları buda baska mesele
  • Zevk meselesi bu arkAdasim. Ben mesela hiç online oynamam. Single takilirim. Bu yüzden fw'li kullanırım. Sen online oynamak istersin orijinal xbox alırsın mesela. Benim ps3'üm de var fakat onda bile online'a baglanmiyorum.
  • şimdi arkadaşlar.
    bu jtag ile oyunları hddden oynamak derken,oyunu bir kez dvdden install ediyoruz pc gibi,ondan sonra dvdyi kullanmıyoruz,doğru mu anladım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

şimdi arkadaşlar.
    bu jtag ile oyunları hddden oynamak derken,oyunu bir kez dvdden install ediyoruz pc gibi,ondan sonra dvdyi kullanmıyoruz,doğru mu anladım?

Evt doğru normal de hdd e kurdukmu oyunu yine dvd yi takarak oynuyoruz ama JTAG li konsol hdd e attıktan sonra bir daha dvd yi takmana gerek kalmıyor.
  • Oyunları single oynarım sürekli. Gta4,Fight Night falan oynarım. En çok araba yarışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

Oyunları single oynarım sürekli. Gta4,Fight Night falan oynarım. En çok araba yarışı.

bak oyazdıklarında cok guzel online oynanır
  • Xbox360 S + MW2+FIFA 11+Geow 3+ Halo Reach

FW ye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Xbox360 S + MW2+FIFA 11+Geow 3+ Halo Reach

FW ye gerek yok

Konuyu okuduğuna emin misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Xbox360 S + MW2+FIFA 11+Geow 3+ Halo Reach

FW ye gerek yok

Konuyu okuduğuna emin misin ?

arkadas konuyu acana arkadasın istediği mnodeller dısında bir model soylemıs ama amacı bnm de belirttiğim gibi online oyun oynamaktan vazgecmemesi için bu teklifte bulunmus ben hala anlamıs degilim xbox360da konsola karsı yani makinaya karsı world cup oynamasımı zevkli online Türkiyeden herhangi biriyle veya yurtdısından biriyle canlı canlı mac yapmak mı?

• @ BERGX

Konu üst kısımlara gelmemesi için bişey yazmadım ama forumu biraz gezdikten sonra bişeyler dikkatimi çekti.

Forumda live'dan turnuvalar düzenleniyor. Dirt 2 turnuvası vardı vede pek bir ilgimi çekmişti biraz oturup düşündükten sonra zevkli olucağına kanaat getirdim.

Ve Fwsiz 2-3 orjinal oyunla oynamaya karar verdim. Biraz zorlanıcam lakin oturup düşündükten sonra Cs'yi botlarla oynamaktan farksız.

Eğer olur ya vazgeçersem Kahraman elektronik ayağımın altında. Hemen FW yaptırabilirim.

Arkadaş bi fikir sunmuş lakin benim bütçem xbox360S almaya yetmez. Kaldı ki bide onun üzerine orjinal oyunların ücretlerinide ekliyince önüme kabarık bir hesap çıkıyor. Benim alıcağım makina Arcade 440 liralık bişey belki dahada indirebilirim bile.

İyiki size fikir danışmışım arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 8 Temmuz 2010; 1:09:47 >

•  Hangi Xbox ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerwill -- 8 Temmuz 2010; 2:50:04 >
  • Hocam o zaman kesinlikle gold gibi yerlerden alın. 2 yıl garanti veriyorlar fw'siz makinaya !!!
  • @ jokerwill
    Hocam resmi niye koydun bilmiyorum ama o makinayı orada tutma çok havasız ve dar yere koymuşsun.

@ berksus
    Gold'a baktım ancak Arcade yok. Kahraman elektronikten 1 yıl birebir değişim garantisi ile almayı planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 8 Temmuz 2010; 12:52:38 >
  • Arkadaşın 520'ye sattığı paket de çok avantajlı hem iki oyunla geliyor. Param olsa direk alırım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.