Şimdi Ara

Hangi xbox'ı almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ABD den bir arkadaşıma kinect sensör ve ekstra 2 oyun aldırdım (xbox konsolunu aldırmadım).
    Türkiyeden xbox ikinci el yada sıfır konsol alacağım. Acaba alacağım her konsol, aldığım oyunları çalıştırırmı. ABD den alınmış oyunların uyum problemi olur mu. PAL NSTC gibi şeylerden bahsediliyor.
    Sadece kinect oyunlarını oynayacağım.
    xbox 360 S lerin 4GB yada 250 GB olması neyi değiştirir. hangisini almalıyım.
    teşekkürler

• Aldığınız oyunlar Ntsc ise ntsc konsol almanız gerekir.Ancak aldığınız oyunların region free olup olmadığına bakın. Region free ise pal konsol alabilirsiniz.Şimdi siz konsol da sadece 2 oyun oynamazsınız herhalde.Oyunları Türkiyeden almak gibi bir düşünceniz var ise Pal konsol öneririm.Ben oyunları amerikadan getirtirim derseniz ntsc konsol da olur.

Xbox S 4 gb - 250 gb konusunda ise;

Alıcağınız oyunları harddiske yükleyerek oynamanız hem ses hemde ısınma sorunu yaratmaz.Oyunların çoğu 6gb'ın üstünde olduğu için 250gb almanız daha manıklı olur.Tabiki karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peanor -- 14 Nisan 2011; 16:53:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.