Şimdi Ara

HANGİ XİAOMİ ÖNERİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 4-Redmi 3 Pro-Redmi Note 3 Pro-Redmi 4s Prime bunlardan hangisini önerirsiniz ısınma sorunu olmayan memnu kalacağım telefon olarak şimdiden teşekkürler Hepsinin araştırdım hepsinde ısınma var dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi residentevil5 -- 27 Ocak 2017; 19:45:29 >

• Slm arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 4-Redmi 3 Pro-Redmi Note 3 Pro-Redmi 4s Prime bunlardan hangisinin önerirsiniz ısınma sorunu olmayan memnu kalacağım telefon olarak şimdiden teşekkürler
  • dostum bende bakıyorum tellere. Redmi note 4 pro çıkacakmış. İşlemcisi sd 652 olacakmış. Ben onu beklicem sanırım. Mtk işlemciye güvenemiyorum
  • Xiaomi Mi Max için ne düşünüyorsun ben beğendim işlemci snapdragon 650 800 serileri çok ısınıyormuş sanırım redmi note 3 de iyi değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: residentevil5

Xiaomi Mi Max için ne düşünüyorsun ben beğendim işlemci snapdragon 650 800 serileri çok ısınıyormuş sanırım redmi note 3 de iyi değilmiş

800 serileri çok mu ısınıyormuş ?

şöyle söyleyeyim eğer 800 serisi bulunan bir telefon alırsan 2 sene sonra aynı performansı ile kullanmaya devam edersin

eğer orta segment 600 yada 400 serisinden bir telefon alırsan 6. ayı doldurduğunda yada 1 sene sonra telefon yavaşlamaya ve çökmeye başlıyor

800 lü telefonlar üst seviye olduklarından bileşenleri kaliteli oluyor

z1,z2,z3+ ile tecrübe ettim yakında xz ye geçeceğim yada mi5s ama büyük ihtimal xz o bakımdan boş yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyaZenci000

quote:

Orijinalden alıntı: residentevil5

Xiaomi Mi Max için ne düşünüyorsun ben beğendim işlemci snapdragon 650 800 serileri çok ısınıyormuş sanırım redmi note 3 de iyi değilmiş

800 serileri çok mu ısınıyormuş ?

şöyle söyleyeyim eğer 800 serisi bulunan bir telefon alırsan 2 sene sonra aynı performansı ile kullanmaya devam edersin

eğer orta segment 600 yada 400 serisinden bir telefon alırsan 6. ayı doldurduğunda yada 1 sene sonra telefon yavaşlamaya ve çökmeye başlıyor

800 lü telefonlar üst seviye olduklarından bileşenleri kaliteli oluyor

z1,z2,z3+ ile tecrübe ettim yakında xz ye geçeceğim yada mi5s ama büyük ihtimal xz o bakımdan boş yapmayın

ben uzman değilim kardeşim sadece bu işlemcili telefonları kullananlar ısınmadan çok şikayet etmiş ben ondan böyle dedim :) internette birkaç sitedende gördüm o yüzden

• residentevil5 kullanıcısına yanıt
    bana yazmışsın sanırım ama eklememişsin mesaja :D bende mi max düşündüm bayağı.ancak 6.44 inc ekran biraz büyük. Fablet(Phablet) kategorisine yakın. Kullananlar kamera açısında pek memnun değiller ama genel manada memnunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Kulaklığı Almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BeyaZenci000 B kullanıcısına yanıt
    hocam snapdragon 800 - 802 olan telefonlar alev topu oluyodu. ha dediğiniz gibi tel daha performanslı çalışır ve uzun ömürlü olur ayrı.
  • Xiaomi Mi telefonlarının en stabil sorunsuz sıkıntısız modeli hangisidir sizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 31 Ocak 2017; 0:3:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.