Şimdi Ara

Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb. aşağıdaki otomobiller için yorumlarınızı bekliyorum. Passat ın otomatik ve yeni kasa olan versiyonu, fiyat bakımından yüksek... o yüzden listeye koymadım...

s40 ı tercih etmemem için iki sebebim var (2005 veya 2006 model)

1. 1.6 100 HP motor: bana yeteceğini sanmıyorum.
    2. küçük motorun ardından düz vites klasiği...

ben genelde düz kullanırım.ancak artık otomatiğe geçmek istiyorum...

S60 ı tercih etmem için sebepler (2003 veya 2004 model)

1. 2.0 180 HP motor : Yüksek performans tutkunuyum. Ve konfora önem veririm...
    2. Tiptronic vites rahatlığı...
    3. İç Hacim

Avensis i tercih etmeme sebeplerim (2004-2005 model)

1. Standart donanım çok az...
    2. Ön konsol iç açıcı değil
    3. Konfor söz konusu değil(volvoya kıyasla...)

Mondeo 2.0cc (2004-2005 model)

1. Yüksek devirlerde içeri motor sesi sızıyormuş...(duyumlarım)
    2. Eski Kasa...

Vectra 2.0cc & 1.8cc (2004-2005)

1. Yüksek devirlerde içeri motor sesi sızıyormuş...(duyumlarım)
    2. yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autocrazy -- 13 Ocak 2008; 10:14:43 >

• burada 5 araba sıralamışsınız dördünde tercih etmeme birinde tercih etme demişsiniz siz bence kararınızı vermişsiniz s60 ı seçmişsiniz...

ama ben olsam mondeo alırdım çünkü o kasa gerçekten çok iyi güncel kasa olmamasına rağmen
  • walla bu fiyatları gözden çıkardıysan sana şöle bir tercihte bulunabilirim

mercedes E200 kompressor 1997-1998 model Avangard E2 paketlerinden

geniş hacim = evet

otomatik vites = evet

sunroof özelligi = evet

full donanım paket önlerde dahi park sensörü far yıkama kızıl öteli anahtar deri döşeme ön iki koltuk hafızalı ön ve arka koltuklar ısıtmalı ve Deri döşeme anahtardan bagaj açma rahatlıgı katlanabilir rezistanslı aynalar otomatik kumandalı arka cam perdesi dijital klima ABS ASR curise control ve mercedes kalitesi

daha çok fazla özellik var ama aklıma gelenler bunlar

tek eksigi yol bilgisayarı

dedigim arabadaki konfor ve rahatlıgı yukarıdaki arabalarda yakalayamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 13 Ocak 2008; 11:54:34 >

• volvoyla kıyaslayınca avensise konforsuz diosan vectrayla mondeoyuda elemelisin o zman sadece volvoları kıyasla...
  • volvo tabiki
  • kesinlikle volvo s60
  • aslında volvo nun herşeyini beğenmiş durumdayım... ancak kullanıp, görenlerden yorum bekliyordum...

ayrıca 2003 modelin altna inmek istemiyorum. marka ne olursa olsun....(mercedes dahi..)

tşk. k.g.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce hangisi güzel
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede VOLVO S60.
  • bence baslık "s60 alıcam yorumlarınız nedir" şeklinde olmalıymıs
  • passat düşündünüz mü?
  • hocam s60 kdr motor performans oranı güzel araba varmı içlerinde onun kadar genişi onun kaliteli onun kadar rahat onun kadar asil duran ve onun kadar vahşisi varmı tabikide s60
     Hangisi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZi�-_|

hocam s60 kdr motor performans oranı güzel araba varmı içlerinde onun kadar genişi onun kaliteli onun kadar rahat onun kadar asil duran ve onun kadar vahşisi varmı tabikide s60
     Hangisi ?

Plakaya bakın, arabaya bakın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: autocrazy

aslında volvo nun herşeyini beğenmiş durumdayım... ancak kullanıp, görenlerden yorum bekliyordum...

ayrıca 2003 modelin altna inmek istemiyorum. marka ne olursa olsun....(mercedes dahi..)

tşk. k.g.

performansı ve konforu en üst düzeyde.güvenlikte zaten volvo kalitesi ön plana çıkıyor.araç çok yakıyor.araç içi malzeme kalitesi çok iyi düzeyde.periyodik bakımlarını aksaksız olarak yaptırdığın sürece hiçbir zaman başını ağrıtmayacak bi araç.şiddetle öneririm
  • volvo iyide ,satarken ikinci eli zayıftır.
  • Yazdıklarınız arasında Volvo S60 En Akla Yatanı .
  • s4o ın T4 ve T5 modelleri 2 lt 200 hp performans olarak bunuda ekle diğerlerinden cok daha uygun fiyata bulabiirsin (2001model 18.oooytl)
    2.oT için 165 hp yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Yazdıklarınız arasında Volvo S60 En Akla Yatanı .

• quote:

Orjinalden alıntı: |_-0zZi€-_|

hocam s60 kdr motor performans oranı güzel araba varmı içlerinde onun kadar genişi onun kaliteli onun kadar rahat onun kadar asil duran ve onun kadar vahşisi varmı tabikide s60
     Hangisi ?

arabanın yere oturusuna baksana güvenlik=VOLVO
  • volvo s60 bence en güzel olanı
  • arkadaşlar hepinize teşekkürler..

araştırmaya devam ediyorum. ancak s40 ın T4 veya T5 modelleri uçuk fiyatta... Eski kasa istemiyorum... 2003 veya 2004 model S60 bizim için en ideal olanı sanırım.

Bazı arkadaşlar, "çok yakıyor" şeklinde ifade kullanmışlar. Bu ifade Türkiye şartlarında normal aslında. Ancak 12.4lt/km(şehiriçi) yakan s60 yerine, az yakan ama kalitesiz bir arabayı tercih etmem. kaliteli olsun, çok yaksın,,,, sorun değil...

bakımını filan da aksatmayız, olur biter..

"ikinci eli düşük" denilmiş. Zaten ikinci el düşünüyorum...

Teşekkürler..

Kolay Gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.