Şimdi Ara

hangisi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2-SAMSUNG LE-40B530 LCD TV
    3-SAMSUNG LE-40B550 LCD TV
    4-SONY BRAVIA KDL-32EX402 LCD TV
    5-SONY BRAVIA KDL-37EX402 LCD TV
    6-PHILIPS 37PFL5604H LCD TV
    7-PHILIPS 32PFL8404H LCD TV
    8-PHILIPS 32PFL7404H LCD TV
    bu tv lerin fiyat ortalaması 1300 1700 arası benim bütçem maksimum 1700 bu tv lerden kullanan yada hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

• bence ilk olarak boyuta karar vermelisin. 40 inclik yere 32 inc kuçük kalabilir daha kötüsü 32 inclik yere 40 inç büyük kalır ve izlemek yorucu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Astra80

bence ilk olarak boyuta karar vermelisin. 40 inclik yere 32 inc kuçük kalabilir daha kötüsü 32 inclik yere 40 inç büyük kalır ve izlemek yorucu olur.

aslında 32 de olablir daha önce yeni tvyi kulanacağım odada 32 kullandım tam karar gibiydi ama şimdi stantlarda falan tvlere bakarken 32 küçük gibi geliyo odada tv seyretme mesafem yaklaşık 3.5 3 metre falan birde verdiğim 32 sansung 651 modelinin özellikleri iyi gibi geldi bana senin bilgin varmı o modelle ilgili??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansss -- 22 Mart 2010; 12:59:27 >
  • Öncelikle 37" Panellerde Philips Sony Samsung gibi büyük firmaların tamamıda AUO denilen Taiwan malı panel kullanıyorlar yurtdışında çok büyük eleştriler var bu konuda...

Yani 42" ya da 40" bakarak 37"den aynı performansı bekleyemezsiniz...

Ne için kullanacaksınız?

SD yayın ya da HD ağırlı yayın?

Playstation ya da PC den oyun?

USB den film oynatma rahatlığı?

Ben uzun araştırmalarım sonucu bugün 32PFL8404 alıyorum. Game mode 10ms input lag ile çok iyi. Verdiği görüntü/renk kalitesi, ekran parlaklığının eski CRT TV lere yakın olması ve Ambilight özelliği nedeniyle iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum...

Hemde 1800TL gibi bir fiyata Philips Türkiye Distribütöründen (Philips Türkiye Tic. A.Ş.) orjinal garantiye sahip ve Philips Bluray BDP3000 hediyeli edinebiliyorsun... Hemde yeni firmware update ile USB den müdahale edilebiliyor...

Mutlaka internetten inceleyip değerlendir derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Öncelikle 37" Panellerde Philips Sony Samsung gibi büyük firmaların tamamıda AUO denilen Taiwan malı panel kullanıyorlar yurtdışında çok büyük eleştriler var bu konuda...

Ne için kullanacaksınız?

Ben uzun araştırmalarım sonucu bugün 32PFL8404 alıyorum. Game mode 10ms input lag ile çok iyi. Verdiği görüntü/renk kalitesi, ekran parlaklığının eski CRT TV lere yakın olması ve Ambilight özelliği nedeniyle iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum...

Hemde 1800TL gibi bir fiyata Philips Türkiye Distribütöründen (Philips Türkiye Tic. A.Ş.) orjinal garantiye sahip ve Philips Bluray BDP3000 hediyeli edinebiliyorsun... Hemde yeni firmware update ile USB den müdahale edilebiliyor...

incelediğim kadarıyla diğer konuda sorduğum b653 yerine bu ambilight özelliğiyle öne çıkıyor . Temmuzda evleniyorum o zamana kadar beklesem fiyatı düşermi sizce?Çünkü şu anda alırsam 3-4 ay yatacak bir köşede.

• bekle öyleyse arkadaşım

mayıs gibi yeni ürünler iyice piyasaya çıkınca
    şu an ki tv lerin epey bi fiyatları düşer gibime geliyor
  • Philips artık 8000 Serisi ürünlerden ithal etmeyeceğini açıkladı.
    Zaten ürün bir anda tükenmişti sadece bölge bayilerinde bulunabiliyor ve bende ordan ediniyorum.

Bende Temmuzda evleniyorum, aylardır araştırıyorum fakat şimdi bulunca kaçırmak istemedim.
    Çünkü artık 9000 serileri gelecek ve 32" leri bile 3000TL ye yakın fiyatlarda...

Benim en son hevesimi 40EX500 serisi çok kötü kırdı. Yeni seri, özellikler, ucuzluk v.s. dedik. Yurtdışı incelemelerinde 96ms input lag kadar çıktığı yazıyor direk vazgeçtim 40W5500 kullanıcılarına göre "gelen gideni aratıyor..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi artı, hangisi eksi ?
    13 yıl önce açıldı
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öncelikle 37" Panellerde Philips Sony Samsung gibi büyük firmaların tamamıda AUO denilen Taiwan malı panel kullanıyorlar yurtdışında çok büyük eleştriler var bu konuda...

Ne için kullanacaksınız?

dediğin modeli ben uzun zamandır araştırıyorum en uygun fiyatadahttp://www.vatanbilgisayar.com/philips-32pfl8404h12-full-hd---82-cm-lcd-tv,-1920x1080,-80000:1,-500cdm2,-3ms,-3xhdmi,-32pfl8404h12/productdetails.aspx?I_ID=37826 vatan pc de birde ben tv yi genellikjle mkv formatında film izlemek için 651 de usb den bu işi halledebiliyorsun yani ek olarak birde media oynatıcıya para vermek istemedim açıkcası...1450 ye de cihazı haftasonu buldum 651 in 32 inç ini...aklımda tek kalan şey aslında philips teki ambilight özelliği daha önceki lcd tvimde bu özellik vardı ve gayet güzel bi olay...

• quote:

Philips artık 8000 Serisi ürünlerden ithal etmeyeceğini açıkladı.
    Zaten ürün bir anda tükenmişti sadece bölge bayilerinde bulunabiliyor ve bende ordan ediniyorum.

Bende Temmuzda evleniyorum, aylardır araştırıyorum fakat şimdi bulunca kaçırmak istemedim.
    Çünkü artık 9000 serileri gelecek ve 32" leri bile 3000TL ye yakın fiyatlarda...

Benim en son hevesimi 40EX500 serisi çok kötü kırdı. Yeni seri, özellikler, ucuzluk v.s. dedik. Yurtdışı incelemelerinde 96ms input lag kadar çıktığı yazıyor direk vazgeçtim 40W5500 kullanıcılarına göre "gelen gideni aratıyor..."

şu anda hepsiburadada var ürün.Yani diyorsunuzki şimdi ; bunu beğendiniz karar verdiniz ve fiyatının düşeceğini umarak temmuzu beklediniz ancak temmuzda bu ürünü bulamazsanız muadillerine 3000lira verirsiniz. Doğrumu anlamışım

• TT46 yanlış anlamışsınız.

Bende Temmuzda evleneceğim ama şuan TV piyasası şöyle bir durumda. Yeni seriler geliyor diye bazılarımız bekliyor ve yakından inceliyoruz. Bir yandanda eski beğenilen seriler tükeniyor.

Ben yeni serilerden f/p olarak umduğumu bulamadım, eski serilerde (Türkiye Philips Tic. A.Ş. garantili) tükendi diye alamadığım 32PFL8404 İç Anadolu Bölge müdürlüğünde buldum ve uygun fiyata bugün edindim.

Hepsiburada.com a girdiğini sizden gördüm şimdi. O da Türkiye Philips Tic. A.Ş. garantili fakat Blueray hediyesiz...

Philips BDP3000 Blu-ray 250-350TL fiyat aralığında satılıyor...

Temmuz ayında yeni seriden memnun olmazsanız, yüksek fiyata istediğiniz performansı almak zorunda kalabilirsiniz. Bana göre 8000 serini beğenen biri için 9000 seriside bu şekilde çok pahalı...

EDİT: Tabi konu 40" ve altı, mesela bende salonuma 46-52 için yeni serileri takip ediyorum. Unutmayın Samsung Sony Philips hepsinin esas performans veren albani üstad tarafından vurgulan seriler hep 42"-52" arasında. 37" panel değişik, 40" için artık söylem çıkmış "panel lottery" deniliyor. 32"lerde de durum yukarda anlattığım gibi bugünü değerlendirmek benim işime geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 22 Mart 2010; 15:53:56 >

• fiyatı daha uygun olmasına rağmen Lg 42LF2500 modeli 42" paneliyle belirttiğinmiz esas performansa ulaşmışmı oluyor sizce? bu yönde tercih doğru olurmu?
  • sonuç olarak samsung 32651 bu fiyata alınırmı?? yada philips 8404 modelinin fiyatı düşermi biraz daha sizce??
  • karar verdim bugün istanbul bilişimden 1400 e alıyorum 32651 modelini alıyorum usb den mkv oynatmasının bana 300 lira kadar bi avantajıda var ben mkv film ağırlıklı kullanacağım için ve tabi ligtvden maç izlerkende 100 hz olmasının avantajınıda hissederim heralde??philips teki ambilight özelliğide aklımda kaldı ama 32 inç bitv için 1700 artı 300 media oynatıcı fazla gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansss -- 23 Mart 2010; 10:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkansss

karar verdim bugün istanbul bilişimden 1400 e alıyorum 32651 modelini alıyorum usb den mkv oynatmasının bana 300 lira kadar bi avantajıda var ben mkv film ağırlıklı kullanacağım için ve tabi ligtvden maç izlerkende 100 hz olmasının avantajınıda hissederim heralde??philips teki ambilight özelliğide aklımda kaldı ama 32 inç bitv için 1700 artı 300 media oynatıcı fazla gibi...

philipsin 8404 mkv oynatmıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT46

quote:

Orijinalden alıntı: serkansss

karar verdim bugün istanbul bilişimden 1400 e alıyorum 32651 modelini alıyorum usb den mkv oynatmasının bana 300 lira kadar bi avantajıda var ben mkv film ağırlıklı kullanacağım için ve tabi ligtvden maç izlerkende 100 hz olmasının avantajınıda hissederim heralde??philips teki ambilight özelliğide aklımda kaldı ama 32 inç bitv için 1700 artı 300 media oynatıcı fazla gibi...

philipsin 8404 mkv oynatmıyormu?

ben o modeli uzun zamandır araştırıyorum benim bildiğim kadarıyla philips 8404 usb den direkt mkv oynatmıyor lg nin 7000 serileri var oynatan ama onlarında kasa tasarımı çok kaba bana göre...

• serkansss

Philips 32PFL8404 + BDP3000 fiyatı 1800 dolaylarında arkadaşlar yanlış anlamışsınız ama tercihiniz hayırlı olsun güle güle kullanın...

TT46

8404 model LCD'ler USB'den MKV oynatmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 23 Mart 2010; 11:43:42 >
  • quote:

serkansss

Philips 32PFL8404 + BDP3000 fiyatı 1800 dolaylarında arkadaşlar yanlış anlamışsınız ama tercihiniz hayırlı olsun güle güle kullanın...

TT46

8404 model LCD'ler USB'den MKV oynatmıyor...

yok arkadaşım ben 300 derken usb media oynatıcılar varya onlardan bahsettim biliyorun şuan kampanya var philips lcd lerde yanında yine 300 civarı olan bi blueray veriyolar ama o benim işimi görmez ben usb üzerinden izlemek istiyorum bu arada forumda lg 7020 alan bi arkadaş 651 hakkındaki düşüncelerimi biraz sekteye uğrattı aklımda soru işaretleri var şimdi...görüntüsü kötü falan demiş ben sadece standlarda gördüm tv yi oradan izlediğim kadarıyla biliyorum tv yi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.