Şimdi Ara

Hangisi daha az yakar? H 100 mü L 300 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
31.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayırlı günler, bir panelvan alma ihtiyacım var. Mitsubishi dayanıklılık ve uzun ömür konusunda daha yatkın duruyor araştırmalarım sonucu.

Fakat yakıt konusunda net bir bilgiye ulaşamadım, kulaktan dolma olarak L300 ün H100 den daa çok yaktığını duydum ama bu net bir bilgi değil.

Kullanan arkadaşlar H 100 ve L 300 ün yakıt verilerini paylaşırlarsa memnun olurum.

İyi günler.

http://www.ahmetefe.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyong -- 28 Eylül 2012; 15:15:58 >

• slm dostumm. bundan 1.5-2 sene önce kadar L300 üm vardı ve yaklaşık 0,25 ytl yakıyordu hemen ardından H100 aldım ve oda 0,20-0,22 ytl yakıyordu anlayacağın yakıt bakımından H100 daha avantajlı. ayrıca L300 hiç gitmiyor desem yeridir hele biraz yük olumu rampa yukarı 80 zor bulursun. H100 canavar gibi valla dobloyu geçtiğimi biliyorum çok seri ve güzel bir araç (kendi sınıfında)
  • 93 model L300'üm var 330.000 km de şehir içinde 9-9.5 lt gibi bi tüketimi var.hyundai ile arasında afaki farklar olmaz (max0,5-1 lt) yılda 30000 km ve üzeri yol yapıyosan eger yakıt öncelikli seçim kriterin olmalı yoksa genel masrafları düşünmelisin!15 yıldır kullanan biri olarak mıtsubishiyi hyundaiye tercih ederim nedeni daha sağlam ve masrafsız bir araç olması
  • sşmlar ben antalyadan reiis.ben de 2003 l300 var gunde 1 ton tasıyorum.hıç bır sorun yok.ama aynı modelde h1oo var cok arıza verıyor.yuk konusunda l 300 h1oo den daha ıyı.....
  • 2 kurus mazotta fasla verırsın ama baska sorunun olmaz ..h 100de hersey soz konusu...
  • L300 H100'den fazLa yakar ama öyLe aşırı bi rakamda değiL,tavsiyem L300...DayanıkLıLık,Japon,KaLite...
  • L300 bilmem ama amcamda h100 vardı tam ilgilenmezdim arabasıyla ama babama sürekli arıza çıkartığını söylerdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şirketimizde kullandığımız L300 şehiriçi 100km'de 11 lt motorin harcıyor
  • h 100 cok daha az yakar daha konforlu daha seri daha kolay kullanıma sahip daha ucuz parça l 300 sadece kaporta sacı daha kalın olduğundan biraz daha dayanıklı ama tercihim hyundai daha iyisini yapana kadar h 100
  • L300 ile en son şehiriçi tüketimim 100 km'de 10,5 litre
  • Şehiriçinde 9,6 litreye kadar düşürdüm tüketimi
  • arkadasımın babası toptancı hergün kullanıyrom arabayı l300 ü arkaya full tuz koyuyoruz deli gibi gidiyor 99 model h100 sewmem neden dersen piyasada 1 tane wuruksuz h100 yok heryeri yara bere içinde
  • L300 şehirdışı ortalama hız 80-90 km 100 km'de 7.4 lt. yaktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: delikanlıca

h 100 cok daha az yakar daha konforlu daha seri daha kolay kullanıma sahip daha ucuz parça l 300 sadece kaporta sacı daha kalın olduğundan biraz daha dayanıklı ama tercihim hyundai daha iyisini yapana kadar h 100

Selam,

Sen kendini Transporter reklamlarına fazla kaptırmışsın arkadaşım ..
  • arkadaşım yakıt olarak aşırı bir fark olmaz.fakat kanımca L300 yüke daha yatkındır hyundai'nin aşırı yüke karşın sorunlar verdiği söyleniyor.ayrıca hyundai'nin 2.6 motorları vardı son 2-3 yıldır.2.6 ların rampada eski h100 ler gibi bayılmadığı söyleniyor.ama ne derece doğru bilemem.aslında panelvan diyince aklıma ilk olarak ford transit geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.