Şimdi Ara

Hangisi daha iyi? (37 inç LED TV)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki modelden hangisi daha iyi, ve ya başka 32 - 37 inç LED TV önerilerinize açığım.

Philips 37'' Full Hd Led Smart Televizyon 37PFL4007H
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-37-full-hd-led-smart-televizyon-37pfl4007h/productDetails.aspx?productId=evph37pfl4007h&categoryId=163192

Lg 37'' Full Hd Led Televizyon 37LS5600
    http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-37-full-hd-led-televizyon-37ls5600/productDetails.aspx?productId=evlg37ls5600&categoryId=163192

Bunlara ek olarak, sd ve hd yayınları net gösteren bir hd uydu alıcısı tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Neta 6400HD düşünüyorum,başka önerilerinizede açığım.
    Şimdiden teşekkürler,hepinize iyi günler.

• up.
  • up.
  • http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012245/panasonic_txl37et5e_fhd_3d_led_lcd_tv_4_gozluk /Turunçu indirimine girdiğinde al.Vatanda bu serileri incelim mükemmel,zaten favoriler bu ara.değerli üstadlarımızda bu seriyi öneriyor..bende takipdeyim alacam.
  • Ben de bu iki model arasında kaldım.. Tecrübe ve tavsiyelerinizi lütfen paylaşın bizimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012245/panasonic_txl37et5e_fhd_3d_led_lcd_tv_4_gozluk /Turunçu indirimine girdiğinde al.Vatanda bu serileri incelim mükemmel,zaten favoriler bu ara.değerli üstadlarımızda bu seriyi öneriyor..bende takipdeyim alacam.

Abi naptın aldın mı bu ürünü? Bilgi verebilir misin? Teşekkürler..

• lg ls5600 serisini bilmem ama 37pfl4007h serisi yani 32pfl4007h 42... bence iyi değil. crt tüplü tv bile görüntü de daha kaliteli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 m2 için en ideal LCD tv boyutu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012245/panasonic_txl37et5e_fhd_3d_led_lcd_tv_4_gozluk /Turunçu indirimine girdiğinde al.Vatanda bu serileri incelim mükemmel,zaten favoriler bu ara.değerli üstadlarımızda bu seriyi öneriyor..bende takipdeyim alacam.

Panasonic ET5 en ideali özellikle video oyunları oynuyorsanız input lag değeri gayet iyi ama şuan sadece teknosalar da satılıyor. Panasonic Türkiye böyle yasa dışı bir tekel uygulamasına gittiği için şuan bir çok kişi protesto amacıyla Panasonic ET5 almıyor.

Panasonic Türkiye' nin yaptığı bu vatandaşı keriz yerine koymak. 37ET5 tekonosa dışında ki diğer marketlerde de olsa satılacağı fiyat belli 1000-1400TL aralığı ama gelin görün ki teknosa tekelinde olduğu için bu rezilliği yaşıyor bu millet

Sadece 37 inç değil 42 ve üstü boyutlarını da teknosaya tekel yapmış Panasonic Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 24 Haziran 2012; 10:34:11 >

• Bu sorunun ve seçimin cevabı tartışmasız Philips.

Bir kere Smart Tv teknolojisini başlatan bir firma olarak Philips'in modeli Smart Tv. Diğeri Smart tv değil.
    Alınan televizyonun en az 3-4 sene kullanıldığını düşünürsek, Smart Tv olması bence zaruridir.

Bir diğeri Philips'de kablosuz DLNA özelliği yani kablosuz, wireless üzerinden dosya transferi olması. Tek tuşla laptoplarınızdaki, ipaddeki, telefondaki içeriklerinizi televizyona çok kolay bir şekilde, ne kablo ne usb kullanmadan aktarabilirsiniz. LG nin söylediğiniz modelde DLNA özelliği kablolu, hiçbir espirisi yok.

Philips'in HDMI giriş sayısı 4, LG'ninkisi 3. Emin ol bir tane bile fark ediyor.Hele bir de 3-4 sene sonra iyice cihazlar gelişecek, çoğalacak. Şu an bizdeki 3 yetmiyor mesela hem digiturk, hem dvd, hem tivibu, hem ps3 var.

Zaten Philips'in özellikle SD başta olmak üzere görüntü kalitesinde lider olduğundan bahsetmeye bile gerek yok, bu iki model arasından Philips derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drknss1903 -- 24 Haziran 2012; 10:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Panasonic ET5 en ideali özellikle video oyunları oynuyorsanız input lag değeri gayet iyi ama şuan sadece teknosalar da satılıyor. Panasonic Türkiye böyle yasa dışı bir tekel uygulamasına gittiği için şuan bir çok kişi protesto amacıyla Panasonic ET5 almıyor.

Panasonic Türkiye' nin yaptığı bu vatandaşı keriz yerine koymak. 37ET5 tekonosa dışında ki diğer marketlerde de olsa satılacağı fiyat belli 1000-1400TL aralığı ama gelin görün ki teknosa tekelinde olduğu için bu rezilliği yaşıyor bu millet

Sadece 37 inç değil 42 ve üstü boyutlarını da teknosaya tekel yapmış Panasonic Türkiye

İlker bey..

siz panosonic txl37et5e modelini test ettiniz mi?sd ve hd görüntü kalitesi tatmin edici mi,nasıl?philips'e çok yoğunlaştım galiba ilk kez görüyorum bu modeli dikkatimi çekti..

• quote:

Orijinalden alıntı: kmserdar

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

İlker bey..

siz panosonic txl37et5e modelini test ettiniz mi?sd ve hd görüntü kalitesi tatmin edici mi,nasıl?philips'e çok yoğunlaştım galiba ilk kez görüyorum bu modeli dikkatimi çekti..

Ben kendim ET5 kullanıcısı değilim ama bende bir hastalık var yeni bir tv çıktımı tekno marketlere gider günlerce test ederim. 42 ve 47 inç Panasonic ET5 i defalarca test ettim. Gayet başarılılar ama teknosanın tekelinde satıldığı için fiyatı bence olması gerekenden fazla

Üstelik ET5 alıp da başarısız bulan pek yok. Forumda bununla ilgili bir başlık var. Oraya da biraz göz gezdirebilirsiniz

• Smart tv ve kablosuz dlnaden dolayı philips üstün derim ben.
  • philips derim.
  • bende phlipsin o modelini kullaniyorum gayet memlunum.sd yayinlarda izledigim en iyi goruntuyu aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.