Şimdi Ara

hangisi daha iyi hediye alıcam mahçup olmayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=10300&ix=1&brnd=Casio

Casio Exilim EX-Z80
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=123075

Nikon Coolpix L11
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=95745

hangisni almam lazım iyi olacak kesınlıkle iyi olmalı foto ve video hiç sıkıntı olmadan çekmelıyım ve her cektığım kare gece ve gündüz iyi çıkmalı

BU FİYAT ARALIĞINDA BAŞKA TAVSİYE VİDEO VE FOTO ikiside önemli 300 tl
    300 tl

• 300 tl üst sınırmı.fotoğraf tamamda video kaliteli olmaz
  • tabii ki : Nikon Coolpix L11

fakat arkadasim sunu bilmek lazim.. video kameranin isi fotograf ise fot. mak isi.. bunun tersi durumlardan cok buyuk bir verim alamazsin.. dandik fbs ler.. hele sınır 300 ytl iken.. sen fotograf cekmek icin Nikon Coolpix L11 al. uzun yıllar kullan..
  • şimdi bende a570is canon var

ben bunu tavsıye ederımde boyutları büyük dedi buna

ben a570is makınanın cektığı vıdeodan memnunum gayet net ve anlasılır bulanık deyıl karınca yok herşey apacık

video almak mantıklı gelmıyo bana cebimde tasımam ve hemen heryerde kullanabılmem lazım pratık

uzar gider

nıkon l11 video yetersızmı yetersızse casıomu alayım ozaman
  • casio daha dunki cocuk.. sen nikon al sapasaglam.. casio kullanıcıları bir kac tanıdıgım var 2 si serviste biride işlemlerin agır olusundan sikayetci.. sonucta nikon bu işin uzmani..
  • Nikon Coolpix L11
  • ikiside geceleyin rezalet çeker.
    Eğer gece şartsa bu makinaları unutun.
    A/S kipli makinalara bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ikiside geceleyin rezalet çeker.
    Eğer gece şartsa bu makinaları unutun.
    A/S kipli makinalara bakın

casio makineleri inceledim.. tamam foto kalitesi güzel ama ayarlaması yetersiz.. inceledim..yalanda söylemiyorum haberiniz olsun.

ekranda belli olduğu gibi parlama yapıyor ama dersiniz ki ekranda parlamadır ama monitörde güzel çıkar öyle sandığı gibi değil.. çünkü ben foto makinesinin ekranında yarısı parlama yapmış görüyorum diyorum ki monitöre aktarınca düzelir olduğu gibi çıkıyor.. yarı beyazlık..
    yakın çekimde flaş patlama yapınca parlama yapıyor.
    2-titreşim ve bulanık önleyici yok çok düzgün çekerseniz düzgün çekiyor.
    3-gece çekimleri tatmin edici değildir çünkü ISNC özelliği yok bu nedir derseniz?
    gece çekimlerinde flaş patlamalarında foto kalitesini bozacağı için bunun düzeltmeli ve iso hassasiyetidir..
    sonylere bakarsanız akıllı sahne tanıma,alacakaranlık,ışık arkadan,ışık olmayan yerleri düzgün çekmenizi sağlar bu özellik ama kullananların yorumunu beklerim.

ama casio değil nikon alırsanız iyi olur çünkü nikonlar casiodan daha iyidir.
    ayrıca casioda canon gibi çünkü ikisi hemen hemen aynı.

• nikon derim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.