Şimdi Ara

hangisi daha iyi Nvidia-Ati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eğer konuyu yanlış yere açtıysam baştan özür dilerim.

Arkadaşımla bütün gün atii mi nvidia mı oyun için daha iyi diye tartıştık o ati diyo ben nvidia

gerçek hangisi bende öğren mek istiyorum ''Sizce hangisi oyun oynayabilmek için en iyi ekran kartı markası''

''NVİDİA'' mı ''ATİ'' mi

• Arkadaşım böyle boş boş konularla kendinizi sıkıntıya sokmayın.
  • yani bende merak ettim o yüzden 1-2 haftaya ekran kartı alıcam hangisini alıyım bilmiyorum kimi ati diyo kimi nvidia
  • Ati mi Nvidia mı' dan ziyade, önemli olan bütçeniz ve sisteminizin diğer bileşenleridir, yani monitör çözünürlüğü, işlemci ve kasa powerı gibi detayları vermelisiniz, buna göre en verimli kart Ati mi Nvidia mı olur bakarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colonel GUILE -- 22 Şubat 2011; 15:54:26 >
  • Ati mi nvidia mı nedir ya? Çocukca muhabbetler yapıyorsunuz.Oyunda Nvidia iyi desek gidip en ucuz nvidia kartı alıp bütün ayarlarda full açmayımı bekleyeceksin? Oyunda Nvidia ati iyidir diye birşey yok modelden modele farkeder
  • Nvidia GTS250, AMD HD4670 ten iyidir.
    AMD HD6950, Nvidia GTX460 tan iyidir.

Bu böyle uzar gider. Denk kartlar zaten denktir. Ama AMD her zaman (Yada çoğunlukla) eşit performanstaki kartları daha ucuza satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
    Ama AMD her zaman (Yada çoğunlukla) eşit performanstaki kartları daha ucuza satar.

Ama PhysX desteği olmadan. İyi bir kart alacaksan NVIDIA derim ben. Orta-Düşük seviye kart alacaksan paradan tasarruf için ATI.
  • evde başka bilgisayar var oynaya bildiğim sürece onda oynuyorum sorun olmuyo ama kendi bilgisayarımı da biraz düzeltiyim dedim yani en az cod 4 ü çalıştırması yeter bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
    Ama AMD her zaman (Yada çoğunlukla) eşit performanstaki kartları daha ucuza satar.

Ama PhysX desteği olmadan. İyi bir kart alacaksan NVIDIA derim ben. Orta-Düşük seviye kart alacaksan paradan tasarruf için ATI.

Kaç tane Phsyx desteği olan oyun oynuyorsun? Ya da kaç tane Physx desteği olan adam gibi oyun var piyasada? Batman?
  • s3
  • elindeki paraya mümkün olan en yüksek performansı almak istiyorsan ATI

performanstan ziyade sorunsuzluk önemli diyorsan NVIDIA

denk performanstaki ürünleri ATI genelde daha ucuza satar ama kartların bazı oyunlarla uyumsuzluğu ve her oyun için driver e hotfix beklenmesi sıkıntı..

NVIDIA bıraz daha pahalıdır ama kartı takarsın keyfıne bakarsın,tabııkı her kart sorunsuz degıl ama ATIye oranla barız ıyı
  • Bütçene beklentine göre değişir
  • iki firmanın da artıları ve eksileri var.

şu an en hızlı kart (tek gpu) nvidia gtx580
    şu an en iyi high end f/p kartı 6950 2gb

amd daha performanslı kartları genelde daha uyguna satar
    nvidianın stretejisi büyük zar alanıylar tek gpuda lider olmaktır
    ati cift gpulu kartlar ile lider olma stratejisini izler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehni

Arkadaşlar eğer konuyu yanlış yere açtıysam baştan özür dilerim.

Arkadaşımla bütün gün atii mi nvidia mı oyun için daha iyi diye tartıştık o ati diyo ben nvidia

gerçek hangisi bende öğren mek istiyorum ''Sizce hangisi oyun oynayabilmek için en iyi ekran kartı markası''

''NVİDİA'' mı ''ATİ'' mi

Provakasyon......
  • Ati+nvidia melez gpusu en iyi olani,yakin zamanda yaparlar umarim.
  • peki sen niye nvidia diyorsun?
  • Bu konu uzar gider.
    En iyi kart Bankamatik kartı
  • çok saçma bir soru..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.