ya abi bencede t-mac de şu vince carter e şöyle demeyin ya
vc imiş one öyle tuvalet gibi
t-mac Neden Kurtarmıyo Adam Ne Sanıon Hep mi kurtaracak Sen ne bok sanıon Vc Kurtarıo mu J.Kidd Bakma Ona Hep Beleş İndirio Pasları Tabi ki de T-Mac tartşmasız
abi ikiside süper
T-Mac
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke
kesinlikle t-mac. bi düşünsenizi carter bu kadar iyi smaç yapamasaydı bu kadar ünlü olur muydu? ama tmac bütün özellikleriyle dengeli bi oyuncu smaç-skorerlik-oyun kurma bu tür şeyleri hep dengeli. BENCE T-MAC
kesinlikle vince carter.t_mac son 2 senedee hic bir sey yapamadı.35 sabnıyede 13 sayı atması dısında tabı.ama carter kiddle beraber new jerseye sıfır pivotsuz 2 kademe atlattılar bence...
bence tmac bu aralar deil bu sezon yok hemde hiç yok her zmn sakat ztn ben o yuzden tmac i carter dan daha ii olarak gormuyorum
bakın benım oyum Vince den yana
ama bu konular uzar gıder kobe mı ıyı vince mı yoksa tmac mi simdide lebron cıktı wade de yolda yahu bu adamların hepsi farklı ınanın bana NBA dakı koclara sorsalar hangısını takımınızda gormek ıstersınız dıye ınanın bana hepsı degısık ısmler verır cunku hepsının degısık ozellıklerı war mesela defansıf
bı koca sorsanız lebron (mesela dıyorum ) derse hucum dusunen bı koca sorarsanız o da vince der kobe der yada tmac der ne bılım ...... ben olsam kobe derım mesela
tabiki t-mac vince carter ın bu kadar tutulmasının sebebi sadece yaptığı smaç lar tamam o da ii oynuyor ama t-mac... nba da hareketsiz şutlarda onun gibisi yok... T-MaC rulez
quote:
Orjinalden alıntı: majestic_Iverson
kesinlikle vince carter.t_mac son 2 senedee hic bir sey yapamadı.35 sabnıyede 13 sayı atması dısında tabı.ama carter kiddle beraber new jerseye sıfır pivotsuz 2 kademe atlattılar bence...
o takımdan kidd i al bakalım geri ne kalıyor. sadece carter ile olmaz bu işler. kobe bile artık bencil değil. ama t-mac iki sene lig sayı lideri olmuş bir adam. bu da çok zor bir iş. bunu carter yaptımı bilmiyorum ama t-mac yanında kimse olmadan yaptı.
sadece sayı kralı olmakla olmuyo bu ısler yanlıs dusunuyosun bence eger sadece sayı atmakla buyuk oyuncu olunsaydı wild dunyanın gelmıs gecmıs en ıyı oyuncu olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: muribbi
quote:
Orjinalden alıntı: majestic_Iverson
o takımdan kidd i al bakalım geri ne kalıyor. sadece carter ile olmaz bu işler. kobe bile artık bencil değil. ama t-mac iki sene lig sayı lideri olmuş bir adam. bu da çok zor bir iş. bunu carter yaptımı bilmiyorum ama t-mac yanında kimse olmadan yaptı.
Kimse olmadan yapması daha kolay tüm topları o kullanınca.! Ayrıca sayı kralı olduda ne oldu gönderildi .! Playoff performansınıda biliyoruz...Zaaten Vince in altında az ezilmedi T-mac gerek yok tartışmaya..!
bende vince in daha ıyı olduguna ınanıyorum ama aralarında oyle abartılcak bı kalıte farkı oldugunada ınanmıyorum vince 10 uzerınden 9 sa tmac 8.9 dur
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
bende vince in daha ıyı olduguna ınanıyorum ama aralarında oyle abartılcak bı kalıte farkı oldugunada ınanmıyorum vince 10 uzerınden 9 sa tmac 8.9 dur
Kobe kaç hocam
vc nin smaçlarına hastayım
Vince Carter
bana göre carter daha tecrübeli ve daha iiiiii
quote:
Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
Kobe kaç hocam
kobe 9.5
quote:
Orjinalden alıntı: ekobaba
bana göre carter daha tecrübeli ve daha iiiiii
aralarında topu topu 1 sezon fark var bununda buyuk bır tecrube farkı yaratacagna ınanmıyorum