Şimdi Ara

Hangisi daha iyi oyuncu, bu iki kuzenden.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

Hangisi daha iyi oyuncu, bu iki kuzenden..

(En Son Oy Tarihi: 15.6.2006)
Giriş
  • can burda bi yanlısı duzeltmek lazım t-mac carter dan 1 sene once geldi bu durumda daha tercubeli olan t-mac oluo we carter herkesin de bildiği gibi 2000 slamdunk da en iyi smacı kendisine saklıyarak cok buyuk bencillik ornegi gosterdi carter kendini beenmiş başka bişi diil
  • doğrudur t mac 97 draftıdır ama daha tecrübeli değildir bence 2001 de doğu finali oynadı carter 7 inci maçta kaybettiler sixers a ama yetenek dersen ben yine carter derim
  • quote:

can burda bi yanlısı duzeltmek lazım t-mac carter dan 1 sene once geldi bu durumda daha tercubeli olan t-mac oluo we carter herkesin de bildiği gibi 2000 slamdunk da en iyi smacı kendisine saklıyarak cok buyuk bencillik ornegi gosterdi carter kendini beenmiş başka bişi diil

dogu yaw carter sonra gelmıstı karıstırdık valla neyse zaten cvp belli baba **T-Mac**
  • vince daha iyi tmac vince nin yedegı dır ve hep oyle kalacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

vince daha iyi tmac vince nin yedegı dır ve hep oyle kalacak

bundan emınmısın eger vince kidd in yanına gelmeseydı vasat oynamaya devam edecektı ama t-mac hıc kımseye ıhtıyac duymadan super oynuo bide sakatlanmasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

vince daha iyi tmac vince nin yedegı dır ve hep oyle kalacak

bundan emınmısın eger vince kidd in yanına gelmeseydı vasat oynamaya devam edecektı ama t-mac hıc kımseye ıhtıyac duymadan super oynuo bide sakatlanmasa

Vince Carter Toronto da Kidd siz kendini kanıtladı ve daha iyi istatistiklerle oynadı demekki Carter ın canlanması başkqa bi takıma gitmesine bağlıymış..Tabi Kidd le oynamak ayrıcalık ama Ben Kidd den çok Vince in DAha iyi bir takımda forma giyme isteğine bağlıyorum.

• ikisede iyi oynucu ama vince daha iyi ve hepsinden de iyi olan kgdir
  • Hiç şaşmadan:Vince carter
  • quote:

Orjinalden alıntı: geniuspredator

Hiç şaşmadan:Vince carter

tartısılmaz bı farkla vince
  • quote:

Vince Carter Toronto da Kidd siz kendini kanıtladı ve daha iyi istatistiklerle oynadı demekki Carter ın canlanması başkqa bi takıma gitmesine bağlıymış..Tabi Kidd le oynamak ayrıcalık ama Ben Kidd den çok Vince in DAha iyi bir takımda forma giyme isteğine bağlıyorum.

ama kidd bır kac mac yoktu sonucta carterda onun gelecegnı bılerek fazla salmadı kendını torontodakı gıbı zaten eger torontoda devam etse sımdıe ısı bıtmıste adam resmen kiddle yenıden dogdo!!!
  • vince en azından takım oyununu tmac yada kobe den daha ıyı benımsemıs bırı
  • bence vince carter.. ama yorumlardada solendigi gibi. pek bi kalite farkı yok ama tmac kendine oynayan bir insan. buutun topları kendisi oynamak ister her mac 35-40 top atısı yapar ve istatistige oynar. bence fark burda vince takımla oynamayı bilio. ewt kiddle iyi bi hava yakaladı ve nets in kimyasına buyuk uyum gosterdi ve su an da cok basarılılar. nba.com daki bazı yorumları okumustum kidd in soledikleri felan . kidd carter kendi işini kendisini de onun işini kolaylastırdıgını soluodu. yane bu ikili birbiribni buldu. ve bencede cok iyiler. tmac bole bi uyumu yakalayamaz cunku liderligi kaptırmak istemez. bencillikten kaynaklanan bişey bu da tabiki. bknz.. tmac neden torontodan ayrıldı. liderligi carterla paylasamadıgı için. ayrıca baz<ı teknişk konulardada carter in daha yetenekli olduugnu dusunuyorum sonuc olarak oyumu vinceden yana kullanıyorum
  • Carter daha iyi derim.Carter sadece smaç basıyor.diyenlere acıyorum .carter24.9 şut yüzdesi yakalamış bir oyuncudur.asıl bomba t-mac in şut yüzdesi 23.2 dir yani carter sadece smaç basmıyor şutlarıda t-macden daha iyi kaynak:nba.com players statick son olarak houstan nba de hiç bir varlık gösteremedi.njn 3 oldu....
  • konu sıktı artık hep aynı seyler vınce 0.1 farkla daha ıyı
  • BENCE VİNCE CARTER
  • VİNCE CARTER
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.