Şimdi Ara

Hangisi daha iyi oyuncu, bu iki kuzenden..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangisi daha iyi oyuncu, bu iki kuzenden..

(En Son Oy Tarihi: 15.6.2006)
Giriş
  • T-Mc vs Vince Carter, hangi kuzen daha iyi oyuncu...

• Carter ın bir kaç gün önce yaptığı NBA stüdyodada birinci şeçilen smacı harikaydı mükemmel harika pas ve zamanlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: marduk

Carter ın bir kaç gün önce yaptığı NBA stüdyodada birinci şeçilen smacı harikaydı mükemmel harika pas ve zamanlama
    bu aralar vc iyi oynuyo ama yinede t-mac
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

bu aralar vc iyi oynuyo ama yinede t-mac

Alıntıları Göster
    kesinlikle t-mac. bi düşünsenizi carter bu kadar iyi smaç yapamasaydı bu kadar ünlü olur muydu? ama tmac bütün özellikleriyle dengeli bi oyuncu smaç-skorerlik-oyun kurma bu tür şeyleri hep dengeli.
    BENCE T-MAC

• quote:

Orijinalden alıntı: arf*

kesinlikle t-mac. bi düşünsenizi carter bu kadar iyi smaç yapamasaydı bu kadar ünlü olur muydu? ama tmac bütün özellikleriyle dengeli bi oyuncu smaç-skorerlik-oyun kurma bu tür şeyleri hep dengeli.
    BENCE T-MAC

Alıntıları Göster
    tamam tmac bi sürü şeyde daha iyi ama maç kazandırmayacaksa bunların ne önemi var ki bu gecede golden state e yenilmişler..son 5 maçı kaybediyor houston..tamam bi sürü sakat var ama madem öyle tmac niye kurtaramıyo bu takımı.bu sene gözümden düşüyo yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: tracy

tamam tmac bi sürü şeyde daha iyi ama maç kazandırmayacaksa bunların ne önemi var ki bu gecede golden state e yenilmişler..son 5 maçı kaybediyor houston..tamam bi sürü sakat var ama madem öyle tmac niye kurtaramıyo bu takımı.bu sene gözümden düşüyo yavaş yavaş

Alıntıları Göster
    t mac allaround oynar her seye katki yapar daha komple bi oyuncu bence! carter da isterse yapar ama iste isterse! keyfi yerinde olcak fln biraz!mcgrady hayvani isler yapmaya basladi buaralar cok ii deil ama yinede potansiyeli gosterdi vc den daha iyi bnce ama vc smacta yalan eder adamin kolunu sallayisi estetik yaa cok belli fark!potaya kolunu sokan adam hahinda konusuoruz!2 ksurluk adamin ustune cikmis adam VC. weis ede acidim buarada yazik cocuga:( pardon deveye!:D

• quote:

Orijinalden alıntı: MaX_1903

t mac allaround oynar her seye katki yapar daha komple bi oyuncu bence! carter da isterse yapar ama iste isterse! keyfi yerinde olcak fln biraz!mcgrady hayvani isler yapmaya basladi buaralar cok ii deil ama yinede potansiyeli gosterdi vc den daha iyi bnce ama vc smacta yalan eder adamin kolunu sallayisi estetik yaa cok belli fark!potaya kolunu sokan adam hahinda konusuoruz!2 ksurluk adamin ustune cikmis adam VC. weis ede acidim buarada yazik cocuga:( pardon deveye!:D

Alıntıları Göster
    Vince Carter'ı çok daha fazla severim.Ama T-Mac'in kariyeri şuana kadar daha iyi.Ama ben Vince Carter'ın daha yetenekli olduğunu düşünüyorum....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi laptop daha iyi?
    11 ay önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Vince Carter'ı çok daha fazla severim.Ama T-Mac'in kariyeri şuana kadar daha iyi.Ama ben Vince Carter'ın daha yetenekli olduğunu düşünüyorum....

Alıntıları Göster
    T-mac i buralara getiren reklamlardan başka birşey değil. T-mac ismi bile reklam gibi. Vince Carter yaşadığı talihsizliklerden paçasını tamamen kurtarabilirse görürüz hangisinin daha iyi olduğunu ama şu ana kadar bana göre carter T-mac in çok önünde. Aslında Kobe Bryant gibi bir star yanında ikisi de cacık gibi kalırlar ama Kobe'nin bu topicte yeri yokmus:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zatoichii

T-mac i buralara getiren reklamlardan başka birşey değil. T-mac ismi bile reklam gibi. Vince Carter yaşadığı talihsizliklerden paçasını tamamen kurtarabilirse görürüz hangisinin daha iyi olduğunu ama şu ana kadar bana göre carter T-mac in çok önünde. Aslında Kobe Bryant gibi bir star yanında ikisi de cacık gibi kalırlar ama Kobe'nin bu topicte yeri yokmus:)

Alıntıları Göster
    bence kesinlikle t_mac adam süper oynuyo vince bir ara sakatlık yaşadı ondan sonra döndüğünde eskisi gibi içeri penetre etmiyo ama hala inanılmaz smaç vuruyo jason kidd'in alley up pası ne içine smaçlamış ama ben yinede oyumu T_mac verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdoggy

bence kesinlikle t_mac adam süper oynuyo vince bir ara sakatlık yaşadı ondan sonra döndüğünde eskisi gibi içeri penetre etmiyo ama hala inanılmaz smaç vuruyo jason kidd'in alley up pası ne içine smaçlamış ama ben yinede oyumu T_mac verdim

Alıntıları Göster
    Abi yapmayın millet kendinizdemisiniz mac kurtarmıyo yok reklam falan naaptınız ya kimden bahsettinizi bilmiyonuz ya da cidden takip etmiyosunuz ya 35 saniyede 13 sayı atan bi adamdan bahsediyoruz smac konusunda carter ii diyebiliriz haywani şeyler yapıyo gerçekten ama yane lütfen karsılastırmayın bile bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: KaNKa

Abi yapmayın millet kendinizdemisiniz mac kurtarmıyo yok reklam falan naaptınız ya kimden bahsettinizi bilmiyonuz ya da cidden takip etmiyosunuz ya 35 saniyede 13 sayı atan bi adamdan bahsediyoruz smac konusunda carter ii diyebiliriz haywani şeyler yapıyo gerçekten ama yane lütfen karsılastırmayın bile bence..

Alıntıları Göster
    T-mC
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC manyağı

T-mC

Alıntıları Göster
    vc
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrior1907

vc

Alıntıları Göster
    Hayvani isler yazarken gercektende attigi 13 sayi geldi aklima 35 saniyede.inanilmaz tek kelimeyle. mac sonunda houston lilari gorseniz oyuncular bile noldugunu anlamadilar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaX_1903

Hayvani isler yazarken gercektende attigi 13 sayi geldi aklima 35 saniyede.inanilmaz tek kelimeyle. mac sonunda houston lilari gorseniz oyuncular bile noldugunu anlamadilar:)

Alıntıları Göster
    t mac daha istikrarlı ama vince de nets e geldiğinden beri istikrarlı oynuyor
    ama bence t mac daha istikrarlı
    ayrıca vince carter jason kidd gibi bi insanüstü oyuncunun takım arkadaşı,bununda etkisi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

t mac daha istikrarlı ama vince de nets e geldiğinden beri istikrarlı oynuyor
    ama bence t mac daha istikrarlı
    ayrıca vince carter jason kidd gibi bi insanüstü oyuncunun takım arkadaşı,bununda etkisi var

Alıntıları Göster
    Bence Carter daha iyi ve daha yetenekli bir oyuncu kuzenine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #anarşist#

Bence Carter daha iyi ve daha yetenekli bir oyuncu kuzenine göre.

Alıntıları Göster
    Ben aslında Kobe hayranıyım ama kobe den sonra vınce den baskasını tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Ben aslında Kobe hayranıyım ama kobe den sonra vınce den baskasını tanımam

Alıntıları Göster
    t-mac cartera göre daha esnek oynar ben t-mac ve kg nin bi arada aynı takımda oynamalarını isterim o takım şampiyon olur kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz89

t-mac cartera göre daha esnek oynar ben t-mac ve kg nin bi arada aynı takımda oynamalarını isterim o takım şampiyon olur kesin.

Alıntıları Göster
    tmac in diğerlerinden farklı ve iyi olduğunu her kez bilir ama söylemek istemez
  • valla vc cok klas smaç basar smaç da üstüne tanımam ama t-mac daha ii
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

valla vc cok klas smaç basar smaç da üstüne tanımam ama t-mac daha ii
    Tartışmasız Vince CARTER takımı müthiş bi çıkışta Daha ne olsun..Ayrıca Ne demek T-mac in Kariyeri daha iyi hiç te bile şuan yaşayan oyuncular arasında en iyi skor ortalamasına sahip 3 4 oyuncudan biri..Ayrıca T-mac playoffta ne yapmış..Pis pis sırıtmaktan başka... Sayı kralı olup gönderilen.!!! Takımı ne haldee ...! Vs.vs.vs

VİNCE CARTER NBA BANA GÖRE GELMİŞ GEÇMİŞ EN SPEKTAKÜLER OYUNCUSU.!!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.