Şimdi Ara

Hangisi daha iyidir? Yardımcı Olabilcek Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım ancak çok kararsızım, birbirlerine çok yakınlar,sizin tavsiyeniz nedir?
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4712c-core-i7-4712mq-230ghz-16gb-1tb-hdd-2gb-156-w81-notebook.html#ozellikler

Birisi bu

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-v7k6500a-core-i7-6500u-25ghz-16gb-ram-1tb-hdd-2gb-156-w81.html#ozellikler

Diğeride bu ancak derseniz bu fiyata bak buda var, araştırırım tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için laptop almayın. Performans olarak çok kötü oluyorlar bende laptop aldım çok pişmanım. Bence sistem toplayın.

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Aslında oyun için almıyorum, üniversiteye geçeceğim o yüzden alıyorum, bölümüm için gerekli, o yüzden mobilite ve performans birlikte lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaber -- 26 Ağustos 2016; 14:37:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaber

Aslında oyun için almıyorum, üniversiteye geçeceğim o yüzden alıyorum, bölümüm için gerekli, o yüzden mobilite ve performans birlikte lazım

O zaman ikinci seçeneği tercih edin.

• GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler

• Leptop'dan müzdraip 1 kişi daha listeye eklenecek demektir :D
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    Niye ya =D
    Korkutmayın
    Dediğim gibi amacım oyun değil
    Taşınabilir olması önemli o yüzden notebook alacağım ve bu fiyat aralığında en iyisi bu ikisi gibi duruyor

• Karaber kullanıcısına yanıt
    Çok anlamam ama casper filan alınmaz ya... Asus filan alın en azından..
    Evet o durumu duydum ısınıyor bu yüzdende performansı düşüyor diyorlar ama bir şirket hala üretime devam ediyorsa arz var demektir, eskide kalmıştır diye düşünüyorum o yüzdende
    Ama tabi bakayım tekrardan nolur noolmaz, yorum için teşekkürler =)

• Benim sana tavsiyem leptop alıcaksan o fiyatlara aşağıdaki model daha iyi.. Başka sitelerde arat 2400'lere kadar düşen fiyatlarda bulabilirsin..

http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo067t-intel-core-i7-6500u-2-5ghz-3-1ghz-12gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601852
    Sanırım gerçekten iyi bilgisayar, ama ya tükendi yazıyor yada 3000 lira =/
    Benim mağazadan almam lazım ya bide, gidip görüp, ailemede göstereceğim için. Evet bende ASUS benimde ilk tercihim ancak ya yok yada pahalı

• Buyurun hocam.http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vx-xx147d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu351594

Güvenilir bir yer. Güvenmezseniz ofisleri Üsküdarda. Dediklerinizden sistem olarak daha üstün.
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten güzel bilgisayar, yorumlar açıkcası hoşuma gitmedi ama her türlü şeyi rahatlıkla kaldırır yazıyor, 3dmax autocad vb, uzun süreli kullanmak istiyorum, asus dayanıklıda bildiğim kadarıyla ama freedos, bide işletim sistemine para vericez
    Sağlık olsun
    Mağazası varsa sıkıntı değil, yani bi sorun çıksa sanal olmayan somut bir adres daha iyi ama sıkıntı olan Antalyada olmam =D
    Ama alabilirim internetten baktım buradan alan çokmuş, sanırım bunu alıcam, teşekkürler gerçekten
    NOT: Kasa malzemesini sevmedim o ayrı ama güzelmiş =D
    Artı bir NOT: Gerçekten teşekkürler bunu almak yattı aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaber -- 26 Ağustos 2016; 20:25:59 >
  • Karaber kullanıcısına yanıt
    Benim üç adet arkadaşım bunun önceki sürümünü almışlardı. Onda da 4xxx işlemci ile 950m vardı. Üçünde de bir sıkıntı çıkmadı. Piyasaya bakınca daha uygunu yok gerçekten güncel pc lerde.
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Aynen güzele benziyor, alan birisinin olduğunu duymakta iyi oldu açıkcası =D
    Teşekkürler gerçekten
    Yardımcı olan diğer arkadaşlara da teşekkürler
    Şu devirde insanlar para vermeden hareket etmiyor, zaman ayıran herkese teşekkürler =)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.