Şimdi Ara

Hangisi daha konforludur? (Mercedes-Benz 2004 Model E Kasa - 2011 Model C Kasa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkla belirttiğim gibi bu araçlardan hangisi daha konforludur?

2004 Model Dizel W211 Kasa E serisi mi yoksa 2010-2011 model Benzinli C serisi mi?

Ayrıca fabrika verileri değil de kendi gözüyle görmüş arkadaş varsa 2010-2011 model C180 Bezinli aracın yakıt tüketimi yaklaşık nedir?

Teşekkürler.

• c serisi amg paket ise e serisi daha konforludur kanımca.
  • Bence W211

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi şehirdesiniz?

İstanbuldaysanız c180 11-12 litre yakar, Ankara ise 10 yakacaktır, daha küçük ve trafiği az olan şehirlerde 9 ları falan görebilirsiniz.

C serisi konforsuz bir araba cevap tabii ki w211 E serisi ancak pişman olmamak için bütçeyi biraz daha yükseltip makyajlı E serisine bakın 2006 üstü yanılmıyorsam, makyajsızlar sorunludur biraz.

Fren sistemlerine kadar indiler makyajda, en basitinden geleceğin fren sistemi diye ilk olarak E serisinde kullanılan Sensotronik Fren Kontrolü (SBC) bile şikayetler yüzünden yazılımsal olarak güncellenmişti:)

Edit:Yazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 26 Mayıs 2013; 22:53:39 >
  • Cevaplar için teşekkürler. C serisini sürmediğim için size sordum. İnternetten baktım da 2012 model C serisi bile 2004 model E serisinin iç mekanının yanına yaklaşamıyor. E serisi E serisidir demek gerekiyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: la bu ne la

Cevaplar için teşekkürler. C serisini sürmediğim için size sordum. İnternetten baktım da 2012 model C serisi bile 2004 model E serisinin iç mekanının yanına yaklaşamıyor. E serisi E serisidir demek gerekiyor galiba.

c serisi min 9-10 lt yakar.
  • Teşekkürler. 2.7 litrelik E270'in uzun yolda 4-5 litre arası yaktığını söylesem kimse inanmaz. :) Şehiriçi 9-10 arası yakabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.