Hocam sakarya gelmez gibi hacettepe düşme ihtimali var ama bence Ege kimya gelecek gibi
TheHighManT
kullanıcısına yanıt
sakarya kesin mi gelmez gelme ihtimali kaç sizce
pandaros10P
kullanıcısına yanıt
Hocam sıfır değil fakat yüzde 15 20 ihtimal gelebilir derim ben.
off ya neden araya muğla ceng ingilizce yazmadım ki 74k ben sakarya kesin gelir diye düşünyordum yaa
Hacettepe kimya kontenjan falan azaltmadıysa gelir
last upp
Hocam hacettepe kimya müh bölümünde bu sene 76k ya kadar inanılmaz bir düşüş bekleniyor. Kuzenimin üniversite içinden çok fazla akademisyen tanıdığı var. İstatistiksel olarak çalışma yapıyorlarmış. kimya müh. Kontenjan artması nedenlerin başında geliyor. Birçok etken var tabi hacettepe gelir diye düşünüyorum
önerir misin sence bu düşüş kötü değil mi
ByEgcn
kullanıcısına yanıt
pandaros10P
kullanıcısına yanıt
Kimya müh. Bölümü çok geniş ve iş imkanı fazla bi bölüm olmasına rağmen insanımızın cahilliğinden dolayı puanlar oldukça düşük. Hatta “kaka tahlili mi yapcan okuyup” “sabun yapmaya başladınız mı” gibi gayet aptalca kelimeler duyabilirsin.
Araştırdıysan kimya mühendisliğinin aslında bi “temel mühendislik” olduğunu görebilirsin. Mesela kuzenim şu an gazi endüstri mezunu ve rüya gibi bir işte taide çalışıyor. Yanında arkadaşı da aynı pozisyonda çalışıyor ve kimya mühendisi endüstri mühendisinin yaptığı işi yapıyor.
Yani sıkıntı yok devam yalnız çok zor bi bölüm 6 seneye hazır ol hazırlıkla 😂
ByEgcn
kullanıcısına yanıt
evet zor olduğunu çok duydum hayırlısı olsun bakalım açıklansında, teşekkürler bu arada
TheHighManT
kullanıcısına yanıt
Hocam hangi mantiga gore 67 k lik siralamaya 88 k uygun gordunuz ?
kardeş yakışıyor muK
kullanıcısına yanıt
bu sırayla yazdım ama son tercihler bunlar zaten hacettepeden sonra ege var, sizce gelir mi hacettepe
pandaros10P
kullanıcısına yanıt
Gelebilir hocam bence.
kardeş yakışıyor muK
kullanıcısına yanıt
Konu sahibinin açtığı son konuya bir bak bakalım hangi bölüm gelmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme