Bildirim
Hangisi Gelir? [Sıralamalar eklendi]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Yanda hangisinin hangi sıralama olduğunu yazsaydın. Yorum yapmamız daha kolay olurdu. :(
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam güncelleyip atıyorum :) -
Hocam sıralamaları ekledim şimdi bakabilir misiniz? -
Rize hayırlı olsun
Hocam yüksek ihtimalle ağrı veya adıyaman gelir. Ama giresun harran erzincanın gelme ihtimali de fazla
Kontenjanlar arttığı için daha önden yerlerin gelme ihtimalide var ama bu yıl pandemi surecinden dolayı tıp ve hemşirelik alanlarına yatkınlık arttı gözlemlediğim kadarıyla ( bu süreçte çok fazla işsizlik yaşandığı için) gerileyedebilir
Umarım dediğiniz gibi olur hocam. -
Giresun ya da van hocam
Ahi evran ho hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
x
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDDD9339F -- 6 Nisan 2021; 17:1:53 >
Harran gelir diyorum. İyi günler. -
Büyük bir aksilik olmazsa Ağrı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harran'da fakülte merkeze 40-45 dakikaymış, fakülte yakınındaki yurtlar da sorunluymuş diye biraz çekiniyorum ama Ağrı ve Adıyaman'dan iyidir diye onların önüne aldım. Giresun gelirse çok sevinirim. Teşekkür ederim değerlendirdiğiniz için. -
Bence çok büyük ihtimalle gelir. Kesin derdim de ülkede hiçbir şeye güven olmuyor. Her an her şey olabilir. -
Giresun gelir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X