Şimdi Ara

hangisi gerçek directx ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar benim sorunum şu ki;
    başlat-çalıştır-dxdiag yaptığımda directx 11
    denetim masası-performans bilgileri ve araçları-ayrıntılı performans ve sistem bilgilerini görüntüleyin ve yazdırın dan baktığımda ise DirectX 10 görülmekte

eklediğim resimlerde de görüleceği gibi aynı anda 2 farklı sürümde görünmekte.
    Directx 11 yüklü mü değil mi şimdi anlamadım açıkcası. Directx dediğimiz şeyi tamindir vs gibi bir yerden indirip kurmamız filan mı gerekiyor?? yardım ederseniz sevinirim.

win 7 32 bit
    İ3 550 işlemci--3.2 ghz
    4 gb ramim var.
     hangisi gerçek directx ?? hangisi gerçek directx ??

• Ekran kartinizin modelin nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    asus r7 240
  • Kartiniz dx11 destekliyormu zaten Eger oyun kurulumda pcinizde yoksa kendini otomatik kurar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dx bir yazılımdır. Windows sürümünüze göre dx 9 dan 12 ye kadar bütün dx versiyonlarını ihtiyaç doğrultusunda oyun yada windows kuracaktır. Sıkıntı, olması yada olmaması değil ekran kartının bunu destekleyip desteklememesidir. Baktığınız ekranlar bunu ifade etmez orda dx 12 yazıyor diye ekran kartını bunu desteklemek zorunda değil. Bu durum ekran kartı neyi destekliyor oyun ne istiyor en düşük elde ne var tamam dx 10 la çalıştıralım gibi bir seneryo ile çalışır.

Kolay Gelsin..
  • cevaplarınız için çok teşekkür ederim benim ekran kartım 11 i destekliyor . peki şimdi ben directx 11 i nereden indirip kurayım PC nin kendisi kurmazsa ben nereden kurabilirim. Saçma oldu ama siz anladınız kastımı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çınar58 -- 18 Aralık 2015; 21:51:45 >
  • bilgisyarında DX11 yüklü
    ekran kartın DX10 destekliyor

yapman gereken bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ioz

bilgisyarında DX11 yüklü
    ekran kartın DX10 destekliyor

yapman gereken bir şey yok

üstad bu kartın directX 11 desteklediğine eminim daha bir yıl olmadı alalı ve 11 destekli olduğu için bunu seçmiştim.
  • yanlış bilgi vermeyin kart dx11 destekliyor...
  • Çınar58 kullanıcısına yanıt
    ekran görüntüsüne göre yazıyorum windows 10 destekli diyorsa oyunlarda da dx10 çalıştıracak

kart kendi destekler yada desteklemez bunu özellikle incelemedim.

ama sen güncellemeri incele ve DX güncellemesi varsa yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.