Şimdi Ara

Hangisi Kullanilmali? Görüntü seçenekleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar...forumlari arastirmis olmama ragmen TAM anlamiyla cevap bulamadigim bir konu hakkinda bilgi almak istiyorum. Konsol hakkinda bilgi sahibi olmama ragmen LCD TV ve baglanti kaliteleri beni asiyor...

Bende SAMSUNG LE27S71B var... Ve bu urun HD Ready özelligine sahip...

Sorum su...

XBOX360'i hangi baglanti ile kullanmaliyim? Component mi VGA mi?
    Eger Componentsa 720p mi yoksa 1080i mi? YArdimlariniz ve aciklamali cevaplariniz icin tesekkurler...

iyi oyunlar...

Xbox360 NTSC-J Premium Pack
    4 adet kablosuz Microsoft Xbox360 Gamepad
    86 adet Backup Xbox360 Oyun

• Component ve VGA arasında grafik bakımından gözle görülür bir fark yoktur. O yüzden hangi bağlantıyı kullanacağınız size kalmış.

Çözünürlük olaraksa 720p kullanmanızı öneriyorum. 1080i daha yüksek çözünürlüklü olsa bile görüntüde bulanıklık ve titreme olduğundan 720p kadar kaliteli bir grafik kalitesi sunamıyor.
  • Birkac farklı sitedeki testlerde VGA nın daha iyi sonuç verdiğini gördüm. Tabi kablonun kaliteside burda ön plana çıkıyor. Lisanslı kablolardan kullanman goruntu açısından daha iyi olacaktır.

Çözünürlük seçimi ise Eger Component kullanıcaksan 720p yi seç derim. Ama VGa kullanıcaksan (ki cok daha iyi resim kalitesi verir), display kısmından televizyonun doğal çözünürlüğünü seç derim (Çoğu HD-Ready Tvler, 1365x768 çözünürlükte, dolayısıyla bu çözünürlüğü seçmen daha iyi olucaktır). Yani VGA kablosu takarsan display kısmında 480p,720p,1080i,1080p çözünürlük seçenekleri yerine 640x480, 1024x768, 1280x1024, 1280x720, 1280x768, 1365x768, 1920x1080 seçenekleri görünecektir. Bu daha fazla secenek sayesinde (VGA modunda) TV nin doğal çözünürlüğünü seçerek en yuksek kalitede goruntu almanı saglayacaktır..

Kısacası VGA kablosuyla kullanmanı öneririm :)

Ek:http://mattbrett.com/archives/2006/03/xbox-360-through-an-lcd-cable-comparison/ (Bu sitede karşılaştırmayı görebilirsin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalavera -- 1 Nisan 2007; 16:12:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör modları hangisi ne
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.