Şimdi Ara

HANGİSİ? LG 42'SL9500 LED TV / SAMSUNG 40 ' 40B7000 LED TV ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
27.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47" de var diye biliyordum ama kullananlar yorum yapsın ben samsung kullanıcısıyım..

@dt 1907 lg ve samsungun ledleri edge led yani kenardan ledli full led değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizk.

benim bir sorum olacak.neden sadece LG de 42" led var?

47SL9500
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=evlg47sl9500&categoryId=163192&nc=1
  • Sanırım yanlış alaşıldım. Elbette diğer boyutlarda var. Ama samsung,sony panasonic gibi markalar 40" LED varken 42" yok,neden sadece LG de var 42"?
  • Hafta sonu itibariyle Lg 42SL9500 model tv sahibi oldum. Samsung UE-40B7000 ile bu model arasında çok gittim geldim. Bu forumdaki bilgilerden de bayağı faydalandım. Bilgiler için arkadaşlara teşekkür ederim. Sonuç itibariyle karar aşamasında ön plana fiyat/performans geçti. Samsung UE-40B7000 fiyatı 3000 tl civarlarındaydı. Teknolojinin hızlı değişimi karşında fazla para vermeye gerek görmeyip Lg'de karar kıldım. İstanbul Bilişim hakkında o kadar olumsuz görüşler duymama rağmen 2200 Tl civarında bir meblağa tvyi aldım. Umarım ileride bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stirkof

Hafta sonu itibariyle Lg 42SL9500 model tv sahibi oldum. Samsung UE-40B7000 ile bu model arasında çok gittim geldim. Bu forumdaki bilgilerden de bayağı faydalandım. Bilgiler için arkadaşlara teşekkür ederim. Sonuç itibariyle karar aşamasında ön plana fiyat/performans geçti. Samsung UE-40B7000 fiyatı 3000 tl civarlarındaydı. Teknolojinin hızlı değişimi karşında fazla para vermeye gerek görmeyip Lg'de karar kıldım. İstanbul Bilişim hakkında o kadar olumsuz görüşler duymama rağmen 2200 Tl civarında bir meblağa tvyi aldım. Umarım ileride bir sorun çıkmaz.

film gösterimindeki ekran görüntüsünü koyarmısın neticesini merak ediyom yada sd yayında hd yayındakide olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: zone

film gösterimindeki ekran görüntüsünü koyarmısın neticesini merak ediyom yada sd yayında hd yayındakide olur

zone bende 42sl9500var. normal yayın hd yayın ve mkv için fotoğraf ekledim bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_34634648/mpage_5/f_/key_//tm.htm#39344236

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 25 Mayıs 2010; 12:35:22 >
  • quote:

Hafta sonu itibariyle Lg 42SL9500 model tv sahibi oldum. Samsung UE-40B7000 ile bu model arasında çok gittim geldim. Bu forumdaki bilgilerden de bayağı faydalandım. Bilgiler için arkadaşlara teşekkür ederim. Sonuç itibariyle karar aşamasında ön plana fiyat/performans geçti. Samsung UE-40B7000 fiyatı 3000 tl civarlarındaydı. Teknolojinin hızlı değişimi karşında fazla para vermeye gerek görmeyip Lg'de karar kıldım. İstanbul Bilişim hakkında o kadar olumsuz görüşler duymama rağmen 2200 Tl civarında bir meblağa tvyi aldım. Umarım ileride bir sorun çıkmaz.

merhaba çoktan beri istanbul bilişimi tlefonla arıyorum ama bana 9500 modelinin
    olmadıgını lg sl 42 9000 oldunu söylüyorlar sen ya son tv aldın yada tlfonda mı yok diyorlar
    birde büro teknik diye bir site var acabag oranın güvenirligi nasıl tv ler baya uygun ama alan varmı arkadaşlar buradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix

quote:

Orijinalden alıntı: zone

zone bende 42sl9500var. normal yayın hd yayın ve mkv için fotoğraf ekledim bakabilirsin

teşekkürler

• Merhaba ben aranıza yeni katıldım,belki yardımcı olabilirim.2 ürün arasında kaldıysan 42 sl 9500 seçmelisin, bence.çünkü bütün yazdığın özellikler doğru lg hakkında.Ben elektronikle uğraşıyorum
  • Ereyon firmasında fiyatlar çok uygun.Aktüel bilişim garantili ürünler satıyorlar.firmayıda araştırdım aktüel istanbul firması serviz ağı çok iyi.batmanda bile 2 tane servis var.42 sl 9500 aldım 1 gün sonra kuruldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzz_

quote:

merhaba çoktan beri istanbul bilişimi tlefonla arıyorum ama bana 9500 modelinin
    olmadıgını lg sl 42 9000 oldunu söylüyorlar sen ya son tv aldın yada tlfonda mı yok diyorlar
    birde büro teknik diye bir site var acabag oranın güvenirligi nasıl tv ler baya uygun ama alan varmı arkadaşlar buradan.

Cumartesi Mecidiyeköy şubesinden aldım tvyi. 10-15 adet daha vardı benim görebildiğim. Hatta şu an bile sitesinde stoktan al etiketi var. Anlaşılan size yanlış bilgi verilmiş.

• bir de sl 9500 kullanan arkadaşlar harici hardiski usb girişinden bagladımızda dvd rip filimleri sorunsuz oynatabiyormu acabag
    oynatıyorsa mükemmel ötesi olur valla takılma filan yaparmı???
  • samsunevi.com dan Usb Wireless adaptör sipariş ettim pazartesi elimde olur.wireless la laptoptan müzik video aktarmak nasıl oluyormuş görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunsea

samsunevi.com dan Usb Wireless adaptör sipariş ettim pazartesi elimde olur.wireless la laptoptan müzik video aktarmak nasıl oluyormuş görelim

bu dedigin sl 9500 lerdede oluyomu acabag.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzz_

quote:

Orijinalden alıntı: sunsea

samsunevi.com dan Usb Wireless adaptör sipariş ettim pazartesi elimde olur.wireless la laptoptan müzik video aktarmak nasıl oluyormuş görelim

bu dedigin sl 9500 lerdede oluyomu acabag.

sanırım yok..bluetooth var sadece ama o da aynı işi görmüyor..
  • dlna adaptörle internete laptop üzerinden girebilirim herhalde!!

ayrıca samsungun bir an önce dts codec için çözüm bulmasını bekliyoruz
  • adaptör geldi laptoptaki mediaları tvyle rahalıkla kablosuz paylaşıyorum.
    ama internet@tv özelliğini kullanamıyorum.servis desteklemediğinden mi birşeyleri eksik yaptığımdan mı bilemiyorum.
    bazı arkadaşlar kullanabildiğini söylüyorlardı bilgisi olan varmı acaba,!!!
  • bilgisayardan seçtiğim klasörleri paylaşabiliyorum tv ile..güzel bir özellik ama şu dts problemini hala çözebilmiş değilim..
  • Selam,
    42SL9500 alalı 1 hafta oldu. Çok uzun zaman inceledim ve tasarımı ile fiyat/performans oranı sebebi ile buna karar verip aldım. Şu an 3D ledler piyasada yeni olduğu için çok phalaı bence deymez o kadar paraya, çünkü 3 ay sonra onlarda düşecek ama bir yeni teknoloji gelecek. Bence en iyisi piyasayı sondan bir önceki teknoloji ile takip etmek. Tv bence süper, acaip memnunum. Herşeyden önce son derece şık. Samsunglardan tasarım oarak çok daha fazlahoşuma gitti ama tabii bu zevk meselesi. Filmler için ben eski notebook'umu bağladım, harika oldu. Notebook da creative x-fi external karta 5+1 takılı; değmeyin keyfime :) Onun dışında tv ye usb den harddisk takıtığımda, performansını çok beğendim. 1920 * 1080p de en ufak bir takılma yada ses kayması kesinlikle yok. Bir haftada sadece bir tek sorun keşfettim, DTS audio codec li mkv lerde "unsupported audio" diyor. Ama gördüğüm kadarı ile bu sorun diğerlerinde de var. Onun dışında son derece başarılı. Çift kumandası olduğunu o kadar araştırmama rağmen hiçbir sitede okumamıştım, o da beğendiğim bi extra oldu. Tv nin intelligent sensor olayıda oldukça başarılı. Elektrik tüketimi açısından faydalı. Siyah renkler açısında da diğerlerini incelerken bana philips'in PFL9704 modeli daha başarılı gelmişti ama tabii iki kat fiyat etiketi konacak kadar değil. Kısaca ben verdiğim her kuruşun karşılığını aldığımı düşünüyorum. Yardım edebileceğim sorunuz varsa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepFrozen

Selam,
    42SL9500 alalı 1 hafta oldu. Çok uzun zaman inceledim ve tasarımı ile fiyat/performans oranı sebebi ile buna karar verip aldım. Şu an 3D ledler piyasada yeni olduğu için çok phalaı bence deymez o kadar paraya, çünkü 3 ay sonra onlarda düşecek ama bir yeni teknoloji gelecek. Bence en iyisi piyasayı sondan bir önceki teknoloji ile takip etmek. Tv bence süper, acaip memnunum. Herşeyden önce son derece şık. Samsunglardan tasarım oarak çok daha fazlahoşuma gitti ama tabii bu zevk meselesi. Filmler için ben eski notebook'umu bağladım, harika oldu. Notebook da creative x-fi external karta 5+1 takılı; değmeyin keyfime :) Onun dışında tv ye usb den harddisk takıtığımda, performansını çok beğendim. 1920 * 1080p de en ufak bir takılma yada ses kayması kesinlikle yok. Bir haftada sadece bir tek sorun keşfettim, DTS audio codec li mkv lerde "unsupported audio" diyor. Ama gördüğüm kadarı ile bu sorun diğerlerinde de var. Onun dışında son derece başarılı. Çift kumandası olduğunu o kadar araştırmama rağmen hiçbir sitede okumamıştım, o da beğendiğim bi extra oldu. Tv nin intelligent sensor olayıda oldukça başarılı. Elektrik tüketimi açısından faydalı. Siyah renkler açısında da diğerlerini incelerken bana philips'in PFL9704 modeli daha başarılı gelmişti ama tabii iki kat fiyat etiketi konacak kadar değil. Kısaca ben verdiğim her kuruşun karşılığını aldığımı düşünüyorum. Yardım edebileceğim sorunuz varsa sorabilirsiniz.

hayırlı olsun Deepfrozen.
    tv gerçekten çok başarılı. bende çok memnunum.
    bendede 42sl9500 var bu konuda daha ayrıntılı bakabilirsin. ayrıca fotoda eklemiştim karşılaştırabilirsin

ayrıca bugun bi konu açtım ben denemedim akşam eve gidince deneyeceğim.
    evdeysen bi denesene işe yarıyormu
    http://forum.donanimhaber.com/m_40482250/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.