Şimdi Ara

HANGİSİ? LG 42'SL9500 LED TV / SAMSUNG 40 ' 40B7000 LED TV ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
0
Favori
27.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PANEL
    Ekran Boyutu 40 inch (102 cm)
    Aspect Ratio 16:9 Widescreen
    Parlaklık
    Kontrast Mega Kontrast
    Sistem Samsung LED Engine
    Panel LED-Backlight
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920x1080p
    PC Sinyal Algılama 1920x1080

Video Sinyal Uyumluluğu
    High Definition Full HD
    GİRİŞ TERMİNALLERİ
    Usb 2.0 ( Wiselink ) Var 2 Adet
    Internet@TV Var
    HDMI Var
    PC Giriş Var (D-sub 15pin)
    PCMCIA Var
    S-Video Var
    Composite Video Var
    Optik Ses Çıkışı Var
    ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    Kulaklik Çikisi Var 3,5 mm
    Audio Out Var (Yan)
    Audio Out Var L/R (Arka)
    EXTRA ÖZELLİKLER
    Full HD Var
    LCD 100Hz Motion Plus Var
    Movie Plus 100Hz Var
    Picture in Picture Var
    Ultra Clear Panel Var
    1080 24p Real Movie Var
    Anynet-(HDMI-CEC) Var
    DVB-Tuner Var
    Entertainment Mode Var
    Sleep Timer Var
    Teletext Var
    Clock Var
    On&Off Timer Var
    Auto Channel Search Var
    Auto Power Off Var
    On Screen Display Var
    Auto Volume Leveller Var
    SES
    Hoparlör 2x10watt+subwoofer
    ENERJİ
    Stand by 1W
    Çalışırken 140 W
    AĞIRLIK
    Ağırlık 18,5 kg
    BOYUTLAR
    Genişlik 996 mm
    Yükseklik 692 mm
    Derinlik 29,9 mm
    Renk Rose black
    AKSESUARLAR
    Uzaktan Kumanda Var
    Enerji Kablosu Var
    Masa Üstü Ayak Var

TASARIM
    Tasarım Kristal Dizayn

lg 42SL9500 LED TV
    PANEL
    Ekran Boyutu 42 inch (106 cm)
    Sistem LED Back Light Technology
    Tarama Hızı Tru Motion 100 Hz.
    Kontrast 3.000.000 - 1 Kontrast
    Renk PAL,SECAM, NTSC
    Parlaklık 500 cd/m²
    İzleme Açısı 178 derece
    Panel WXGA
    Tepki Süresi 2 ms.
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    Aktif Çözünürlük 1920 x 1080p
    PC Sinyal Algılama 1920 x 1080p

Video Sinyal Uyumluluğu 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i,1080p
    High Definition Full HD (Bluray, 1080p)
    GİRİŞ TERMİNALLERİ
    Scart Var
    Component Var
    Tuner Var (DVB-T)
    Composite Video Var
    Audio Var

HDMI Var (4 adet)

S-Video Var
    Simplink Var
    Bilgisayar Var

RS-232C Var
    USB 2.0 Var
    USB Format JPEG/MP3/DivX
    ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    Ses Var
    Digital Audio Çıkış (Optik) Var
    EXTRA ÖZELLİKler
    100 Hz Var
    XD Engine Var
    Otomatik Programlama Var
    Tru Motion Var
    10 bit panler Var
    Bluetooth Var
    Full HD Var
    Kanal Ekle / Sil Var
    Kanal İsmi Ekleme Var
    Favori Kanal Ayarlaması Var
    Uyku Zamanlayıcı Var
    Ebeveyn Kontrolü Var
    SimpLink(HDMI-CEC) Var
    DVB-T Var
    Tuş Kilidi Var
    Mağaza Demosu Var
    Teletext Var (1000 sayfa)
    Renk Sıcaklığı Kontrolü Var
    Just Scan Var
    24p Real Cinema Var
    Resim Sihirbazı Var
    USB'den HD DIVX Onatma Var
    SEs ÇIKIŞI
    Hoparlör 20 W (10W+10W)
    SRS TruSurround XT Var
    Equalizer Var
    Clear Voice II Var
    ENERJİ
    Stand by 0.50 W
    Çalışırken - W
    AĞIRLIK
    Ağırlık 19.50 Kg
    BOYUTLAR
    Genişlik 1009.2 mm
    Yükseklik 694.5 mm
    Derinlik 28.6 mm
    Renk Siyah
    AKSESUARLAR
    Uzaktan Kumanda Var
    Enerji Kablosu Var
    Masa Üstü Ayak Var

• Benim ilk tercihimdi B7000/8000 ama nasip SL9500 oldu. Kontrast hz bit gibi temel işlevler bu tv'ler arasında abartılı farklı değil, ancak internettv dlna gibi artıları var Samsung'un. Renklerdeki ton durumundan etkilenmiştim Samsung'un ama 42" bir tv izlerken aldığım zevki 40" bir tv'de de alamıyorum, onun için şimdi daha doğru tercih yapmışım diyorum sl9500 hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 28 Mart 2010; 22:17:03 >
  • incelemekten sıkıldım artık.kontrast ,tepki süresi,hz,girişler çıkışlar ekstra özellikler derken alışveriş kabusa dönüyor.
    tam birine tamam budur diyorum başka bir marka model farklı bir özelliği ile ilgimi çekiyor.en son bu iki model arasından birine karar vermek istiyorum.nereden alacağıma da daha sonrasında karar vereceğim.tv de bluetooth,internet@tv yada hd divx gibi özellikleri ne kadar kullanırım bilmiyorum ama madem alıyorum o da olsun bu da olsun diyerek maliyeti de artırıyorum kafamı da karıştırıyorum.
    öncelik tabiki kontrast enerji tüketiminin az oluşuyla led tv önceliğimi belirledim yani plazma yada floresanlı lcd ler değil.LG nin çerçevesiz ekranını koruyan cam panelinin oluşu aslında samsungu düşünmeme rağmen dikkatimi çekti.özellikle darbelere karşı dayanıklı olmaları önemli bir ayrıntı gibi.samsungun ekranında bu özellik yok.ama yine de nedense samsunga daha odaklanmış durumdayım.belki de Lg ye göre daha kaliteli olduğu önyargısına sahip olduğumdandır.bu bakımdan yukarda özelliklerini paylaştığım iki markayı kıyaslayarak teknik açıdan hangisini tercih etmemin daha iyi, olacağı konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.ekonomik olarak fiyatlarının yakın oluşu nedeniyle önceliğim fiyat değil.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sunsea

incelemekten sıkıldım artık.kontrast ,tepki süresi,hz,girişler çıkışlar ekstra özellikler derken alışveriş kabusa dönüyor.
    tam birine tamam budur diyorum başka bir marka model farklı bir özelliği ile ilgimi çekiyor.en son bu iki model arasından birine karar vermek istiyorum.nereden alacağıma da daha sonrasında karar vereceğim.tv de bluetooth,internet@tv yada hd divx gibi özellikleri ne kadar kullanırım bilmiyorum ama madem alıyorum o da olsun bu da olsun diyerek maliyeti de artırıyorum kafamı da karıştırıyorum.
    öncelik tabiki kontrast enerji tüketiminin az oluşuyla led tv önceliğimi belirledim yani plazma yada floresanlı lcd ler değil.LG nin çerçevesiz ekranını koruyan cam panelinin oluşu aslında samsungu düşünmeme rağmen dikkatimi çekti.özellikle darbelere karşı dayanıklı olmaları önemli bir ayrıntı gibi.samsungun ekranında bu özellik yok.ama yine de nedense samsunga daha odaklanmış durumdayım.belki de Lg ye göre daha kaliteli olduğu önyargısına sahip olduğumdandır.bu bakımdan yukarda özelliklerini paylaştığım iki markayı kıyaslayarak teknik açıdan hangisini tercih etmemin daha iyi, olacağı konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.ekonomik olarak fiyatlarının yakın oluşu nedeniyle önceliğim fiyat değil.tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
    arkadaşım bendede 42sl9500 var tavsiye ederim. renklerin dağılımı doğruluğu samsunga göre kesinlikle daha iyi. ilk başlarda samsung iyi gibi gelsede renklerin fazla abartı olduğundan daha sonra sıkıcı gelebilir. arkadaşım samsung b serisi aldı şimdi diyorki renkler artık fazla canlı gelmeye başladı kanala göre bazen renk ayarlama ihtiaycı duyuyorum diyor. bende 40b7000 ile 42sl9500 arasında kaldım. kesinlikle aldıktan sonra samsung alsaymışım düşüncesi hiç oluşmadı. sana dediğim uydu alıcısı ve dediğim ayarları yaparsan harika görüntü alırsın.

• quote:

incelemekten sıkıldım artık.kontrast ,tepki süresi,hz,girişler çıkışlar ekstra özellikler derken alışveriş kabusa dönüyor.

Size katılıyorum.
    Bende bu iki cihaz arasında gidip geldikten sonra LG ye karar vermiştim, ancak dün akşam acaba ekranı 47 mi alsam diyince işin rengi değişti. 47SL9500 ile 46B7000 i aynı fiyattan bulunca bütün planlarım altüst oldu.

2999 liralık fiyatıyla 42SL9500 çük iyi bir seçimdi ancak ekranı daha büyük alayım dediğimde 47 ve 46 lık iki ürün aynı fiyata (3.999) geldi.
    Daha önce bence özellik ve kalite açısından iki cihaz aynı kefedeydi ve LG daha yeni bir cihaz olmasıyla birlikte fiyatıyla öne çıkıyordu. Fakat şu anda fiyatlarda eşit hale gelince çok kararsız kaldım :)

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Distribütör firma güvencesi benim için önemli, bu nedenle Gold/HızlıAl ve İB seçeneceklerini eledim.

Sizinde söylemiş olduğunuz gibi Teknosa, Bimeks, Vatan, Darty, Saturn vs. bir yerden almayı düşünüyorum. Neticede 4.000 lira vereceğim bir ürünün servisiyle ilgili sıkıntı istemiyorum ve bu tarz servis ihtiyaçlarında kurumsal firmalarla çalışmayı tercih ederim.

Yardıma en çok ihtiyaç duyduğum bir anda telefonun ucunda yetkisiz ve bilgisiz birisiyle muhatap olmak istemem. Bu nedenle aradaki farkı vermeye razıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

Distribütör firma güvencesi benim için önemli, bu nedenle Gold/HızlıAl ve İB seçeneceklerini eledim.

Sizinde söylemiş olduğunuz gibi Teknosa, Bimeks, Vatan, Darty, Saturn vs. bir yerden almayı düşünüyorum. Neticede 4.000 lira vereceğim bir ürünün servisiyle ilgili sıkıntı istemiyorum ve bu tarz servis ihtiyaçlarında kurumsal firmalarla çalışmayı tercih ederim.

Yardıma en çok ihtiyaç duyduğum bir anda telefonun ucunda yetkisiz ve bilgisiz birisiyle muhatap olmak istemem. Bu nedenle aradaki farkı vermeye razıyım.

Alıntıları Göster
    samsungdan şaşma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

samsungdan şaşma

Alıntıları Göster
    bugün Lg yi ön plana çıkaran bazı detaylara takıldım.

1-koruyucu panel
    samsungun ekranı beklenmeyen çarpma ve darbelere karşı savunmasız görünüyordu.Lg nin samsung a göre biraz daha kalın olan paneliyle daha güvenli gibi...
    2-bluetooth, lg de bluetooth olması ilgimi çekti gerçi samsung da da dlna var ama kapsamını tam anlamıyla bilemiyorum.
    mesela lg de sabit diskten hd divx izleme imkanının olduğunu gördüm.samsung da farkı varmı bilmiyorum.onda da internet tv varmış
    ethernet girişi var ama ne kadar işime yarar bilemiyorum.
    3-samsungta hareketli görüntülerde özellikle maçlarda topun birden çok göründüğü yorumlarını okudum!!bu da kafamı karıştırdı!!!
    4-samsungun ses seviyesi konusunda da eleştiriler okudum.ama lg ye dair olumlu yada olumsuz görüş sahibi olan varmıdır bilemiyorum!!!
    5-samsungun kullandığı görüntü teknolojisindeki farklılıktan ve görüntü kalitesinden çok bahsediliyor.ama mega kontrast olarak
    sunumu yapılan oranın 200.000üzeri olduğu ama net olarak hangi aralıkta olduğu belirtilmeden söyleniyor. lg ye baktığımızda
    1:3.000.000 kontrast olduğu yazıyor.bu ikisi arasındaki görüntü kalitesini ne kadar farkettirir yada insan gözü bunu farkedecek kadar
    ayrımını yapabilir mi bilemiyorum.
    100hz deniyor ama aslında 100hz de çalışmayan bir yayın kalitemiz olduğu başka bir muamma!!!

biz bu ekstra özelliklere para verdiğimiz için 1000-1500 liralık lcd ler yerine 2000-3000 tl hatta 4000tl ye kadar zorlayabiliyoruz.
    ama hz'in bi özelliği olmayacaksa kontrast dedikleri ticari bi aldatmacaysa sadece ekran incelecek biraz daha az enerji tüketecek diye bu kadar fark vermeye değer mi!!!

diğer özellikler nerdeyse her marka modelde aynı

hepsi 1920x1080p çözünürlüğü desteklediğini
    full hd si (sanki her yayını full hd izleyecekmiş gibi)
    hdmi çıkışları vs vs ...

neticede kullanıcı deneyimleri bu konuda bizim için daha yol gösterici olacaktır.bunun için ilgili markaları kullanan arkadaşlardan
    markayı övmek için değil gerçekten artılarını ve eksilerini görüp ona göre değerlendirmelerini rica ediyoruz.

• quote:

1-koruyucu panel
    samsungun ekranı beklenmeyen çarpma ve darbelere karşı savunmasız görünüyordu.Lg nin samsung a göre biraz daha kalın olan paneliyle daha güvenli gibi...
    2-bluetooth, lg de bluetooth olması ilgimi çekti gerçi samsung da da dlna var ama kapsamını tam anlamıyla bilemiyorum.
    mesela lg de sabit diskten hd divx izleme imkanının olduğunu gördüm.samsung da farkı varmı bilmiyorum.onda da internet tv varmış
    3-samsungta hareketli görüntülerde özellikle maçlarda topun birden çok göründüğü yorumlarını okudum!!bu da kafamı karıştırdı!!!
    4-samsungun ses seviyesi konusunda da eleştiriler okudum.ama lg ye dair olumlu yada olumsuz görüş sahibi olan varmıdır bilemiyorum!!!
    5-samsungun kullandığı görüntü teknolojisindeki farklılıktan ve görüntü kalitesinden çok bahsediliyor.ama mega kontrast olarak
    sunumu yapılan oranın 200.000üzeri olduğu ama net olarak hangi aralıkta olduğu belirtilmeden söyleniyor. lg ye baktığımızda
    1:3.000.000 kontrast olduğu yazıyor.bu ikisi arasındaki görüntü kalitesini ne kadar farkettirir yada insan gözü bunu farkedecek kadar
    100hz deniyor ama aslında 100hz de çalışmayan bir yayın kalitemiz olduğu başka bir muamma!!!

biz bu ekstra özelliklere para verdiğimiz için 1000-1500 liralık lcd ler yerine 2000-3000 tl hatta 4000tl ye kadar zorlayabiliyoruz.
    ama hz'in bi özelliği olmayacaksa kontrast dedikleri ticari bi aldatmacaysa sadece ekran incelecek biraz daha az enerji tüketecek diye bu kadar fark vermeye değer mi!!!

hdmi çıkışları vs vs ...

neticede kullanıcı deneyimleri bu konuda bizim için daha yol gösterici olacaktır.bunun için ilgili markaları kullanan arkadaşlardan
    markayı övmek için değil gerçekten artılarını ve eksilerini görüp ona göre değerlendirmelerini rica ediyoruz.

Alıntıları Göster
    dlna özelligi bildigim kadarı ile:

dlna özelliği olan bi tv ye nb dan veya wireless özelliği olan baska bir cihaz üzerinden baglatı kurup film izleyebiliyorsun ama, dlna özelligini kullanabilmek icin ayrı bir aparat alman gerekiyor o da ucuz bi aparat degil herhalde :D

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

dlna özelligi bildigim kadarı ile:

dlna özelliği olan bi tv ye nb dan veya wireless özelliği olan baska bir cihaz üzerinden baglatı kurup film izleyebiliyorsun ama, dlna özelligini kullanabilmek icin ayrı bir aparat alman gerekiyor o da ucuz bi aparat degil herhalde :D

Alıntıları Göster
    sl9500 aldım, kargoyu bekliyorum.lg lerde ekranı koruyucu panel olmaması bi risk. sanırım samsung ve philipslerde var.bunu yeni öğrendim.
  • quote:

1-koruyucu panel

hdmi çıkışları vs vs ...

1. Koruyucu panel LG'de de Samsung'da da var diye biliyorum.
    2. DLNA gerek kablo ile gerekse wireless üzerinden kablosuz bağlanabilirliği mümkün cihazlardaki veya bilgisayardaki filmleri de izleme olanağı mümkün diye biliyorum. Bluetoothta ise filmleri izleyemeyiz.
    3. Hareketli görüntülerde ben bir sorun görmedim LG'de ama biri bu forumda biri yabancı forumda 2 kişinin beğenmediğini biliyorum.
    4. Ses kalitesi Samsung'dan farklı değil, zaten bu kadar ince tv'lere ne kadar iyi hoparlör koyabilirler. En iyisi optik çıkıştan amfiye vermek sesi.
    5. 3.000.000:1 dinamik kontrastır, LG'nin normal değeri 150.000-200.000 aralığında diye okudum yabancı bir kaynakta, net bir bilgi değildi.

LCD ile LED arasındaki görüntü kalitesi farklı, Lh5000 ve B652'de izlediğimden çok farklı geliyor artık SL9500'de.

TV kanalları genelde SD ve tabiki sadece bunları düşünürsek 100 hz'li full hd tv'ler abartılı gelebilir ama Digitürk, Dsmart ve yabancı yayın yapan HD kanallar mevcut veya Teledünya'da birkaç HD kanal mevcut gerekli abonelikleri yaptığımızda izleyebileceğimiz. Yine usb bellek olsun harici hdd olsun HD ve BLuray filmler izleyebileceğimizi düşünürsek şu an alınması gereken TV'nin minimum özelliklerinde 100 hz ve full hd olması aranmalıdır diye düşünüyorum.

Hz ve çözünürlük dışındaki dlna, internettv, bluetooth gibi ek özellikler çok önem arz etmiyor, mesela SL9500 bluetooth var ancak sadece anlık fotoğrafları göstermede işime yarıyor bugüne kadarda 1 kere kullandım. Bunun yerine fotoğraf albümünü usb bellekte oluşturuyorum.

Benim gönlümde Samsung B7000 veya 8000 yatıyordu. Uzunca düşündükten sonra ek özelliklerin benim için önem arz etmediğini, görüntü kalitesinde gözle görülür bir fark görmediğim için, çok para verip daha çok sıkıntı çekmeye değmeyeceğini düşünerek minimum maliyetle alabileceğim en iyi tv olarak LG led olduğu sonucuna vardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: polatz

quote:

1-koruyucu panel

hdmi çıkışları vs vs ...

1. Koruyucu panel LG'de de Samsung'da da var diye biliyorum.
    2. DLNA gerek kablo ile gerekse wireless üzerinden kablosuz bağlanabilirliği mümkün cihazlardaki veya bilgisayardaki filmleri de izleme olanağı mümkün diye biliyorum. Bluetoothta ise filmleri izleyemeyiz.
    3. Hareketli görüntülerde ben bir sorun görmedim LG'de ama biri bu forumda biri yabancı forumda 2 kişinin beğenmediğini biliyorum.
    4. Ses kalitesi Samsung'dan farklı değil, zaten bu kadar ince tv'lere ne kadar iyi hoparlör koyabilirler. En iyisi optik çıkıştan amfiye vermek sesi.
    5. 3.000.000:1 dinamik kontrastır, LG'nin normal değeri 150.000-200.000 aralığında diye okudum yabancı bir kaynakta, net bir bilgi değildi.

LCD ile LED arasındaki görüntü kalitesi farklı, Lh5000 ve B652'de izlediğimden çok farklı geliyor artık SL9500'de.

TV kanalları genelde SD ve tabiki sadece bunları düşünürsek 100 hz'li full hd tv'ler abartılı gelebilir ama Digitürk, Dsmart ve yabancı yayın yapan HD kanallar mevcut veya Teledünya'da birkaç HD kanal mevcut gerekli abonelikleri yaptığımızda izleyebileceğimiz. Yine usb bellek olsun harici hdd olsun HD ve BLuray filmler izleyebileceğimizi düşünürsek şu an alınması gereken TV'nin minimum özelliklerinde 100 hz ve full hd olması aranmalıdır diye düşünüyorum.

Hz ve çözünürlük dışındaki dlna, internettv, bluetooth gibi ek özellikler çok önem arz etmiyor, mesela SL9500 bluetooth var ancak sadece anlık fotoğrafları göstermede işime yarıyor bugüne kadarda 1 kere kullandım. Bunun yerine fotoğraf albümünü usb bellekte oluşturuyorum.

Benim gönlümde Samsung B7000 veya 8000 yatıyordu. Uzunca düşündükten sonra ek özelliklerin benim için önem arz etmediğini, görüntü kalitesinde gözle görülür bir fark görmediğim için, çok para verip daha çok sıkıntı çekmeye değmeyeceğini düşünerek minimum maliyetle alabileceğim en iyi tv olarak LG led olduğu sonucuna vardım.

Alıntıları Göster
    polatz "1. Koruyucu panel LG'de de Samsung'da da var diye biliyorum. "

mağazada inceledim 40b7000 model samsungun ekranına dokununca renkler dağılıyor yani koruyucu panel olmadığını gördüm.Lg nin ekranına vur herhangi birşey olmuyor çünkü koruyucu paneli var.kalınlığının yarısını bu panel oluşturuyor diyebilirim.

şu ana kadar yapılan yorumlara bakılırsa Lg yi tercih etme kriterleri daha öne çıkıyor gibi...belki de daha ekonomik olması cezbediyor.ama samsungun görüntüsü daha canlı gibi geldi gözüme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunsea -- 30 Mart 2010; 17:50:17 >

• quote:

mağazada inceledim 40b7000 model samsungun ekranına dokununca renkler dağılıyor yani koruyucu panel olmadığını gördüm.Lg nin ekranına vur herhangi birşey olmuyor çünkü koruyucu paneli var.kalınlığının yarısını bu panel oluşturuyor diyebilirim.

şu ana kadar yapılan yorumlara bakılırsa Lg yi tercih etme kriterleri daha öne çıkıyor gibi...belki de daha ekonomik olması cezbediyor.ama samsungun görüntüsü daha canlı gibi geldi gözüme.

Alıntıları Göster
    samsung b7000 ile sabit diskten film izlemek mümkün olurmu?usb arayüzü olduğuna göre mümkündür herhalde?tabi hangi formatları desteklediği de ayrı bir konu!!!

• quote:

samsung b7000 ile sabit diskten film izlemek mümkün olurmu?usb arayüzü olduğuna göre mümkündür herhalde?tabi hangi formatları desteklediği de ayrı bir konu!!!

Alıntıları Göster
    samsung 40b7000 aldım geçenlerde darty'den 2999'e. gayet memnunum yansıma yok. usb'den herşeyi çalıştırdı şu ana kdr taktıgım. mkv'nin bazı sürümlerini oynatmıyo diyenler vardı , olabilir tabi ama ben daha rastlamadım bilemiyorum. şık güzel bi televizyon. lg'de koruyucu cam yüzünden çok fazla yansıma oldugunu duydugum için lg'yi direk elemiştim ben de. samsung yada philips arasında kaldım. bunu tercih ettim. Alalı 1 hafta oldu o yüzden her özelligini denemeye vakit bulamadım ama sorunuz olursa ve tecrübe ettiysem yanıtlamaya çalışırım.

• Hayırlı olsun yeni tv'niz chnn

B7000/8000'de harici disklerden birçok formatı oynatıyor. chnn dediği gibi izleyemediğim mkv yok, mkv'nin bazılarını oynatmaz diyorlar ama denediğim mkv filmlerin hepsini oynattı SL9500...

Yansımada LG SL9000 ve 8000 çok yansıma yapıyor ama SL9500 ve 8500 Samsunglar gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: tataryan

sl9500 aldım, kargoyu bekliyorum.lg lerde ekranı koruyucu panel olmaması bi risk. sanırım samsung ve philipslerde var.bunu yeni öğrendim.

Hayırlı olsun tataryan

• quote:

Alıntıları Göster
    42SL9500 hakkında detaylı bir başlık veya herhangi bir forumda tartışma varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: chnn

samsung 40b7000 aldım geçenlerde darty'den 2999'e. gayet memnunum yansıma yok. usb'den herşeyi çalıştırdı şu ana kdr taktıgım. mkv'nin bazı sürümlerini oynatmıyo diyenler vardı , olabilir tabi ama ben daha rastlamadım bilemiyorum. şık güzel bi televizyon. lg'de koruyucu cam yüzünden çok fazla yansıma oldugunu duydugum için lg'yi direk elemiştim ben de. samsung yada philips arasında kaldım. bunu tercih ettim. Alalı 1 hafta oldu o yüzden her özelligini denemeye vakit bulamadım ama sorunuz olursa ve tecrübe ettiysem yanıtlamaya çalışırım.

hayırlı olsun chnn.hd bi yayın izledinmi görüntü netliğini nasıl buldun?renklerin canlılığı nasıl!!!ekran koruyucu panel olmaması bi risk tabi dikkat etmek lazım.
    usb den bağlanarak diskten hangi formatlarda film izlediniz mesela?desteklediği formatlar nelerdir?
    bir de bu dlna özelliğini inceleme şansınız oldumu?zahmet olmazsa incelerseniz benim gibi almayı düşünen arkadaşlara da
    yardımcı olmuş olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

42SL9500 hakkında detaylı bir başlık veya herhangi bir forumda tartışma varmı acaba?

Genelde iki başlık üzerinde var.

http://forum.donanimhaber.com/m_35694886/mpage_1/f_/key_8000,9000,9500//tm.htm#37418919

http://forum.donanimhaber.com/m_34634648/mpage_1/key_8000,9000,9500/tm.htm

• quote:

Lg de korucu panel var tataryan samsung da yok.
  • quote:

quote:

Lg de korucu panel var tataryan samsung da yok.

Alıntıları Göster
    LG sl9500 için yapılan yorumlardan biri " ürün led gibi ince ama plazma gibi yansıma yapıyor çerçevesiz deniyor ama önünde bulunan çam panel kasayı belki koruyor ama ışıklı ortamlarda muazzam derecede yansıma yapıyor. " kullanan arkadaşlar bu konuda değerlendirmeniz nedir?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.