Bildirim
hangisi olabilir
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tercihleriniz arasında uçurum var. Şöyle ki: BMW ve Audinin yanında VW ve Toyota çok sönük kalmış. Bunlar arasından benim tercihim şöyle olurdu.
1. Bmw
2. Audi
3. VW
Toyotanın hiçbir modelini düşünmezdim. Avrupa araç tercihimdir. İlla ki VW derseniz 1.6 MPI motorlar LPG ile sorunsuz çalışır ve dizelden bile az yakar. 1.4 TSI motorlara LPG takıldığını duymuş olabilirsiniz. Fakat çok sorunlu. Stabil çalışmıyor. Hem de maliyeti yaklaşık iki kat.
Audi a4 lerin motoru da 1.6 MPI. VW ile tamamen aynı motordur. Bunlara da sorunsuz LPG uygulaması yapılır. Ben VW kullanıyorum. Fakat bu seçenekler arasından tabi ki Bmw ve Audi tek geçilir.
İyi günler... -
Peki BMW 3.16 İ ye LPG uyumu nasıldır -
Atmosferik motor olduğu için uyumludur. Turbo beslemeli motorlarda sorun çıkıyor. İyi günler... -
Kardeş passat alıcaksan 1.4 alma söyleyim.Gösterdiğin 1.6 bmw ve audi a4 güzel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X