Şimdi Ara

Hangisi sizce oyun için daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kuzenıme yenı bır bılgısayar topluyoruz eleman oyun manyagı buna topladıgımız bılgısayarda hıcbır oyunda en ufak bır performans kaybı yasamaması lazım. ekran kartı olarak ne secmelıyım sızce XFX - 7900GS XT mi SAPPHIRE - X1800XT AVIVO ya da ne bıleyım nasıl bısey ?
    Artı arkadaslar bız daha dıger konfıgrasyıonlar ıcın de tam karar vermıs degılız Ben soyle bısey dusundum sızce yeterlı olur mu?
    Anakart: Asus P5 Deluxe (i965, GLAN, SATA,RAID,LGA775) YOKSA ABIT MI ALMALIYIM :) ?
    RAM : TWINMOS TWISTER 2 GB DDR2 800 MHZ 1024 MB (1X1 )
    HDD: SEAGATE 400GB 7200RPM 16 MB SATA2 NCQ (7200.10) ( WESTERN DIGITAL LE ARASINDA KARARSIZIM)
    İŞLEMCİ: INTEL CORE2 DUO E6600 ( 2.4 GHZ, 1066 MHZ, 4MB, LGA775) BOX
    KASA: FELL HURRICANE 2 550W SİYAH
    MONİTOR SAMSUNG 940BW 19" LCD SİYAH
    SİZCE SİSTEM UYUMLU MU YADA ISTEDIGIMIZ PERFORMANS ICIN NELER YAPMALIYIZ

• 7900gs xt yada 1950 pro hocam tercıh senın
  • X1800XT yerine 250$'a X1950Pro alınması daha mantıklı gibi görünüyor
  • EVET BU TUL - X1950 PRO YU GORMEMISTIM 36 TANE İŞ HATTI VAR. ARKADSLAR SISTEM NASIL BU ARADA BU SISTEMDE HICBIR OYUNDA YADA ISLEMDE ZORLANMAZ ARTIK DEGIL MI :) DAHA FARKLI SISTEM ONERILERI OLAN VARSA LUTFEN ...
  • şu monitör bence daha iyi ama sen bilirsin.SAMSUNG SYNCMASTER 225BW 22" 5ms LCD MONİTÖR özelliklerini karşılaştır ve bence 19'' alma.mesela işlemciyi e6400 al monitör olarak bu monitörü al.
  • Kardsım MAKSIMUS işlemci aynı kalsa da monitor olarak 2ms cıkmıs SAMSUNG 740BF 2 ms 17” LCD MONİTÖR onu alsam daha ıyı olmaz mı 17" de benım ıcın yeterlı. Sence nasıl
  • xfx7900GS süper bir kart seçimi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _X_MAN

EVET BU TUL - X1950 PRO YU GORMEMISTIM 36 TANE İŞ HATTI VAR. ARKADSLAR SISTEM NASIL BU ARADA BU SISTEMDE HICBIR OYUNDA YADA ISLEMDE ZORLANMAZ ARTIK DEGIL MI :) DAHA FARKLI SISTEM ONERILERI OLAN VARSA LUTFEN ...

kart 36 iş hatlı değil, aslında 12 işhatlı ama her işhattına 3 shader ünitesi düştüğü için 36 pixel shader olarak adlandırılıyor
    36 pixel pipeline'la farklı şeyler yani,

sistem hiç bir oyunda ya da işlemde zorlanmaz diyemeyiz, elbette yeni çıkacak bir oyun sistemi zorlayacaktır,
    o kadar hızlı gelişiyor ki teknoloji
  • Ekran kartı hakkında pek bi şey söyleyemicem; ama HDD olarak seagate al ve feel kasa alma derim, Asus vento (fiyatı düştü baya) veya daha deişik bi şeyler al, PSU'n mutlaka harici kaliteli markalardan olsun derim... FSP den uzak dur, en düşük lc power 550 watt gibi bi şeyler al...

quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

şu monitör bence daha iyi ama sen bilirsin.SAMSUNG SYNCMASTER 225BW 22" 5ms LCD MONİTÖR özelliklerini karşılaştır ve bence 19'' alma.mesela işlemciyi e6400 al monitör olarak bu monitörü al.

Arkadaşa katılıyorum.

• iyice kafamı karıstırdınız bana gigatekin sitesinden ekran kartları içinde 300 doları da gecmeyen en iyi ekran kartı hangısıdır onu soylermısınız ve ortak bır fıkre varalım arkadaslar yoksa benım kafa ıyıce karıstı ortaya aatılan eklran kartlarını karsılastıralım hangısı ıyıyse ben onu alacagım. Sundan bısey anlamadım fazla bılgım yok "PSU'n mutlaka harici kaliteli markalardan olsun derim... FSP den uzak dur, en düşük lc power 550 watt gibi bi şeyler al... " ne demek ıstedın bıraz acar mısın ayrıca asus vento 125$+kdv abı cok pahalı benım dedıgım kasanın da dıs gorunusu hosuma gıttı ayrıca o da 550w dıger soyledıklerını de tam olark anlamadım bıraz acarsan sevınırım. (kardesım potemkın)
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

xfx7900GS süper bir kart seçimi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoTemKiN_02

Ekran kartı hakkında pek bi şey söyleyemicem; ama HDD olarak seagate al ve feel kasa alma derim, Asus vento (fiyatı düştü baya) veya daha deişik bi şeyler al, PSU'n mutlaka harici kaliteli markalardan olsun derim... FSP den uzak dur, en düşük lc power 550 watt gibi bi şeyler al...

quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

şu monitör bence daha iyi ama sen bilirsin.SAMSUNG SYNCMASTER 225BW 22" 5ms LCD MONİTÖR özelliklerini karşılaştır ve bence 19'' alma.mesela işlemciyi e6400 al monitör olarak bu monitörü al.

Arkadaşa katılıyorum.

fsp neden uzak dursun
    ben bluestorm modelını almayı düşünüyorum 500 watt
    işlemci 6600 2,4 2024 ram olucak
    tabı 256lıkta bı ekran kartı
    neden fsp kötü bazı yerlerde onu övmüşler

• ati rodeon x1900 512mb
    piyasanın en iyisi
    kullan ve farkını gör

canlı alem gibim
  • quote:

Orjinalden alıntı: asadem

ati rodeon x1900 512mb
    piyasanın en iyisi
    kullan ve farkını gör

canlı alem gibim

alda oyun oynarken helikopter sesi dinle..
  • evet sesli olablir ama kartın kalitesi tartışılmaz ama deidğin gibide helikopter diel :D abartma
  • bence onları seçeceğine x1950 yi al daha iyidir
  • bence senin yazdıgın ilk sistem cok daha iyi +tull 1950pro
  • 7900 iyidir
  • herkes bir şeyler yazıyor kafa karıştıracak şeylerden kaçınmak lazım
    bence iki ekran kartıda xfx 79oo gs işe 1950 pro ortalama aynıdır ikiside memnun eder kasaya gelince bu kartlar çok elektrik yerler ve 550w lık feel gerçek değer değildir antec 480W gi ga tekkkkk te var 67 dolara işini görecektir boş kasa olarakta thermaltake mambo var 50$ iiyi çözüm olur.. monitör olarak samsung 940bw güzel seçim ama 205bw ye paran yeterse hem renk kalitesi hemde görüntü kaliten arktacaktır. ayrıca 205bw nokta ralığıylada diğer modellerden daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.