Şimdi Ara

Hangisinde yaşam daha iyi ? Beylikdüzü Esenyürt Avcılar.Yardım Lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben istanbulda uzun zamandır yaşiyorum. Yalnız hiç Beylikdüzü , Avcılar ve Esenyurt tarafında bulunmadım. Şu anda merterde oturyorum ve öğrenciyim. Buralarda evlerin fiyatları çok arttığından taşınmayı düşünyorum. Bu 3 bölgeden birisine taşınacam yani metrobüse yakın olduğu için. Size sorum şu olacak. Hangi bölge yaşam için daha uygun. Yani hem sosyal anlamda hem fiyat uygunluğu ve insanların hayata bakış açısı anlamında ( yani it kopuğun az olduğu ve sosyal insanların çok olduğu ) . Ayrıca ulaşım olarak mesala beylikdüzü veya esenyurtta ev tutarsam , hafta içi her gün İstanbul Üni Beyazit kampusune gidip gelmek zor olurmu ve ne kadar sürer gidip gelmek ? Konuyu doğru bir yere açtım mı yok mu bilmiyorum ama Bu konularda bilgisi olan cevap yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler....

• esenyurt merkezini tavsiye etmem . Avcılarda kentsel dönüsümden bir çok bina yeniden yapiliyor. Güvenli değil eski bina çok. Beylikdüzü daha mantıklı yeni gelişen bölge ama avm kültürü var orada yani çarşıya gidelim yok . Avcılar gezme açısından daha iyi diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 26 Eylül 2014; 2:28:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beylikdüzü iyidir sosyal bir bölge genç nufus fazla cafeler avmler hersey bulabilirsin . Esenyurt sana gore degil , avcılar da çok fazla esenyurtlu barındırıyor .
  • Beylikduzu..
    O taraflarda yasamiyorum ama hem ferahlik hem ulasim acisindan beylikduzu diger 2 semte oranla daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 saat arası beyazıt kampüste olursun
    beylikdüzü diyen arkadaşlar gürpınar taraflarından bahsediyor
    oralarda merterden daha da pahalı
  • Herkese çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Benim öyle gezip tozma gibi hevesim yok yani gündüzleri. Akşamlarıda arada bir hafta içi ve hafta sonları arkadaşlarla taksime falan çıkarız. gece geç saatlere kadar takıldığımız için metrobüse yakın olan bölgelerden ev kiralamak istedim. Ayrıca benim için önemli olan çevremde doğru düzgün sosyal insanların olması. Apaçi it kopuk değil. Ben bir yabancı uyruklu öğrenciyim ve bu yüzden arkadaşlarımda hem erkek olsun hem bayan yabancılar genelde. Bu yüzden böyle bir yerde yaşamayi tercih ediyorum
  • Benim size tavsiyem kira fiyatlarının uygun olduğu Marmara parkın arka tarafı mahalle olarak Mehterçeşme diye geçiyor oraya bakmanı tavsiye ederim hem metrobüse 10-15 dk yürüme mesefesi hemde alışveriş merkezlerine yakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avcılar nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • serk1984 kullanıcısına yanıt
    peki o dediğiniz yer iyi bir yermi ? yani çevresi nasıl ?

• Tercihen beylikdüzü olmazsa avcıların denizköşkler kısmı. Esenyurtu tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.