Şimdi Ara

Hangisini Alayım? (htc one m9 - iphone 6s - samsung galaxy s6)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lütfen yardım en iyi görüntü kalitesi, ısınmama ve şarj ömrü olanı alıcam. fakat en önemlisi wifi çekim gücü en çok olan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay iPhone 6 ve 8 gün M9 kullanmış biri olarak, telefonalrdan memnun kalsam da şarj süresi açısından uzak dur. iP6 nın 1810 Mah bataryasına karşın çok uzun süre şarj oluyor ve çabuk bitiyor. M9 ise aşırı ısınıyor ama genel olarak iyi.

Şu an Note4 kullanıyorum ve performans, batarya , ekran konusunda mükemmel iyi. Note 5 e geçmeyi planlarken sd kart girişi olmayışı ve yekpare kasadan dolayı kalmaya karar verdim.

Hala gelelim sizin konunuza. Aradığınız kriterler arasında S6 yı öneririm.

• imkanın varsa 6s'i bekle derim
  • Bence şuan için beklemek de fayda var 6s'in yanında sony'nin yeni modelleride gelecek
  • Beklemeni öneririm çünkü ilerleyen günlerde baba telefonlar geliyor.
  • z3 +
  • En iyi görüntü kalitesi ve şarj ömrü konusunda S6 ve ya Note 5 iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acele etme piyasa biraz daha otursun,elma 6s de gelsin bakalım bi.

İllaki tavsiye istiyorsan da,şuan alınası en güzel telefon S6 edge+'tır.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • M9

• güncel

• S6-m9 ve ip6 yı ciddi olarak kullandım M9 ve z3+ sd810 kullanıyor akıcılık olarak htc ve sony efsane olsalar da iş uygulama oyuna geldiğinde ısınan telefonlar işlemci gücünü kısıyorlar ve güç dengesizliği yaşıyorlar fakat yazılımlarından dolayı akıcılar. Galaxy s6 çok hızlı bir telefon işlemci kamera vs piyasayı duman etti fakat uygulamalrda vs. Çok iyi olmasına rağmen arayüz akıcılığı htc ve sony nin yanına yaklaşamaz ama işte htc nin 1cm kaınlığında kamerası kötü işlemcisi ısınıp performans düşüren cihazı olması m9 u eletiyor zira 1cm telefona birde kılıf takınca sıkıntı olabiliyor. İphone 6 ayrı bir kulvar kamerası çok iyi marketteki uygulamalrı çok kaliteli ios akıcı ama ben 5s ile iphone 6 yı yanyana kaydırma vs. Yaptığımda 5s daha akıcı geliyordu ayrıca müzik atma her bilgisayara telefonunu rahat bağlayamama gibi sıkıntılar var açıkçası iphone 6 yazılım yönünden uzun soluklu olabilir ama kasa yapısı yönünden gerek bombeli ve köşesi kasayla birleşik ekranı gerek yamulan kasası çok narin bir telefon yapıyor ve elden kayan bir telefon olmasıda var 6s ise bence olmuş bir telefon ama ios kullanıcısı değilseniz sıkıcı da olabilir size kalmış. s6 veya 6s öneririm diğer seçenekleri eleyin bence

• S6
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.