Şimdi Ara

hangisini alırdınız ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16.000 de kazalı s2000 mi yoksa 62.000 de kazasız s2000 mi yorumlarınızı bekliyorum ..

• KMsi o kadar fazla değil, kazasız olduğuna inanırsan "kazasız s200"i al. Başka detay vermemişsin bu kadar çıkıyor.
  • Arkadan itiş tecrübenizi ve kullanım amacınızı bilmiyorum ama bu aracı alıp modifiye edecekseniz, gazlayıp yanlayacaksanız sizin de vurmadan kullanmanız diğer S2000 sürücüleri gibi hemen hemen imkansız:) O zaman piyasa değerinin altında bir fiyata ufak tefek kazalı bir S2000 tercih edin. Yok ben keyfini çıkartacağım açar üzerini gezerim, arada bir gazlarım, ufak tefek boş yol gördüğüm zaman limitleri denerim derseniz daha düzgün bir araç bakın. Kolay gelsin
  • o aracın keyfi yanlayarak çıkar
    62.000 deki s2000 arıza çıkartırmı diğerinin pert kaydı yok ama airbagler açılmış çok kararsızım
  • aırbaglar acıldysa saglam yemıs demekkı ole bır araba alma derım sadece kaporta parcaları degısmısse olur ama anladıgım kadaryla saseye kadar deymıs bole bır araba alırsan guvenlıgını rıske atarsın 62.000km den cok sıkıntı olcagını sanmıorum=)
  • 62.000
  • Göstermek lazım ustaya masraf açmayacak durumda ise ucuz olanı tercih et zaten diğer s2k lar gibi sende yanlarken azda olsa patlayacaksn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım?
    geçen ay açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.