Şimdi Ara

Hangisini almak mantıklı? Xiaomi Mi 8 Lite vs Huawei Mate 20 Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Mate 20 Lite 2000 tl 64gb 4gb ram

Xiaomi Mi 8 Lite 1580 tl 64gb 4gb ram

Xiaomi Mi 8 Lite 1900 tl 128gb 6gb ram

veya farklı önerileri olanlar?

• hocam basini agritma honor 10 lite al hepsinin bilesimi 1630 tl uzulmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    32 gb depolaması ve 3 gb rami var. Arkası ve etrafı plastik olduğunda ilerleye zamanlarda çatlama veya boya atması yapabilir.
  • erdi8706 kullanıcısına yanıt
    mi 8 se ye ne dersiniz facebook çin pazari grubunda ve istanbulda baxi yerlerde var 1600 tl civari ama garantisizmis

• Mate 20 mi8 lite birbirlerine denk telefonlar, ama bu devirde Ramin 6 olması daha iyi olurdu mate 20 nin en kötü yanı sesi çok kısık. Mi 8 se daha iyi bir tercih olur. Ekranda işlemcide daha başarılı bir cihaz.

• Bende bu cihazlar arasında gittim geldim, kızılötesi ve nfc'den dolayı mi note 3 aldım.
  • Bence xiaomi 8 lite 6gb versiyon, ben de telefon bakıyorum 6gb ram li versiyonlar önceliğim. Ancak note pro7 çıkacak vs. bunlar piyasaya hep pahalı giriyor. 8 lite piyasaya 2500 TL'den girdi. Gerisini sen düşün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnce eleyip sık dokudum ve Xiaomi Mi 8 Lite 1900 tl 128gb 6gb ram almaya karar verdim.
    Ülkemize gelmemiş olan note 7 pro dahil inceledim. Note 7 pro çerçevesi beni hemen kendinden soğuttu. 1 Haftadır herşeyi inceledim. Ekran kalitesi, bluetooth 5.0, Kasası, Pil, işlemci, fiyat performans olsun hepsine baktım ve bana göre bu kadar düşünmeye gerek yok muş Xiaomi Mi 8 Lite 1900 tl 128gb 6gb ram çok çok mantıklı.

İncelemelerimde Xiaomi Redmi Note 6 Pro, General Mobile GM 9 Pro, Asus Zenfone Max Pro,
    Xiaomi Mi A2 Lite, Xiaomi Pocophone F1,Huawei P Smart, Huawei Mate 20 Lite, Huawei P20 Lite, Xiaomi mi max2, Honor belki daha hatırlayamadıklarım vardır. Fiyat bandım en fazla 2500 tl olarak düşünmüştüm. Bütçesi almaya uygun olanlara 128 gb 6 gb ram bütçesini daha düşük belirleyenler içinde 64 gb 4 ram alması ben mantıklı olan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.