Bildirim
Hangisini almak mantıklı? Xiaomi Mi 8 Lite vs Huawei Mate 20 Lite
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam basini agritma honor 10 lite al hepsinin bilesimi 1630 tl uzulmezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
32 gb depolaması ve 3 gb rami var. Arkası ve etrafı plastik olduğunda ilerleye zamanlarda çatlama veya boya atması yapabilir. -
mi 8 se ye ne dersiniz facebook çin pazari grubunda ve istanbulda baxi yerlerde var 1600 tl civari ama garantisizmis
Mate 20 mi8 lite birbirlerine denk telefonlar, ama bu devirde Ramin 6 olması daha iyi olurdu mate 20 nin en kötü yanı sesi çok kısık. Mi 8 se daha iyi bir tercih olur. Ekranda işlemcide daha başarılı bir cihaz.
Bende bu cihazlar arasında gittim geldim, kızılötesi ve nfc'den dolayı mi note 3 aldım. -
Bence xiaomi 8 lite 6gb versiyon, ben de telefon bakıyorum 6gb ram li versiyonlar önceliğim. Ancak note pro7 çıkacak vs. bunlar piyasaya hep pahalı giriyor. 8 lite piyasaya 2500 TL'den girdi. Gerisini sen düşün. -
İnce eleyip sık dokudum ve Xiaomi Mi 8 Lite 1900 tl 128gb 6gb ram almaya karar verdim.
Ülkemize gelmemiş olan note 7 pro dahil inceledim. Note 7 pro çerçevesi beni hemen kendinden soğuttu. 1 Haftadır herşeyi inceledim. Ekran kalitesi, bluetooth 5.0, Kasası, Pil, işlemci, fiyat performans olsun hepsine baktım ve bana göre bu kadar düşünmeye gerek yok muş Xiaomi Mi 8 Lite 1900 tl 128gb 6gb ram çok çok mantıklı.
İncelemelerimde Xiaomi Redmi Note 6 Pro, General Mobile GM 9 Pro, Asus Zenfone Max Pro,
Xiaomi Mi A2 Lite, Xiaomi Pocophone F1,Huawei P Smart, Huawei Mate 20 Lite, Huawei P20 Lite, Xiaomi mi max2, Honor belki daha hatırlayamadıklarım vardır. Fiyat bandım en fazla 2500 tl olarak düşünmüştüm. Bütçesi almaya uygun olanlara 128 gb 6 gb ram bütçesini daha düşük belirleyenler içinde 64 gb 4 ram alması ben mantıklı olan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X