Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 ay önce konu açmıştım mazda3 alınırmı diye ortak kanı alınır olarak çıkmıştı fakat oluşan bazı aksiliklerden ötürü bütçem düştü ekonomik bir araç arayışına girdim. Sizden fikirlerinizi almak istedim. Yılda 10 bin km yi geçmem ama dizel alsam yeni nesil dizel motorlar nasıldır sonuçta fazla kullanmayacağım dizel motor sürekli kullananlar için olduğundan bende sıkıntı yaratırmı genelde hafta sonları kullanacağım aracı

Fiat punto 1,3 dizelmi 1,4 benzinlimi
    Toyota yaris 1,33 mü
    chevrolet aveo 1,3 hackback mi

alternatif olarak önerebileceğiniz başka araçlarda olabilir bütçem 20,000 - 30,000 arası 2010 ve üzeri araç olur üstüne 2-3 daha koy şunu alın demeyin lütfen olsa 5-6 koyar mazda3 alırdım ama yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefes34 -- 21 Ekim 2013; 16:17:39 >

• 10.000 km yaıyorsanız dızele gerek yok bunların ıcınden aveo benzınlı alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORTALDANCE

10.000 km yaıyorsanız dızele gerek yok bunların ıcınden aveo benzınlı alınır

2. eli punto yada yaris kadar iyimidirki ?
  • hocam 30 bin tl para veriyorsun ilk düşündüğün 2. elde satılır mı mı...??

yapmayın araç alırken ilk olarak donanımı kalitesi yakıtı nasıl bana uyarmı parçası bakımı masrafı nedir benzinse lpg uyumlumu dizelse kaç km gitmiş turbosu mazot pompası nasıl olmalı..

bunu sizi üzmek için değil bende siz gibi düşündüm clıo 4 aldım reno nasılsa satılır dedim bidaha reno bayisinin önünden geçmem 4 ay kadar bindim her gün sinir sitres bi yolculuk pisikolojim bozuldu aracın her tarafından gacır gucur ses gelirmi geliyor işte kullandığı malzeme ne kadar kalitesiz ise.. yada bin bi araca nasıl gidişi yeterlimi diye..

bence 30 bin kolay kazanılmıyor sürekli al sat yapan galerici değiliz ki al sat vergisi 500tl
    bence siz bu ölçüde bi değerlendirin derim.. bi avrupa araç alırsın bi aynası kırılır 800-1000tl ye değiştirirsin ancak bi hundaı fiat kıa yarı yarıya daha hesaplı..
    yarisin daha arka camları manuel donanım fakiri 2. eli iyi olsa ne olur ki..

• birazda şans işi kimisi var çok memnun aracından kimisi önünden geçmem diyor amcamın oğlunda megan var araç bence harika dizel olmasına rağmen 120 ile gidilirken bile neredeyse ses almıyor içeriye kimisi var sizn gibi önünden geçmem diyor yaris donanım özelliklerine göre illaki manuel olanıda vardır arka camların fakat elektrikli olanlarıda var 2011 modellerde sizin dediğiniz gibi ilk olarak donanım kalitesine bakın diyorsunuz bende ilk önce onu ön planda tuttum mazda3 e karar verdim fakat olmadı bazı sebeplerden dolayı o yüzden her konuda alternatif olacak araç arayışına girdim ağırlık olarak punto basıyor benim gözümde düşünceleriniz için teşekkürler
  • makyajlı focus 1.6i 115 bg collection. lpg uyumlu.
  • HERKESE TEŞEKKÜRLER 2012 MODEL PUNTO EVO 1.4 DYNAMİC BENZİNLİ ALDIM YARIN SATIŞINI YAPACAĞIZ UMARIM DOĞRU TERCİH YAPMIŞIMDIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.