Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar 4 telefon arasında kaldım bi yardımcı olursanız memnun olurum.sizce samsung galaxy A7 , galaxy E7 , galaxy S4 veya Note 2 bu telefonlar arasında kaldım.hangisini almalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zengin1907

Öncelikle Merhabalar 4 telefon arasında kaldım bi yardımcı olursanız memnun olurum.sizce samsung galaxy A7 , galaxy E7 , galaxy S4 veya Note 2 bu telefonlar arasında kaldım.hangisini almalıyım.

Samsung alacaksanız e7 yada note3 neo alabilirsiniz.Ama note serisini daha özellikli olduğunu düşündüğüm için sizi üzmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengin1907

Öncelikle Merhabalar 4 telefon arasında kaldım bi yardımcı olursanız memnun olurum.sizce samsung galaxy A7 , galaxy E7 , galaxy S4 veya Note 2 bu telefonlar arasında kaldım.hangisini almalıyım.

Samsung tercihim değil ama A7 en iysi
    Sony Apple LG bak

• Daha farklı telefonlara bakın bence.

• zengin1907 Z kullanıcısına yanıt
    Kriterleriniz nedir ?
    Ben E7 kullaniyorum.
    Artı ve eksilerinden bahsedeyim.
    + Büyük ekran. Ve ekran parlaklığı muazzam.
    + Sistem gayet stabil. Menü ve uygulamalarda gayet akıcı. Yeni touchwiz iyi iş çıkarıyor.
    + Kamerası gündüz ve makro çekimlerde başarılı.
    + Pili muazzam. Gün boyu 3g açık halde 7 saat ekran süresi alıyorum. Sırf 1 saati oyun.
    + Tasarımı güzel. İnce bir telefon.
    + Cihaz kolay kolay ısınmıyor. Bir tek sarja takılı halde oyun oynarken isindigina rastladim ki bu çok normal.
    + Çoklu pencere özelliği gerçekten işe yarıyor.
    + 4g destekliyor.

- Kamerasi gece çekimlerinde pek tatmin etmiyor.
    - Oyun performansı üst seviye cihazları aratabilir. Her oyunu normal bir şekilde oynarsiniz ama örneğin bir patlama sahnesinde fps baya düşüyor.
    - Hoparlör ses seviyesi biraz düşük.

Benim için en önemli kriter pil ve akıcı bir arayüz idi ve beklediğimi fazlasıyla buldum. Bu fiyat aralığında iyi bir telefon şahsi görüşüm.

• Büyük ihtimal A7 alacağım ancak sarj durumu nasıldır ? sistemde 2600 mAh yazıyodu buna göre sarjı kaç saat kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengin1907 -- 3 Temmuz 2015; 4:17:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.