Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar epeyi zamandır televizyon almak istiyorum her gittiğimiz yerde başka bir yorum başka bir televizyon önerisi geliyor en son iki televizyon arasında karasız kaldı:
    -LG 55UF8507
    -Samsung 55JU7000
    hangisini almalıyım eksileri(-) artıları(+) nelerdir veya başka bir televizyon önerirmisiniz siz olsanız hangisini alırdınız ?
    Şimdiden teşekkür ederim

Hangisini Almalıyım? Hangisini Almalıyım?

• Öncelikle merhabalar. ben foruma yeni üyeyim sanırım siz de öylesiniz. O yüzden cevap vermek istedim.

LG'nin ürünü gerçek panel hızı olarak 50 hz'lik bir destek sağlıyor. Yazılımla 1500 herze çıkıyor. Fakat bu denli yazılımsal farklar geçişlerde kasmalara sebep olabilir .

Bu ürün Smart Tv'si için 4 Gb'lık bir depolama alanı sunuyor. makul sayılabilecek bir oran.

Smart Tv bazında dahili akıllı etkileşimi yok deniyor. Harici olarak etkileşim sağlayabilirsiniz.

Ürünün artısı 60 herze kadar 4k yayınları destekliyor.

Aydınlatma teknolojisi olarak sanırım 550 kandela/m2 bir parlaklık ışınımı sağlıyor.

Yine güçlü bir Ips paneli var.

Ses özellikleri olarak birçok yazılımı destekleyen bir ürün. Ama zannediyorum Subwoofer yok.

Her türlü alıcıya uygun Dvb T2 'de dahil.

Enerji sarfiyatı olarak benzer rakiplerine göre gayet rekabetçi ve az tüketiyor.

Samsung Ürünü ;

1000 herzlik yazılımsal düzeltme kullanıyor. Gerçek panel hızı zannediyorum 50-100 arası.

4k'nın bütün bantlarına sahip. 60 herze kadar.

Renk canlandırmayla ilgili Purcolour teknolojisi kullanıyor.

Ultra temizleme ve görüntüde akıcı geçiş sağlayabilir.

Ses özellikleri olarak Lg'nin desteklediği hemen hemen tüm yazılımları destekliyor. Lg 1-2 tane daha fazla destekliyor.

Tüm karasal alıcılar bu üründe de var.

Panel aydınlatma teknolojisi olarak sanırım 450-500 kandela bir parlaklık sağlıyor. Lg'ye göre biraz daha düşük.

2 tane modül alıcı bulunuyor. Yani Digitürk, Dsmart, Tivibu vb gibi modüller için.

Enerji sarfiyatı Lg'den daha yüksek.

Oyun ikisinde de olur.

Başka özellikleri araştırıp bulursam yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    geçen ay açıldı
    Hangisini tercih etmeliyim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.