Şimdi Ara

Hangisini Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini almalıyım hazır veya toplama ? aklımda bu var.http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/exper-xcellerator-vx1-intel-core-i5-3570k-34ghz-8gb-ddr3-500gb-hdd-1gb-nvidia-gtx650-win8/productdetails.aspx?I_ID=65352

fakat yakınlarım daha ucuza toplarsın diyor fakat eksik toplarım felan diye korkuyorum. Bunu önerirmisiniz ?

Veyatta önermezseniz oyun bakımından güçlü max 2000 tl. ''VATAN COMPUTER'' den bir bilgisayar toplayabilirmisiniz eksiksiz. ( hoparlör mouse vb. dahil değil)

Bayram sonrası almayı planlıyorum lütfen sıkıntıya sokmayacak bir şey toplarmısınız ya da o hazır bilgisayar güvenilebilir mi çünkü alta indikçe oyun için üretildi felan yazıyor yukarıdaki linkte anlayamadım doğrusu

• kendiniz toplayın 2 bin tl nedir 2 tane oyun pc si cıkarırım ben o paraya
  • 2000
  • Sana tek tavsiyem anakart ve işlemciyi yüksek tut ramide iyi bir şey al. Gerisi kendiliğinden tamamlanır zaten ha birde power sağlam bir şey al. Monitörü forumdan garantisi bitmemiş 2. el iyi birşeyde alırsın.
    Anakart ve işlemciyi yüksek tut seni performanslı baya bir zaman idare edecektir. Tabi artık ssd olmadanda olmaz sadece sistem için bir ssd al mutlaka. Kendin topla
  • Amd FX-8150 X8 3.6 Ghz 16Mb Cache işlemcide alabilirsin hatta ekran kartınıda amd alırsan amdnin gpuyla işlemciyi birlikte kullandıran programıda mevcut render falanda yaparsan ilerde tadından yenmez :)
  • Kendin toplayacaksan forumda bir arkadaş vardi 0 kutusu açılmamış ssd vardi linkini veririm eğer istersen süper bi fiyata modelini hatırlamıyorum kampanyadan almış 200 tl ye 128gb kingston hızları da çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewatchthis

Hangisini almalıyım hazır veya toplama ? aklımda bu var.http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/exper-xcellerator-vx1-intel-core-i5-3570k-34ghz-8gb-ddr3-500gb-hdd-1gb-nvidia-gtx650-win8/productdetails.aspx?I_ID=65352

fakat yakınlarım daha ucuza toplarsın diyor fakat eksik toplarım felan diye korkuyorum. Bunu önerirmisiniz ?

Veyatta önermezseniz oyun bakımından güçlü max 2000 tl. ''VATAN COMPUTER'' den bir bilgisayar toplayabilirmisiniz eksiksiz. ( hoparlör mouse vb. dahil değil)

Bayram sonrası almayı planlıyorum lütfen sıkıntıya sokmayacak bir şey toplarmısınız ya da o hazır bilgisayar güvenilebilir mi çünkü alta indikçe oyun için üretildi felan yazıyor yukarıdaki linkte anlayamadım doğrusu

hocam büyük ihtimalle fiyatına bakmadan kasası güzel diye expere baktınız :D neyse 2000 tl ye çok güzel pc toplanır oyun oynayacaksanız işlemcinizi amd seçin eğer photoshop programlama veya çizimle uğraşcaksanız intel alın. eksik toplama diye bişi yok vatandaki adamlar size orda yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.