Şimdi Ara

HANGİSİNİ ALSAM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saygıdeğer arkadaşlar uydu alıcısı almam gerekiyor. Açıkcası pek tecrübeli değilim. Kayıt yapıyor olsun istiyorum. SANSUI SPV-7500 80 GB PVR ya da SEOUL HIREMCO serisinden birisini tercih etsem hangisini önerirsiniz. 150-200 TL arsı bir bütçe ayırdım. Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler.

• Ya çok zor bir soru mu sorduk anlayamadım.
  • hıremco daaha ıyı bır cıhazdır kesınlıkle
    netıcesınde de USB den PVR calısıyor yanı + hdd alırken TB da kullansan yok demıyor neden baglı kalasın kı ;)

quote:

Orjinalden alıntı: kaaneralp

Saygıdeğer arkadaşlar uydu alıcısı almam gerekiyor. Açıkcası pek tecrübeli değilim. Kayıt yapıyor olsun istiyorum. SANSUI SPV-7500 80 GB PVR ya da SEOUL HIREMCO serisinden birisini tercih etsem hangisini önerirsiniz. 150-200 TL arsı bir bütçe ayırdım. Bilgilendirmeler için şimdiden teşekkürler.
  • sadece türksat izleyeceksen ve kayıt ve çift tuner ile PIP özelliğine ihtiyacın varsa sansui al, çok iyi bir makine.. seoul alacaksan'da hdd kayıt kapasitesine bağlı kalmadan kanalalrı kayıt yapabilirsin, emu özelliği sayesinde ntv gibi biss şifreli kanalları izleyebilirsin, 2 çanağın varsa yabancı uydulara bakabilirsin.

seçim senin, 2sini netten iyi araştır.
  • Dreambox 500s al. Kayıt için bilgisayara ihtiyacın olacaktır ancak özellik olarak, şifreli kanalları çözmeek amaçlı olarak en uygun seçimdir.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Benim için sadece Türksat yeterli. Kayıt olayını da çocuklar için düşünüyorum; çocuk kanallarındaki, eğitici program ve filmleri kaçırmamak için.
  • o zaman goldmaster 76100 pvrfta veya 74200 pvrfta öneririm türksattaki yumurcak tv,trt çocuk ve cartoon network kanallarıyla alakalı çalışma yapabilirsin. iyi seyirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    3 hafta önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.