Şimdi Ara

Hangisini önerirsiniz?? 50' - 55'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evime televizyon almayı düşünüyorum. Aşağıdaki iki model dikkatimi çekti. Sizce hangisi daha uygundur.. Alımda 50" - 60" arası modeller var.. Bütçemde 3000 TL max. Yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/panasonic-tx-l50etw60-50-600hz-wifi-uydu-alicili-dlna-usbmovie-smart-3d-led-tv-2-adet-gozluk/productDetails.aspx?productId=evpantxl50etw60&categoryId=163192

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-55la660s-55-400hz-wifi-usbmovie-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-6-adet-3d-gozluk-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evlg55la660s&categoryId=163192#Yorumlar

Normalde xbox 360 ve bilgisayarı tv ye bağlayıp film falan izliyorum..

• panasonic al lg den uzak dur kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

panasonic al lg den uzak dur kardeş..

saolasın arkdasim, peki bu lg lerdeki dual play olayi nasildir? Perfomansi iyi midir? Bilgin var mi?

• quote:

LG den uzak durmasının sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

LG den uzak durmasının sebebi nedir?

kaliteden yoksun plastik kokulu ucuz adi üretim..yeterli sanırsam
  • Farklı LG lerden bahsediyoruz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 24 Temmuz 2014; 10:58:41 >
  • Arkadaslar marka konusundan ziyade modellerle ilgili bilgi verebilir misiniz? Tskler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vermilion

Arkadaslar marka konusundan ziyade modellerle ilgili bilgi verebilir misiniz? Tskler.

LG nin üst segment ürünlerinde bile özellikle 2013/2014 modellerinde birçok sorunlar var ve bu sorunlar devam ediyor .Foruma bir göz gezdirirseniz LG ile ilgili yazılanları görebilirsiniz. Panasonic te servis gelir ürünün kurulumunu yapar ve bir daha çok nadir olarak servisle işiniz olur.Yalnız panasonic markası Türkiye den çıkma kararı aldı. ama Servis garantisini 2 yıl olarak vermeğe devam ediyor.Hepsi burada dan ya da hızlıal dan ürünü alabilirsin aldığın ürünler son kalan kapalı kutular ...
  • Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Sonuç olarak Panasonic TX-L55ET5E modelini kapalı kutu olarak satın aldım.. Ve inanılmaz derece de memnunum. Ürün 2012 model olmasına karşın, işçilik ve kalitesi gözle görülür şekilde fark ediliyor. Bunun haricinde Panasonic daha önceden distribütör vasıtasıyla varken, kendisi gelmeye karar vermişti. Şimdi kendisi çıkıyor ancak yeni bir distribitör bu sefer geliyor.. Kısacası ürünler piyasada kalmaya ve destek verilmeye devam edilecek.. Daha önce samsung ve lg kullanan biri olarak özellikle malzeme kalitelerinde muazzam fark olması ve görüntü deki kalite beni ciddi anlamda etkiledi. Almaya düşünenlere tavsiye ederim.
  • Öncelikle hayırlı olsun Kapalı kutu olarak aldığnıza emin misiniz? Nereden ve kaça aldınız? 50ETW60 Modelini de alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: supron

Öncelikle hayırlı olsun Kapalı kutu olarak aldığnıza emin misiniz? Nereden ve kaça aldınız? 50ETW60 Modelini de alabilirsiniz...

50etw60 arıyorum ama netten baska yerde bulamadım. netten almaya da cok guvenemiyorum acıkcası. hepsiburada 2.600'e veriyor ama dedigim gibi guvenemedim. tv'de bir sorun cıkarsa kiminle muhatap olacagız? malum panasonic ayrıldı turkiyeden. geri paketleyip kargo-iade olayları gozumu korkutuyor. magazada kapalı kutu bulsam tereddut etmeden alırım. yoksa da sony w815b almayı dusunuyorum.
  • supron kullanıcısına yanıt
    Selamlar, kapali kutu aldigima eminim. Bununla ilgili servis geldiginde zaten onayini aldim. Urun buyuk marketlerin stoklarında kalan ve bir sekilde bayilere gecen urundu.. Benim urunun kutusunda teknosa yazmasına ragmen, ankaradaki bir bayiden aldim. Gittigidiyor uzerinden buldum urunu.. Dedigim gibi kurulum yapan servis urunun 0 olmasini onayladi ve kurulumu gerceklestirdi. Oldukca da memnunum.
  • Flo_Rida F kullanıcısına yanıt
    Arkadasim oncelikle internetten alisverise guvenmeni tavsiye ederim, ki hele bide hepsiburada bu konuda oldukca guvenilir bir sitedir. Ben zaten 50ETW60 ile arasında kalmistim. 50" olan model 2013 modeli, benim aldigim ise 2012 modeli.. Ben aradaki 5" fark için 2012 modelini aldim ve en ufak pismanligim yok cunku urun ozellikleri oldukca ust seviye.. Bunu zaten kutudan cikinca fark ediyorsun. Bunun haricinde sony icin bise diyemem sonucta uretici olarak dunya devi bir firma. Ancak ben ciddi anlamda panasonic ten memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flo_Rida

quote:

Orijinalden alıntı: supron

Öncelikle hayırlı olsun Kapalı kutu olarak aldığnıza emin misiniz? Nereden ve kaça aldınız? 50ETW60 Modelini de alabilirsiniz...

50etw60 arıyorum ama netten baska yerde bulamadım. netten almaya da cok guvenemiyorum acıkcası. hepsiburada 2.600'e veriyor ama dedigim gibi guvenemedim. tv'de bir sorun cıkarsa kiminle muhatap olacagız? malum panasonic ayrıldı turkiyeden. geri paketleyip kargo-iade olayları gozumu korkutuyor. magazada kapalı kutu bulsam tereddut etmeden alırım. yoksa da sony w815b almayı dusunuyorum.

Güven ile hem hepsiburada dan hem de hızlıal dan alabilirsiniz İki si de kapalı kutu halinde geliyor.Herhangi bir sıkıntı olduğunda ya da ürünü beğenmemeniz durumunda internetten aldığınız için koşulsuz iade hakkınız var 14 gün içersinde .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.