Şimdi Ara

Hangisini seçersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakın zamanda araç almayı düşünüyorum ama biraz kararsız kaldım.
    Siz olsanız hangisini seçersiniz ve neden?

Yeni Mazda 3 HB Reflex SKYACTIV-C 1,5 120 PS MT 6 ileri otomatik Kırmızı Benzin

Arabaya bayıldım. Araba segmentindeki en lüksü gibi geldi bana içi Bmw ve Mercedesi andırıyor.
    Sadece biraz çok yakıyor. Testlerde izledim 7.5-8 lt /100km şehir içi ve tüp takılmıyor. kafamı kurcalayan tek tarafı bu.
    Liste Fiyatı 76.000 tl

Seat Leon 1.4 TSI 124 Hp S&S FR

Arkadaşımda var hoşuma gitti. m3 e göre az yakıyor ve tüp takılabiliyor. Liste Fiyatı 65.000 tl

Honda Civic HB 1,4L i-VTEC Elegance Düz 1339 cc Benzin

İlk göz ağrım seviyorum bu aracı. Liste Fiyatı 70.800 tl

Hangisini seçersiniz neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthsbs -- 3 Eylül 2015; 9:30:04 >

• kırmızı renkli manuel leon alırdım bu seçenekler arasından.
    hem piyasa hem fiyat olarak yapılacak en mantıklı seçim bu gözüküyor.
    motoru daha yeni bir teknoloji start stop güzel bir sistem 1.4 motor 125 bg turbo hem performans hem yakıt yönüyle diğerlerinden öndedir tipide güzel kırmızı cam tavanlı bir leon benim tercihim olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

kırmızı renkli manuel leon alırdım bu seçenekler arasından.
    hem piyasa hem fiyat olarak yapılacak en mantıklı seçim bu gözüküyor.
    motoru daha yeni bir teknoloji start stop güzel bir sistem 1.4 motor 125 bg turbo hem performans hem yakıt yönüyle diğerlerinden öndedir tipide güzel kırmızı cam tavanlı bir leon benim tercihim olurdu.
    leon yakıt konusunda cazip geliyor.
    mazda3 e aşık oldum
    civic ilk göz ağrım önümüzdeki ay alıcam inşallah seçebiirsem :D

otomatik almak istiyorum daha rahat oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthsbs

leon yakıt konusunda cazip geliyor.
    mazda3 e aşık oldum
    civic ilk göz ağrım önümüzdeki ay alıcam inşallah seçebiirsem :D

otomatik almak istiyorum daha rahat oluyor

Alıntıları Göster
    Honda daha dün 66 bin di, 4 bin zam gelmiş vay arkadaş ya...
  • Leon 1.4 tsi'a tüp takılabileceğini yazmışsınız. 7-8 bin lira para verilir, üstüne 80lpg-20benzin karışımı yakar. Mpi olmayan motora tüp takmak akıl kârı değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

Leon 1.4 tsi'a tüp takılabileceğini yazmışsınız. 7-8 bin lira para verilir, üstüne 80lpg-20benzin karışımı yakar. Mpi olmayan motora tüp takmak akıl kârı değil.
    evet bayılerı aradım %4 zam geldiğini 2000 tl ile 6000 tl arasında ark olduğunu söylediler
  • quote:

evet bayılerı aradım %4 zam geldiğini 2000 tl ile 6000 tl arasında ark olduğunu söylediler

Alıntıları Göster
    leon mantık, mazda aşk evliliği olur

mazda verisi neyse ona yakın yakar zira atmosferik. bunlar dışında yeni 308 bakın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 3 Eylül 2015; 17:19:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalı
    3 hafta önce açıldı
    Hangisini almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

leon mantık, mazda aşk evliliği olur

mazda verisi neyse ona yakın yakar zira atmosferik. bunlar dışında yeni 308 bakın bari.

Alıntıları Göster
    bu üçü arasından leon secilir.
  • Bunlar arasından Mazda 3 alınır

• Tsi motoru alip lpg takmak

• Mazda fiyat ve yakıt göz önüne alınınca eleniyor. Yeni civic hakkında fikrim yok yalnız tasarım olarak sütunlar eski kasadaki gibiyse, görüş açısı konusunda düzeltme olmadıysa civic mantıksız bir araç bana göre. Leon en mantıklısı duruyor.

• Leon Fr tabi ki soracaginiz soru olursa Muharrem abi eminim yardımcı olur Fr act dsg hakkinda..

• quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Leon Fr tabi ki soracaginiz soru olursa Muharrem abi eminim yardımcı olur Fr act dsg hakkinda..
    mazda kitapçıkta şehir içi 6.8 şehir dışı 4.8 diyor. fakat testlerde ve kullanı yorumlarında
    7.5 altında tüketim gören yok. ve ilerde tüp taktırmak istesem diyelim tüp takıl mıyor.
    amadeus99 dediği gibi aşk evliliği

leon kullanan arkadaşım var ısrarla leon al diyor. çok memnun olduğunu söylüyor.

mazda şunun dizelini yapsaydı gözü kapalı alırdım ki satışlarda patlama yapardı diye düşünüyorum. haftasonunu mazda3 ile test sürüşü yapacağım
    aşk mı mantık mı göreceğim :)

• quote:

mazda kitapçıkta şehir içi 6.8 şehir dışı 4.8 diyor. fakat testlerde ve kullanı yorumlarında
    7.5 altında tüketim gören yok. ve ilerde tüp taktırmak istesem diyelim tüp takıl mıyor.

leon kullanan arkadaşım var ısrarla leon al diyor. çok memnun olduğunu söylüyor.

mazda şunun dizelini yapsaydı gözü kapalı alırdım ki satışlarda patlama yapardı diye düşünüyorum. haftasonunu mazda3 ile test sürüşü yapacağım

hocam katalog değerini kimse tutturamaz tam olarak. zira genelde daha fazla trafiğe giriyor araçlar. burada kaymanın miktarı önemli. atmosferik araç çok kaymaz. turbo benzinlilerde coşabilirsin.

kuga 11.7 litre yakıyor örneğin

• quote:

diğerlerine oranla mazdaya tüp takılması daha olası bence ileride uygun montaj düzenlenecektir sonuçta atmosferik bir motor. tsi tüp olmuyor olsa da pek tasarruflu olmaz.

leon fiyatıyla önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philae

quote:

diğerlerine oranla mazdaya tüp takılması daha olası bence ileride uygun montaj düzenlenecektir sonuçta atmosferik bir motor. tsi tüp olmuyor olsa da pek tasarruflu olmaz.

leon fiyatıyla önde.

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa marka modelden ziyade dizel bir model bakmaya bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Bana kalırsa marka modelden ziyade dizel bir model bakmaya bakın

Alıntıları Göster
    leon akar .. 2. eli mazdadan çok daha iyi .. tek can sıkan doğuş firması..
  • Arkadaşım sen yanlış anlamadımsa mazdayı manuel yazmışsın, eğerki manuel alırsan rahatlıkla 7lt nin altında kullanırsın ve idda ediyorum leondan az yakar. Bende otomatik var ve nezamandır yakıt ortalamam 7.1

• Hicbiri. Bunlara ne tup takilir ne de benzinde binilir. Simdi cikar biri der benzin sorunu yok adamin sanane. E madem o zaman kuvvetli guzel bir sey alinabilir

Ha civice gelince hb kasa rezalet bence. Herkes sevmez o tasarimi. Ya nefret edersin ya asik olursun. Ortasi yoktur. Ben nefret edenlerdenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 4 Eylül 2015; 1:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Hicbiri. Bunlara ne tup takilir ne de benzinde binilir. Simdi cikar biri der benzin sorunu yok adamin sanane. E madem o zaman kuvvetli guzel bir sey alinabilir

Ha civice gelince hb kasa rezalet bence. Herkes sevmez o tasarimi. Ya nefret edersin ya asik olursun. Ortasi yoktur. Ben nefret edenlerdenim
    Mazda denir, Leon alınır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.