Şimdi Ara

Hangisini Seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yıllardır Turk Telekom Kullalanıyorum. Artık bıktım. Tüm Her şeyi sorun. Sadece 4Mbps alabiliyorum turk telekom ile. Oturduğum sitede KabloNet'in fiber altyapısı var. Turk Telekomun hipernet'i var ama onca yıl yaşadığım şeylerden sonra turk telekomu eledim. Bide 100M ilerimdeki sitede Superonline ve Turk Telekomun fiber altyapısı var. benim oturduğum sitede yok. Sadece 100M ilerisinde var ama bizde yok. Böyle olunca seçenek az kalıyor. Turk.net i mi yoksa Kablonet'i mi seçmeliyim. Karar veremedim?

• TBold4 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak için fiber altyapısı ping açışında daha iyi olur oyüzden kablonet

Fiyat/ performans / ev telefonu için türknet
    Ama türknete destek kaydı açtım 24 saatte döncez dediler şuan 6 gündür dönmediler
    Bide türknete geçersen özelden yaz benim kodumu atıyım hem sen hem ben 1 ay beleş internet kazanırız
  • Batuhanbay B kullanıcısına yanıt
    Söylemeyi unttum: Türknet klasik coğu herkese verdiğı gibi 35Mbps Download Teklif ediyor. Garip olan Fiber olmadığı halde Bulundugum adreste alabilecegim tahmini hiz 75Mbps'dir diyor Turk netin Sitesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBold4 -- 17 Kasım 2018; 18:9:48 >
  • TBold4 kullanıcısına yanıt
    75 mbps ayda 15 tl fazla ödeyince veriliyor
    Türknetli olduktan sonra 35 ten 75 e yükselte biliyorsun
    Direk 75 ile başlanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalıyım
    5 ay önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.