Ben geçenlerde bi pc toplamıştım oyun amaçlı gene sizlerin yardımıyla ve gayet memnunum ama pc canavar oldu monitör perişan :) İdare ediyordum ama artık iyicene bozuldu. Şuan çok para ayıramadığımdan 300 - 380 TL arası birşey düşünüyorum bu 2 monitör arasında kaldım.
Yanlış linkleri koymuşum :) Bana Gold' un cazip gelen tarafı bu 3 ay erteleme olayı taksitle almayı düşünüyorum da gene oradan bakarsak bu 2 sinden hangisini önerirsin ? Aralarında ki fiyat farkı vermeye değer mi ?
Sonradan verdiklerin arasında bende ilk ürünü öneririm.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
oyunlarda hız önemli bu yüzden lag sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsanız lg lere yönelin deniliyor forumlarda tavsiye edilen genelde lg led tv ler hız olayı monitörlerdedemi var ?
quote:
Orijinalden alıntı: nurdan_ner
quote:
oyunlarda hız önemli bu yüzden lag sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsanız lg lere yönelin deniliyor forumlarda tavsiye edilen genelde lg led tv ler hız olayı monitörlerdedemi var ?
O konuda bir bilgim yok.Bana marka olarak sorarsan LG daha iyi derim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nurdan_ner
quote:
O konuda bir bilgim yok.Bana marka olarak sorarsan LG daha iyi derim.
bende öyle düşünmüştüm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme