Şimdi Ara

Hangisini Tercih Etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 2 TB'lık seagate marka harddiski bizim ufaklık masadan düşürünce çalışmadı. Kafa atma sesi geliyordu. Biraz forumları ve youtubeyi karıştırınca içini açık kafayı başa almayı gördüm. Yorumlarda işe yaradığını belirten kişiler olunca ben de denemek istedim, denedim ama çalışmadı malesef. Tüm 20 yıllık arşivim, eşimle bekar eski fotolarımız, nişan ve düğün fotoğraflarımız, çocukların doğduğu andan şu ana kadar olan tüm fotoğrafları, rahmetlik annemin kimsede olmayan video ve fotoğrafları vs. her şeu içerisindeydi.

Birkaç anlayan arkadaşa sordum, içini açmasaydım olurmuş artık imkansız diyorlar. Neyse, vardır bir hayır dedim ve sakladım. Belki yıllar sonra bir yolu bulunur, kim bilir.

Şimdi sizlere şunu sormak istiyorum. Yeni bir harddisk almak istiyorum ama sitelere bakınca farklı farklı türler görmeye başladım. Eskiden sadece 2.5 inc mi yoksa 3.5 inc mi diye seçerdik. Şimdi bulut olan tür çıkmış, server gibi kat kat çekmeceli olan çıkmış, korumalı olan türler çıkmış, tv ve cep telefonna bağlanıp anında ve her yerde dosya paylaşımı olan çıkmış vs vs.

Özellikle düşmelere dayanıklı ve güvenli olması şartıyla hangisini seçmeliyim, bana sağlayacağı kolaylıklar nelerdir?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintage -- 21 Mayıs 2020; 3:23:53 >

• Ben 2tb seagate aldım
    pişman olur muyum acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.