Şimdi Ara

Hangisini tercih etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan'da tüm ürünlerde %25 indirim var fırsat bu fırsat deyip bir hdd almaya karar verdim 1,5 senedir 6 gb boş yerle idare ediyorum. iki ürün arasında kaldım. hdd fiyatları ha düştüha düşecek diye beklemekten iyice bunaldım yer sıkıntısından bir şey indiremez oldum artık canıma tak etti. Bu iki üründen hangisi daha mantıklı sizlerin fikrini almak istiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/wd-wd2002faex-35-2tb-caviar-black-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=52287

http://www.vatanbilgisayar.com/dahili-harddisk/seagate-st2000dm001-3,5-2tb-barracuda-sata-30-64mb-cache--7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=58492

arada 100 tl fark var hemen hemen anakartım gigabyte s2 işlemci intel dul 2,00 ghz

• http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st2000vx000-3,5-2tb-sv35-sata-30-64mb-cache-7200rpm-ncq-hard-disk/productdetails.aspx?I_ID=61039 ben bu ürünü aldım bu gun.....hiç okadar para verip almanı tavsiye etmem..umarım sorun yasamam...
  • Söyleyeceklerime ne kadar katılırsınız bilemem, ben de çok fazla tecrübeli değilim bu konularda ama Okadar paralar harcamanıza gerek yok bence, 2 TB hafızası olan dahili bir HDD tavsiye etmem ben. Çünkü hem çok pahalı, hem de oldu da bilgisayar çöktü, ya da HDD niz yandı diyelim, ister istemez tüm kayıtlar gidiyor, böylece senin okadar emek verip doldurduğun filmler müzikler vs uçup gider. 500 Gb lık bir HDD ve daha sonra harici kullanabileceğin bir HDD alırsın, depolamak istediğin tüm dosyalarını haricide toplarsın. o dosyalar elinin altında güvenli bir şekilde durur.
    Ben 5 yıldır bir haricim var onunla hiç sorun yaşamadan kullanıyorum. Gecen yıl WD marka HDD arızalandı ve içinde nevar ne yok hepsi uçtu gitti, allahtan her hafta harici HDD ye yedekleme yapardım da kurtardım öylece. Bu benim şahsi fikrim, kayda alırsınız ya da almazsınız orasını sizler bilirsiniz. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencakademi07 -- 29 Temmuz 2012; 21:32:14 >

• Teşekkürler yorumlar için cavier black 2 tb aldım artık canıma tak etmişti 2 tb karar kılmanın sebebleri var hali hazırda 800 gb kadar veri var(fotoğraf ve film) elimde begendigim filmleri arşivime alıyorum. Birde elimde 500 gb maxtor var onda nolur nolmaz diye en önemli olanlar onda yedekte kalacak yedekleyip kaldırıcam zaten sorunlu bir hdd önceleri harici hdd niyetiyle başlamıştım ama sonra bir çok etken bu kararımı degiştirdi. Neyse hayırlısı olsun hakkımızda bakalım zaman ne gösterecek. caviar black gelince ses konusunda baya korkuyordum ama ses yok gibi bir şey rezonansın önüne geçeçek basit önlemlerle hiç ses hissetmiyorsun. 1.5 sene aradan sonra blue ray'a devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminkarakus -- 1 Ağustos 2012; 23:30:03 >
  • Sorması ayıp Seagate niye almadınız, 100tl fark varken (yukarda yazmışınız zaten)? Bi de önemli mi bilmiyorumda SV35 ler eskide baya pahalıydı sanırım, şimdi daha uygun gibi. Eksende 280tl diyor fiyatına bi de.
  • Cavier black indirimden aldım. Ayrıca uzun araştırmalar sonucunda wd daha mantıklı olucağı kanısına vardım. Bariz performans üstünlügüde bu ürünü seçmemi etkiledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.