Bildirim
hangisini yapayım ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam
E6300 +
2GB DRR2 667MHZ RAM ALIN
unutmayın hocam ghz herşey olmadığını ıntel c2d larla gösterdir
artık işlemcilerin ghz değeri ne bakmak uanlış olur çekirdek seyısına bakacağız -
e6300+2gb ram(800mhz veya 667mhz)...........birde not: güzel bir anakart iyi olacaktır o sistemequote:
Orijinalden alıntı: pc-system1
hocam
E6300 +
2GB DRR2 667MHZ RAM ALIN
artık işlemcilerin ghz değeri ne bakmak uanlış olur çekirdek seyısına bakacağız -
6300+2gb ram 6400+1gb rame göre daha iyi olacaktır. özellikle ileridequote:
Orijinalden alıntı: Tolga95
e6300+2gb ram(800mhz veya 667mhz)...........birde not: güzel bir anakart iyi olacaktır o sisteme
Alıntıları Göster -
yani e6600 hiç önermiyorsunuzz ???quote:
Orijinalden alıntı: fortuneteller
6300+2gb ram 6400+1gb rame göre daha iyi olacaktır. özellikle ileride
Alıntıları Göster -
e6300 2gbram667 mhz yeterli olacaktırquote:
6300+2gb ram 6400+1gb rame göre daha iyi olacaktır. özellikle ileride
Alıntıları Göster -
6600 alacagım diye ramden, ekran kartından keseceğine 6300 al.quote:
Orijinalden alıntı: HAC_LI
yani e6600 hiç önermiyorsunuzz ???
Alıntıları Göster
yok param hepsine yeter dersen 6600 al tabi ki -
şu sistemi düşünüyordum amaquote:
6600 alacagım diye ramden, ekran kartından keseceğine 6300 al.
yok param hepsine yeter dersen 6600 al tabi ki
Alıntıları Göster
e6600
1 gb kingston ram
xfx 7900 gs xxx
gigabyte s3 veya asus p5b -
ramleri 2*1 olarak alsan daha iyi olur.quote:
şu sistemi düşünüyordum ama
e6600
1 gb kingston ram
xfx 7900 gs xxx
gigabyte s3 veya asus p5b
Alıntıları Göster -
ramleri arttırırsan daha ii olurquote:
e6600
1 gb kingston ram
xfx 7900 gs xxx
Alıntıları Göster -
quote:
e6600
1 gb kingston ram
xfx 7900 gs xxx
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: HAC_LI
e6600
1 gb kingston ram
xfx 7900 gs xxx
fena sistem değil hocam eğer ram lerde ileride güncelleme yapmayacasanız
2*512ddr2 667mhz alın
-
ya arkadaşlar aslında hala kararsızım biliyor musunuz ?quote:
Orijinalden alıntı: pc-system1quote:
Orjinalden alıntı: HAC_LI
e6600
1 gb kingston ram
xfx 7900 gs xxx
fena sistem değil hocam eğer ram lerde ileride güncelleme yapmayacasanız
2*512ddr2 667mhz alın
Alıntıları Göster
oyun amaçlı bir pc toplamak istiyorum bunun için ekran kartının yanında neyi yüksek veya iyi tutmalıyım yardımcı olur musunuz ?
-
İleride ram kolay bi şekilde yükseltilir ama işlemci aynı kolaylıkta olmayacaktır o nedenle ben 6600 + 1 gb diyorum.quote:
ya arkadaşlar aslında hala kararsızım biliyor musunuz ?
oyun amaçlı bir pc toplamak istiyorum bunun için ekran kartının yanında neyi yüksek veya iyi tutmalıyım yardımcı olur musunuz ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: venomvenom
İleride ram kolay bi şekilde yükseltilir ama işlemci aynı kolaylıkta olmayacaktır o nedenle ben 6600 + 1 gb diyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: venomvenom
İleride ram kolay bi şekilde yükseltilir ama işlemci aynı kolaylıkta olmayacaktır o nedenle ben 6600 + 1 gb diyorum.
Aynen benim yazıcağımı yazmışsın
Ekran kartına şimdi fazla yatırım yapma derim! 7600Gt ile idare DX10 çıkınca iyi bişi alırsın
-
Aklın yolu birdir metintekin kardeş. Ne güzel adam 1gb daha takar yanına 2.1 dual takılır hem de 10 sanıye sürmez bu işlem. Şimdi ben imzamdaki amd den core duo ya geçiyim diyom bi bilgisayar parası kadar upgrade parası gerekiyo (anakart + core2duo ) batsın bu dünyaquote:
Orijinalden alıntı: metintekinquote:
Aynen benim yazıcağımı yazmışsın
Ekran kartına şimdi fazla yatırım yapma derim! 7600Gt ile idare DX10 çıkınca iyi bişi alırsın
Alıntıları Göster
-
bence E6600 al derim kesinlikle. ram'i 1gb al şimdilik nolcak ilerde 2gb yaparsın çok rahat, ama işlemciyi bi kere alıyorsun unutmaquote:
Aklın yolu birdir metintekin kardeş. Ne güzel adam 1gb daha takar yanına 2.1 dual takılır hem de 10 sanıye sürmez bu işlem. Şimdi ben imzamdaki amd den core duo ya geçiyim diyom bi bilgisayar parası kadar upgrade parası gerekiyo (anakart + core2duo ) batsın bu dünya
Alıntıları Göster
-
bence de e6600 + 1gb ddr2 al. sonra biraz daha paran biriktikten sonra 1gb daha ekler 2gb ddr2 yaparsın.quote:
Orijinalden alıntı: Mene
bence E6600 al derim kesinlikle. ram'i 1gb al şimdilik nolcak ilerde 2gb yaparsın çok rahat, ama işlemciyi bi kere alıyorsun unutma
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: pc-system1
hocam
E6300 +
2GB DRR2 667MHZ RAM ALIN
artık işlemcilerin ghz değeri ne bakmak uanlış olur çekirdek seyısına bakacağızquote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
hocam
E6300 +
2GB DRR2 667MHZ RAM ALIN
artık işlemcilerin ghz değeri ne bakmak uanlış olur çekirdek seyısına bakacağız
-
quote:
Aklın yolu birdir metintekin kardeş. Ne güzel adam 1gb daha takar yanına 2.1 dual takılır hem de 10 sanıye sürmez bu işlem. Şimdi ben imzamdaki amd den core duo ya geçiyim diyom bi bilgisayar parası kadar upgrade parası gerekiyo (anakart + core2duo ) batsın bu dünya
Alıntıları Gösterquote:
Ben bu sene pc işlerini bıraktım upgrade le flaan uğraşmıom.Öss yi bi kazanayım büyük patlama yapcam ozaman forumdakiler bıkcak benden Yok hangi işlemci hangi anakart derken toplıcaz inş bişiler. Ama öncelikle öss belasından kurtulmam lazım! Bu sene Son şans
C2D ya geçmek kolay gibi görünüo ilk bakışta ama parçaları almaya başlayınca 100lük ler birer birer cepten çıkıo
-
ilerde ram eklersin daha rahat olur..şimdi tek 1 gb al bi vistayı görelim..duruma göre 1 gb eklersinquote:
Orijinalden alıntı: metintekinquote:
Ben bu sene pc işlerini bıraktım upgrade le flaan uğraşmıom.Öss yi bi kazanayım büyük patlama yapcam ozaman forumdakiler bıkcak benden Yok hangi işlemci hangi anakart derken toplıcaz inş bişiler. Ama öncelikle öss belasından kurtulmam lazım! Bu sene Son şans
C2D ya geçmek kolay gibi görünüo ilk bakışta ama parçaları almaya başlayınca 100lük ler birer birer cepten çıkıo
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- vt-d nedir
- işlemci ghz arttırma
- matlab sistem gereksinimleri
- tray işlemci nedir
- intel speed shift technology nedir
- tpm 2.0
- amd en iyi işlemci
- 8 gen 4
- hx işlemci nedir
- darboğaz testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X