Şimdi Ara

hangisinin motor sesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi sorum olucak sizlere motor sesi hakkında. porsche nin motor sesi her zaman bmw den iyimidir? daha açık olmak gerekirse, 2008 model 295 hp gücü, 3387 cc hacmi olan 2008 cayman s in mi motor sesi daha iyidir, 340 hp gücü, 2979 cc hacmi olan 2011 model bmw z4 ün mü sesi daha iyidir? ikisini de dinleme fırsatım olmadı. dinleyeniniz varmı yada kesinlikle porsche diyebilirmiyiz?

• Ses ile güç arasında daima doğru orantı olmadığı gibi, motor sıralı 6 silindir ile boxer 6'nın sesleri de farklı olacaktır. Kimi çığlık tarzı sesten hoşlanırken kimi de tok bir sesten hoşlanır.

Burada sormak yerine youtube'dan birkaç video aratırsanız kendiniz için en doğru cevaba ulaşırsınız diye düşünüyorum.
  • Boxer motorun sesi genelde beğenilir.

Benim öyle ses merakım yoktur ama...
  • Subaru boxer dizel

Porsche

Z4

• emekleriniz iiçn teşekkürler arkadaşlar ancak videolardan çok da belli olduğunu söyleyemem. sizin kişisel görüşleriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoz

arkadaşlar bi sorum olucak sizlere motor sesi hakkında. porsche nin motor sesi her zaman bmw den iyimidir? daha açık olmak gerekirse, 2008 model 295 hp gücü, 3387 cc hacmi olan 2008 cayman s in mi motor sesi daha iyidir, 340 hp gücü, 2979 cc hacmi olan 2011 model bmw z4 ün mü sesi daha iyidir? ikisini de dinleme fırsatım olmadı. dinleyeniniz varmı yada kesinlikle porsche diyebilirmiyiz?

Kesinlikle Porsche iyi gibi bir şey tabii ki diyemeyiz. Bu noktada kişisel beğeniler devreye girer.

Süper spor araçlar arasında en sevdiğim motor sesi Lamborghini araçlardan çıkan sestir.

2.0L motorlu araçlar arasında en sevdiğim motor sesi x20xev motor motor kodlu opel araçlardır.

1.6L motorlu araçlar arasında en sevdiğim motor sesi, Honda marka araçlardaki motorlardan çıkan sestir.

falan, flian yani. Bu değişkenlik gösterebilecek bir şey.

Ayrıca ben Bmw'lerin sesini Porschelerden daha çok severim.

Böyle amaçsız bir soruyu niye bu kadar uzun cevapladım onu da bilmiyorum.

• bmw'lerin sesi porsche'dan her zaman daha iyidir özellikle turbo porsche'lerin sesinde en ufak karakter bulamayız (carrera gt bunların dışında )
  • quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

arkadaşlar bi sorum olucak sizlere motor sesi hakkında. porsche nin motor sesi her zaman bmw den iyimidir? daha açık olmak gerekirse, 2008 model 295 hp gücü, 3387 cc hacmi olan 2008 cayman s in mi motor sesi daha iyidir, 340 hp gücü, 2979 cc hacmi olan 2011 model bmw z4 ün mü sesi daha iyidir? ikisini de dinleme fırsatım olmadı. dinleyeniniz varmı yada kesinlikle porsche diyebilirmiyiz?

Kesinlikle Porsche iyi gibi bir şey tabii ki diyemeyiz. Bu noktada kişisel beğeniler devreye girer.

Süper spor araçlar arasında en sevdiğim motor sesi Lamborghini araçlardan çıkan sestir.

2.0L motorlu araçlar arasında en sevdiğim motor sesi x20xev motor motor kodlu opel araçlardır.

1.6L motorlu araçlar arasında en sevdiğim motor sesi, Honda marka araçlardaki motorlardan çıkan sestir.

falan, flian yani. Bu değişkenlik gösterebilecek bir şey.

Ayrıca ben Bmw'lerin sesini Porschelerden daha çok severim.

Böyle amaçsız bir soruyu niye bu kadar uzun cevapladım onu da bilmiyorum.

hocam teşekkürler soru amaçsız diil, almayı düşünüyorum

• quote:

Arabayı motor sesine göre mi seçeceksiniz? Enteresan.
  • quote:

quote:

yok be hocam. şu an istanbulda değilim çok göremiyorum bu araçları bulunduğum yerde. ama forumun bilgisine güvenerek, eğer ki spor araç hissi vermiyorsa o motor sesi, bi kez daha düşünürüm

• quote:

quote:

quote:

yok be hocam. şu an istanbulda değilim çok göremiyorum bu araçları bulunduğum yerde. ama forumun bilgisine güvenerek, eğer ki spor araç hissi vermiyorsa o motor sesi, bi kez daha düşünürüm

Kesinlikle çok mantıklı dusunmussunuz. En dogru tercıh şekli.

• burda da soru sorulmuyo be kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.