Şimdi Ara

Hani minoxil saç cikariyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-12 ay gibi sonuç veriyor benim bildiğim. Bende de dökülme var ama kullanmak istemedim çünkü bırakınca olan saçı da döküyor diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • La ölüncr zaten toprağa karışıp gidecek
    Bırak saçı maçı

• minoxilin etkisini artırmak için biotin ve proscar gibi ilaçlarla desteklemek gerek
    ayrıca düzenli ve istikrarlı kullanım da önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

minoxilin etkisini artırmak için biotin ve proscar gibi ilaçlarla desteklemek gerek
    ayrıca düzenli ve istikrarlı kullanım da önemli

Proscari kullanmam hocam sakat is dht hormonunu baskiliyor

• Sakal için kullanıyorum ise yarıyor mavi kutusunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

6-12 ay gibi sonuç veriyor benim bildiğim. Bende de dökülme var ama kullanmak istemedim çünkü bırakınca olan saçı da döküyor diyorlar

Sac cikarsin ben hep kullanirim hocam sorun yokta daha cikmiyo simdilik

• Minoxil saç döküyor aksine, etrafımda kullananlardan gördüğüm; başta biraz saç çıkarıyor gibi oluyor sonra sürekli kullanmaya devam etmek lazım dökülmeyi biraz geciktiriyor sonra saçının döküleceği varsa dökülmeye devam ediyor. İlacı bırakınca hepten haşat oluyor
  • Arkadaşlar arada bir pm minoxil ile ilgili tavsiye isteyenler oluyor.

Buradan söyleyeyim tavsiye beklemeyin.çünkü bu öyle sadece minoxil ile bitecek birşey olmayabilir

Ben şimdi tekrar tedaviye başladım fakat

Minoxil , saç losyonu , şampuan ve besin takviyesi ayrıca mezoterapi ve ppr tedavisi görüyorum

Bu faydalıdır yada zararlıdır diyemem

Şu yanlışı burda kimse yapmasın yada yorumlara göre çare aramasın.herkesin görmesi gereken işlem farklıdır

Sadece iyi bir cildiye doktoruna gidin ve incelettirin ona göre tedaviye razı olun

Yoksa bu şekilde yorumlarla boş yere vaktinizi ve paranızı harcayacaksınız
  • oda fayda etmedıyse dıger urunlerı denemene gerek kalmadı en azından sac ektırmeyı dene
  • Sakın kullanma bir halta yaradığı yok iki yıla yakın kullandım bin pişmanım.

• Minoxil'i bende kullandım. İçerisinde minoxidil etkin maddesi var ve şans eseri bir ameliyat esnasında gözlemle bulunmuş madde. İsmi bile korkunç geliyor kulağa ki gerçekten olan saçlarınızdan da olmayın. Minoxil saç diplerinde ufak bir tüylenme yapıp saçın boşluklarını başlangıç aşamasında kapattı fakat 2 sene kullandım, 2 sene önceki fotoğraflarıma baktığımda normal saçlarımda artık tüy şeklindeydi.

Zigavus sarımsaklı şampuan kullanın saçlara iyi geliyor. Minoxili bırakır bırakmaz Zigavus kullanmaya başladım ve saç tellerimin güçlendiğini hissediyorum.
  • Bende minoxil kullandım, faydası yok. Yıllarca onu kullanacağınıza gidin saç ektirin.
  • Hadi ya minoxilde ise yaramiyosa ne yapcaz arkadaslar o zaman
  • Doktor tavsiyesiyle başladım,ilacı ömür boyu kullanman gerektiğini söylüyor zaten sana yazmadan önce.Amaç testesteronun yan ürünü olan DHT'nin saç köklerini öldürmesini önlemektir.Yani var olan saçı korumak konusunda avantajı olduğunu söyledi doktor.Ben 1 yıldır kullanıyorum.Genetik olarak saçlarım çok seyrek saç tellerim çok ince,önceleri saçları yıkadıktan sonra dökülen saç tellerini gözle görmek mümkün değildi fakat minoxile başladıktan sonra saç tellerinin tellerin kalınlaştığını gözümle gördüm.Bunun yanında prominoxil şampuan ve solgar biotin kullanıyorum.Solgar biotin piyasadaki en iyi biotin markası diye biliyorum.Bence bunun olayı saçlar dökülmeden kullanmaya başlamak ki olanı koruyabilesin.
  • ben zamanında cok kullandım önce hafif tüyler oluyor seviniyoruz ama aylar geçtikce etkisini kaybediyor ve döküyor sadece zarar .. tek çağre saç ekimi anadan doğma olmasada kel olmuyorsun sonuçta ha bi de saç gölgelendrmesi cıkmıs yeni dövme gibi oluyor oda mantıklı gibi ama araştırmadım hiç bilgim yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.