Şimdi Ara

Hani minoxil saç cikariyordu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine de ne olursa olsun, kimyevi şeyleri saça sürmemek gerekir.

Benim sana önerim. Lavanta suyunu ısıt ılısın sprey halinde başına sık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yine de ne olursa olsun, kimyevi şeyleri saça sürmemek gerekir.

Hocam sac cikarmam lazim lavanta sac cikarir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yine de ne olursa olsun, kimyevi şeyleri saça sürmemek gerekir.

Hocam sac cikarmam lazim lavanta sac cikarir mi

Lavanta hakkında bir çok olumlu yorum var. Belkide minoxilden daha fazladır. En azından doğal Araştırmanı öneririm.

Ayrıca çok fazla kafana takma. Yoksa sinir sistemini de bozarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boeing747

Doktor tavsiyesiyle başladım,ilacı ömür boyu kullanman gerektiğini söylüyor zaten sana yazmadan önce.Amaç testesteronun yan ürünü olan DHT'nin saç köklerini öldürmesini önlemektir.Yani var olan saçı korumak konusunda avantajı olduğunu söyledi doktor.Ben 1 yıldır kullanıyorum.Genetik olarak saçlarım çok seyrek saç tellerim çok ince,önceleri saçları yıkadıktan sonra dökülen saç tellerini gözle görmek mümkün değildi fakat minoxile başladıktan sonra saç tellerinin tellerin kalınlaştığını gözümle gördüm.Bunun yanında prominoxil şampuan ve solgar biotin kullanıyorum.Solgar biotin piyasadaki en iyi biotin markası diye biliyorum.Bence bunun olayı saçlar dökülmeden kullanmaya başlamak ki olanı koruyabilesin.

Minoxili omur boyu kullaninca saclarida omur boyu koruyacakmiymisiz yani hocam doktora gore

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

oda fayda etmedıyse dıger urunlerı denemene gerek kalmadı en azından sac ektırmeyı dene

Hocam yas 21 daha

• quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Sakın kullanma bir halta yaradığı yok iki yıla yakın kullandım bin pişmanım.

Ne kullancaz peki hocam

• quote:

quote:

Doktor tavsiyesiyle başladım,ilacı ömür boyu kullanman gerektiğini söylüyor zaten sana yazmadan önce.Amaç testesteronun yan ürünü olan DHT'nin saç köklerini öldürmesini önlemektir.Yani var olan saçı korumak konusunda avantajı olduğunu söyledi doktor.Ben 1 yıldır kullanıyorum.Genetik olarak saçlarım çok seyrek saç tellerim çok ince,önceleri saçları yıkadıktan sonra dökülen saç tellerini gözle görmek mümkün değildi fakat minoxile başladıktan sonra saç tellerinin tellerin kalınlaştığını gözümle gördüm.Bunun yanında prominoxil şampuan ve solgar biotin kullanıyorum.Solgar biotin piyasadaki en iyi biotin markası diye biliyorum.Bence bunun olayı saçlar dökülmeden kullanmaya başlamak ki olanı koruyabilesin.

Minoxili omur boyu kullaninca saclarida omur boyu koruyacakmiymisiz yani hocam doktora gore

Panpa bende 22 yaşındayım bak saçların dökülmediyse ama ileride dökülür diyorsan başla kullanmaya en azından 30 a kadar uzatırsın. Dökülen saçın yerine yenisini çıkartmıyor sadece tüyler çıkıyor.Ama saç tellerinde kesin kalınlaşma var yani %100 kendi gözümle görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Panpa bende 22 yaşındayım bak saçların dökülmediyse ama ileride dökülür diyorsan başla kullanmaya en azından 30 a kadar uzatırsın. Dökülen saçın yerine yenisini çıkartmıyor sadece tüyler çıkıyor.Ama saç tellerinde kesin kalınlaşma var yani %100 kendi gözümle görüyorum.

Sakak bolgeleri dokuldu hocam biraz ya olanlari korusun o bile yeter en azindan sabah aksam 5fis kullaniyorum birde icine avodart dutastaride atiyorum daha etkili olsun diye

• Size bu işin nasıl olduğunu anlatacağım.

Arkadaşlar öncelikle saçı döken şey testosteronun giçlü versiyonu olan DHT'dir bu hormon hedef dokulara giderek yağlandırır ve saçın beslenmesini, kan akışını engeller ve dökülmesine sebeb olur.

Bildiğiniz üzere kadınlar kel kalmazlar.
    bunun sebebi kanlarındaki erkeklik hormonlarının az olmasındandır.

Yapmanız gereken minoxille beraber erkeklik hormonlarınızı düşürmektir.

Peki bunu nasıl yapacaksınız?

Size kendimle ilgili birşey anlatacağım. Benim saçlarım 3-4 ay öncesine kadar gayet normaldi.

Bir gün zayıflamak için spora başladım ve daha verimli spor yapabileyim diye masturbasyon yapmayı bıraktım.
    ardından erkeklik hormonlarım tavan yaptı ve saçlarım aşırı şekilde dökülmeye ve açılmaya başladı.

Yani anladımki bu saç dökülmesinin tek çaresi erkeklik hormonlarımızı düşürmek. Peki bunu nasıl yapabiliriz?
    Minoxil kullanmanın yanında vücudumuzda üretilen testosteronu düşürmeliyiz. Testosteron düşürmede en etkili yöntem bol bol masturbasyon yapmak ve vegan(vejateryan) beslenme tarzıyla beslenmek olduğunu düşünüyorum. Çünkü et ve yağlı beslenme, stres kolesterol hormonlarımızı arttırıyor. Yeşil çay, kabak çekirdeği, keten tohumu ve soyalı ürünler erkeklik hormonlarını bastırmakta etkili araştırırsanız bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

Size bu işin nasıl olduğunu anlatacağım.

Arkadaşlar öncelikle saçı döken şey testosteronun giçlü versiyonu olan DHT'dir bu hormon hedef dokulara giderek yağlandırır ve saçın beslenmesini, kan akışını engeller ve dökülmesine sebeb olur.

Bildiğiniz üzere kadınlar kel kalmazlar.
    bunun sebebi kanlarındaki erkeklik hormonlarının az olmasındandır.

Yapmanız gereken minoxille beraber erkeklik hormonlarınızı düşürmektir.

Peki bunu nasıl yapacaksınız?

Size kendimle ilgili birşey anlatacağım. Benim saçlarım 3-4 ay öncesine kadar gayet normaldi.

Bir gün zayıflamak için spora başladım ve daha verimli spor yapabileyim diye masturbasyon yapmayı bıraktım.
    ardından erkeklik hormonlarım tavan yaptı ve saçlarım aşırı şekilde dökülmeye ve açılmaya başladı.

Yani anladımki bu saç dökülmesinin tek çaresi erkeklik hormonlarımızı düşürmek. Peki bunu nasıl yapabiliriz?
    Minoxil kullanmanın yanında vücudumuzda üretilen testosteronu düşürmeliyiz. Testosteron düşürmede en etkili yöntem bol bol masturbasyon yapmak ve vegan(vejateryan) beslenme tarzıyla beslenmek olduğunu düşünüyorum. Çünkü et ve yağlı beslenme, stres kolesterol hormonlarımızı arttırıyor. Yeşil çay, kabak çekirdeği, keten tohumu ve soyalı ürünler erkeklik hormonlarını bastırmakta etkili araştırırsanız bulabilirsiniz.

Fitness yaptigim icin et yavuk cok yiyorum hocam

• sac cıkaran formul paylasıldı
    ben ile cogu kiside ise Yaradı ana konu ardı ama yonetim kaldırmıs
    eczaneler ise yaramaz urun satamıyor diyeymis
    susam yagı badem yagı bir sey daha vardı ucu olcakms

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

sac cıkaran formul paylasıldı
    ben ile cogu kiside ise Yaradı ana konu ardı ama yonetim kaldırmıs
    eczaneler ise yaramaz urun satamıyor diyeymis
    susam yagı badem yagı bir sey daha vardı ucu olcakms

Hocam etki ediyormu o karisim gercekten yaglarla sac cikiyormu gercekten

• kardeşim ben yaklaşık 2 yıldır bu ilacı kullanıyorum ve yararını çok gördüm konazol şampuanıyla beraber kullan kullanmaya başladıktan sonra her ay saçlarımın resmini çekmiştim telefonda durması lazım istersen kullanmaya başlamadan önce ve kullanmaya başladıktan sonra aşamalı olarak 1.yıl 2.yıl ve şuanki halini atarım kullanmasaydım kafada kesin saç kalmıcaktı 23 yaşındayım ama çok ilginç şekilde dökülme hiç kesilmedi hala dökülüyor :D
  • Biraderim yaklaşık4 ay kullandım ve baya raştırdım genel yorumlara da ulaştım bende olanı anlatayım doktora gittim kan testi yaptırdım (ki sende git yaptır yaptırmadıysan vitamin eksikliğinden belki dökülüyodur) neyse minoxil%5 + alpecin kafeinli şampuan ve çinko hapı verdi önlerde baya saçımı döktü ama önlerde çıkardıda bir kullanmayı bıraktım neden ama ? Af edersin penisim 70 lik dedeler gibi oldu kalkması için çaba sarf ediyordum o zaman anladım doktorun bana neden yanında çinko hapı verdiğini ki bu durum genel yorumlarda da var kafeinli şampuan onun etkisini gördüm gibi ama şuan bıraktım minoxili cinsel sebepten den ve döktüğünden ötürü defne sabunu kullanıyorum arada elma sirkesiyle duruluyorum kafamı hiç sıkıntı yok suanda birde saçlarını çok uzun tutma asıl olayda orda var zzaten beslenmesi zor uzun süre kısa tut ve bakım yap Saygılar
  • Hiç bir şey. Tek çare saç ektirmek. Yıllarca çok para harcadım kafama sürmediğim halt kalmadı yine de döküldü üstüne başka yerler bozuldu. Paranı harcama bunlara ekim yaptır.

• quote:

Hiç bir şey. Tek çare saç ektirmek. Yıllarca çok para harcadım kafama sürmediğim halt kalmadı yine de döküldü üstüne başka yerler bozuldu. Paranı harcama bunlara ekim yaptır.

başka yerler bozuldu derken aman hocam
  • quote:

quote:

Hiç bir şey. Tek çare saç ektirmek. Yıllarca çok para harcadım kafama sürmediğim halt kalmadı yine de döküldü üstüne başka yerler bozuldu. Paranı harcama bunlara ekim yaptır.

Kel kalacaz olooommm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

quote:

quote:

Kel kalacaz olooommm

olduk bile olommmmm

• Minoxidili en az 6-7 ay düzenli olarak kullanmak gerekiyor.

• Hocam en az 6 ay kullanman gerekli 6 ay kullan bakalım da eğer dökülmeyi durdurursa buraya yaz biz de kullanalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.